- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Martilikiz07
-
Uğraşmayın o zaman kuzum. Bu hayatta en değerli olan ikinizsiniz. 4 yıllık evli, toplam 7 yıllık birlikteliği olan biri olarak söylüyorum ki yaşayacağınız özel anlar kimseden kıymetli değil.SIZınle aynı fıkırdeyım sureklı ınsanların mutlulugu ıcın ugrasıyoruz ama bız basbasa kalamıyoruz dıyorum devamlı esıme zaten
Aynı fıkırdeyım bende hep bunu soluyorum ama eşim asla bole dusunmuyorUğraşmayın o zaman kuzum. Bu hayatta en değerli olan ikinizsiniz. 4 yıllık evli, toplam 7 yıllık birlikteliği olan biri olarak söylüyorum ki yaşayacağınız özel anlar kimseden kıymetli değil.
biz de öyleydik hayır diyemiyorduk ve kalabalığı seviyordukNasıl yaptınız buju pekı esım kımseye hayır dıyemeyen bırı bende oleyım kendısı oldukcada memnun bu durumdan ama ben hep esımle olmak ıstıyorum
Ya cevremızdekıler hep evlı kısılee ole olmaz ama hep sevdıklerı ıcın hep bızle vakıt gecırmek ıstıyorlaray söyledim yazmışım pardon söylerim diye tehdit ettim eşimi.
Aglarım ama:))cumartesi hep beraber kutlama yapın madem eşinize de süpriz olsun
şartları değiştiremiyorsanızAglarım ama:))
Ama benım hıc hosuma gıtmezkışartları değiştiremiyorsanız
kendi mutlu olacağınız şekilde değiştirin
cumartesi siz öyle hep beraber kutlama yaparsanız eşinizin de bu süpriz çok hoşuna gidebilir sanki)
sonrasında da belki eşiniz size bir sürpriz yapar belkiAma benım hıc hosuma gıtmezkı
Evet onu kesın yapar suan ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ısın garıp tarafı esım ne kuzenlerının gelecegınden haberı var ne dugunun olacagından haberı var:)sonrasında da belki eşiniz size bir sürpriz yapar belki) işte o hoşunuza gidebilir
Ya evlılık yıl donumumdede mı kalabalık olayım benım ıcın ktlama olmuyor ev ısı yapıp hızmet etmwk oluyorhep beraber kutlayın kalabalık ekılde.pazar günü içmek şartmı bırde
nasıl yani düğün eşinizin tarafında değil mi nasıl bilmiyorEvet onu kesın yapar suan ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ısın garıp tarafı esım ne kuzenlerının gelecegınden haberı var ne dugunun olacagından haberı var:)
UZaktan akrabalarının dugunu bende bugun duydumnasıl yani düğün eşinizin tarafında değil mi nasıl bilmiyor
siz önce onu eşinize bir söyleseniz mi acaba :))
evlilik yıldönümünüzden haberi vardır herhalde
herşey gönlünüzce olsun :))UZaktan akrabalarının dugunu bende bugun duydum
Çok tesekkkur ederım sizinde:)herşey gönlünüzce olsun :))
ESkmle bu durumu konusayım ben cumartesı dıe plan yapayım sonradan dugunu duydugunda ıptal edermı bılmıyorum edersede evlılık yık donumumuzdu dıyecegımCuma akşamı kutlayın evlilik yıl dönümünü ya da pazar.
Cumartesi akşam çok içeceksiniz cuma akşamı az alkol alırsınız.
Bir de gerçek düğün zamanını bilen insanlara evlilik yıl dönümü kutlayacağız demen bahane uyduruyor gibi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?