Evlilik yıldönümü

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Kizlar slm. Simdi haziran ayinda evliljk yildonumumuz var vede ayni gun esimin dogumgunu ben ozel bi yemek hazirlamak istiyorum ama esim eve 18:30 da geliyor ve biz hemen yemege otururuz normalde yani daha gunduz oluyor yazin. Ama ben mum isigi filan istiyorum muzik filan ama gunduz gozuyle hic olmaz gibi geliyor.onu nasil oyalayabilirim surpriz olmasi icin ilk defa boyle birşey dusundum. Yada farkli fikri olan varsa verebilirmi.:(

Valla bende boyle degilimdir normalde ama 10 ncu yilimiz icin ozel olsun istiyorum benimdr ilk olacak :KK66: onun icjn fikre ihtiyacim vaarrr ;(

Mum falan komik olmaz mi?
Şöyle mesela eger Istanbuldaysaniz sessiz bir yere gitseniz, bas basa vakit gecirseniz. Temiz hava oh mis.
Biz esimle arada Polonezkoye kacariz bi gece konaklariz sabah erkenden kalkar yururuz, kosariz bence daha guzel ve ozel..

Ay cok romantik ya ben hic boyle olamiyorum neden acaba? :confused:

Benim de yok fıtratımda, böyle birşey yapsam kendime yabancılaşırım sanırım.

Mum ışığı falan, gülerim ben ayol :KK48:

Saatleri o gün 2 saat ileri alalım, siz kutladıktan sonra da geri alırız.

Bence gündüz vakti de olsa mum yak, restoranlarda da ışıklar altında mum yanıyor, mum yakınca ışıkları kapatmıyoruz sonuçta :KK14:

Ben panjurları indirip mum yakmıştım öyle bi seçenek yoksa perdede iş görür belki dicem oda ışık yansıtır ilk baş yemekte değilde hava kararmaya yakın ondan önce yatak odasına gidip mum yakabilirsin benden bu kadarr

Ilk yruma katlyrum brde yemegı dsarda yıyın dıyen bayanda dgru demıs benımde aklıma cay falan demle esın gelınce hafıf ıkramlıklarla cay ıcın snra yemege gecın deerım

Şöyle mesela eger Istanbuldaysaniz sessiz bir yere gitseniz, bas basa vakit gecirseniz. Temiz hava oh mis.
Biz esimle arada Polonezkoye kacariz bi gece konaklariz sabah erkenden kalkar yururuz, kosariz bence daha guzel ve ozel..
Yok ankaradayiz. Ama zaten biz on yildir basbasayiz yapmadigimiz aktivite kalmadi gibi biaey diyebilirim.cocugumiz yok hep kafa dinleme modunfayiz zaten :KK70: hic boyle bisey yapmadim bu daha ilginc gelebilir diye dusundum

Koca dediğin evlilik yıldönümünde yemeğe götürür organizasyon yapar. Karısına en özel günlerinde yemek yaptırtmaz.
Adam hiç böyle sürprizler yapmıyorsa çok haklısın.
Ama adamın da incelikleri varsa konu sahibinin içinden geliyorsa da sürpriz yapabilir, dışarıda yemeyip evde yiyelim ben hazırlayayım diyebiliyor insan bazen özel günlerde. Ben yapıyorum çünkü bana göre daha romantik oluyor bazen ev, mesela ben dışarıda mum ışığı yemeklerinden falan bunalıyorum biraz. Romantizmi o anlamda pek sevmiyorum nedense, daha doğal ve rahat şeyleri seviyorum. Evde küçük bir menüyle şarap içmek hepsinden güzel geliyor bana ;)

Yok ankaradayiz. Ama zaten biz on yildir basbasayiz yapmadigimiz aktivite kalmadi gibi biaey diyebilirim.cocugumiz yok hep kafa dinleme modunfayiz zaten :KK70: hic boyle bisey yapmadim bu daha ilginc gelebilir diye dusundum

Ya aslında çocuk yoksa en güzeli gerçekten de bir gece bir yerde konaklamak olabiliyor aslında, ev ortamını seviyorsan benim gibi dışarıda yemekten daha güzel oluyor yakında güzel bir otelde konaklamak. Ama ben İzmir'deyim burada çevrede seçenek çok, ama Ankara'da da vardır mutlaka.. Tabi ertesi gün erkenden işe gitme telaşı varsa başka...

Ya aslında çocuk yoksa en güzeli gerçekten de bir gece bir yerde konaklamak olabiliyor aslında, ev ortamını seviyorsan benim gibi dışarıda yemekten daha güzel oluyor yakında güzel bir otelde konaklamak. Ama ben İzmir'deyim burada çevrede seçenek çok, ama Ankara'da da vardır mutlaka.. Tabi ertesi gün erkenden işe gitme telaşı varsa başka...
Aynen persembeye geliyor ve 7:30 isbasi aklima oda geldi ama iste is var mecbur.son care buraya yazdim belki bir cin fikirli cikar diye:110:

Kizlar slm. Simdi haziran ayinda evliljk yildonumumuz var vede ayni gun esimin dogumgunu ben ozel bi yemek hazirlamak istiyorum ama esim eve 18:30 da geliyor ve biz hemen yemege otururuz normalde yani daha gunduz oluyor yazin. Ama ben mum isigi filan istiyorum muzik filan ama gunduz gozuyle hic olmaz gibi geliyor.onu nasil oyalayabilirim surpriz olmasi icin ilk defa boyle birşey dusundum. Yada farkli fikri olan varsa verebilirmi.:KK43:

Evi tamamen hazırlayıp onunla iş çıkışı dışarıda buluşun. Hava kararınca eve gidin. Rica edin salona mutfaga bakmadan yatak odasına geçsin o kıyafet değiştirip rahatlasın siz de bu esnada mumları yakın tabakları hazırlayın son hazırlık olarak.

Dün de bizim yıldönümümüzdü. Benim evden çıkmam yasak. Kocam beni salona mutfağa almadı muhteşem bir sofra hazırlamış müziğiyle mumuyla :)

Evi tamamen hazırlayıp onunla iş çıkışı dışarıda buluşun. Hava kararınca eve gidin. Rica edin salona mutfaga bakmadan yatak odasına geçsin o kıyafet değiştirip rahatlasın siz de bu esnada mumları yakın tabakları hazırlayın son hazırlık olarak.

Dün de bizim yıldönümümüzdü. Benim evden çıkmam yasak. Kocam beni salona mutfağa almadı muhteşem bir sofra hazırlamış müziğiyle mumuyla :)
Ne güzelll allah bozmasin.boyle olacak gibi gorunuyor artik illa ev ev dersem.

Adam hiç böyle sürprizler yapmıyorsa çok haklısın.
Ama adamın da incelikleri varsa konu sahibinin içinden geliyorsa da sürpriz yapabilir, dışarıda yemeyip evde yiyelim ben hazırlayayım diyebiliyor insan bazen özel günlerde. Ben yapıyorum çünkü bana göre daha romantik oluyor bazen ev, mesela ben dışarıda mum ışığı yemeklerinden falan bunalıyorum biraz. Romantizmi o anlamda pek sevmiyorum nedense, daha doğal ve rahat şeyleri seviyorum. Evde küçük bir menüyle şarap içmek hepsinden güzel geliyor bana :KK66:

Bana sorarsan ikisi de romantik değil. Biz evde hemen hemen haftada üç dört kez bişeyler içeriz. Bazen yemeğin yanında bir kadeh, bazen çilingir kurup dibine kadar. Evde küçük menü olayı benim için özel ya da romantik değil. Dışarı da haftada bir çıkmaya çalışıyoruz. Genelde salaş meyhaneler sonrasında iyi müzik yapan bir bar. Bu da benim için romantizm değil. Ama özel günde evde yemek yapmak istemem mesela. Ben kendime özen göstermeliyim, kendimle uğraşmalıyım o gün. Biz genelde mini tatilleri tercih ediyoruz böyle günlerde. Bence en güzeli ama herkesin o imkanı yok. O yüzden kadın yorulmasın, mümkünse o akşam yemek dışarda yensin. Romantik olmasına gerek yok, hamburgerci bile olur.

Sizde bizdensiniz.
İlk evlilik yıl dönümünde mangala gitmiş bir çift
olarak ben anladım sizi :ıslık: :=)

Back
X