Evlilik yıldönümü

Bana sorarsan ikisi de romantik değil. Biz evde hemen hemen haftada üç dört kez bişeyler içeriz. Bazen yemeğin yanında bir kadeh, bazen çilingir kurup dibine kadar. Evde küçük menü olayı benim için özel ya da romantik değil. Dışarı da haftada bir çıkmaya çalışıyoruz. Genelde salaş meyhaneler sonrasında iyi müzik yapan bir bar. Bu da benim için romantizm değil. Ama özel günde evde yemek yapmak istemem mesela. Ben kendime özen göstermeliyim, kendimle uğraşmalıyım o gün. Biz genelde mini tatilleri tercih ediyoruz böyle günlerde. Bence en güzeli ama herkesin o imkanı yok. O yüzden kadın yorulmasın, mümkünse o akşam yemek dışarda yensin. Romantik olmasına gerek yok, hamburgerci bile olur.

Evet aslında senin seçeneklerden yanayım genel olarak ben de, başbaşayken evde keyif yapalım, ya da aynen salaş bir meyhaneye gidelim, ya da kısa bir gece bile olsa bir yerlere kaçalım, açık havada kahvaltı yapalım vs vs. Zaten genelde de böyle geçer baş başa zamanımız. Ama özel gün olayı yok bende biraz sanırım. Biz bir de daha evli değiliz, çoğunlukla vaktimizi dışarıda böyle geçirdiğimizden sanırım aynı evde sürekli kalmadığımızdan evi de özlüyorum, ondan yemek yapabilirim dedim muhtemelen. 10 yılı aşkındır beraberiz mesela yıldönümümüz de yok. Nişan tarihi falan kutlar bazı insanlar mesela, nişan da yapmadım, bizim için ailelerin tanışmasıdır nişan saydığımız gün, onu da kutlanacak gün gibi görmediğimden tarihi bile bilmem. Tanıştığımız günü de çoktan unuttum hiç aklımda tutmadım gününü :KK66: Benim için ikimiz için özel günler sadece doğum günleri sanırım. Ondan olabilir benim yaklaşım. Şimdi senin yazdıklarını düşününce evet kendi doğum günümde yemek yapmazdım gerçekten diyorum, başbaşa kutlayacaksak da dışarı çıkardık ya da o yapardı yemeği. Belki onun doğum gününde evde yemek yapabilirim diye düşünerek yorum yaptım ama yıldönümü meselesi farklı olabilir elbette.

Uzattım ama bu kadar yazınca ve düşününce gördüm ki yıl dönümü de kutlamayan biri olarak bu konuda çok yorum yapacak biri de değilmişim ki ben zaten :110::110::110:

bence ister dısarda yıyın ıster evde yıyın organızasyonu yemekten sonra yap... esıne guzel seyler soyle kı esın bseyler hazrladıgını bılsın yatak odasına mumlardan kalp yap ortasına guzel bır pasta 10. yıldonumu ıcın... yatagın ustune de kucuk notlar ama daha seksı notlar hazırla... muzıgı ac esınle dans edın pastayı kesın yıyın esıne notları okumasını ıste... tabı ustunde guzel bı elbıs eolsun ıcıne de guzel bseyler gıyersın artık ee sonrası da sıze kalmıs bıey benden bu kadar ;) :D

Evet aslında senin seçeneklerden yanayım genel olarak ben de, başbaşayken evde keyif yapalım, ya da aynen salaş bir meyhaneye gidelim, ya da kısa bir gece bile olsa bir yerlere kaçalım, açık havada kahvaltı yapalım vs vs. Zaten genelde de böyle geçer baş başa zamanımız. Ama özel gün olayı yok bende biraz sanırım. Biz bir de daha evli değiliz, çoğunlukla vaktimizi dışarıda böyle geçirdiğimizden sanırım aynı evde sürekli kalmadığımızdan evi de özlüyorum, ondan yemek yapabilirim dedim muhtemelen. 10 yılı aşkındır beraberiz mesela yıldönümümüz de yok. Nişan tarihi falan kutlar bazı insanlar mesela, nişan da yapmadım, bizim için ailelerin tanışmasıdır nişan saydığımız gün, onu da kutlanacak gün gibi görmediğimden tarihi bile bilmem. Tanıştığımız günü de çoktan unuttum hiç aklımda tutmadım gününü :KK66: Benim için ikimiz için özel günler sadece doğum günleri sanırım. Ondan olabilir benim yaklaşım. Şimdi senin yazdıklarını düşününce evet kendi doğum günümde yemek yapmazdım gerçekten diyorum, başbaşa kutlayacaksak da dışarı çıkardık ya da o yapardı yemeği. Belki onun doğum gününde evde yemek yapabilirim diye düşünerek yorum yaptım ama yıldönümü meselesi farklı olabilir elbette.

Uzattım ama bu kadar yazınca ve düşününce gördüm ki yıl dönümü de kutlamayan biri olarak bu konuda çok yorum yapacak biri de değilmişim ki ben zaten :110::110::110:
Dogumgunu benim drgilki zaten onun dogumgunu hde evlilik yildonumumuz ayni gun o yüzden birazda cabam cunki o benim son dogumgunumde gercek anlamda buyuk bo surpriz yapmıştı not; ayrica benim dogumgumde ilk bulustugumuz gunun onuncu yiliydi.
Ay ne cok herseyi bi araya getirmişim bennn :işsiz::işsiz:

Bizimde temmuzda birlikteliğimizin onuncu yılı ama ben bişey yapmayı düşünmüyorum.
Genelde eşim o gün beni dışarı çıkarır keyif alfığımız şeyleri yaparız sinemaya gitmek yemek yemek gibi bide s7 alsa hiç fena olmaz :70:

Ben yıldönümümüzü hatırlamıyorum, bir keresinde eşim bana çiçek ve hediye getirmiş bön bön yüzüne bakmıştım niye getirdin diye.
Sonra hazırlandım dışarı yemeğe gittik öyle kendimizce kutlamış olduk.

Dogumgunu benim drgilki zaten onun dogumgunu hde evlilik yildonumumuz ayni gun o yüzden birazda cabam cunki o benim son dogumgunumde gercek anlamda buyuk bo surpriz yapmıştı not; ayrica benim dogumgumde ilk bulustugumuz gunun onuncu yiliydi.
Ay ne cok herseyi bi araya getirmişim bennn :işsiz::işsiz:
Kendine de vakit ayırabileceksen vaktin varsa tabi hazırla sürprizini adamın da doğum günüymüş zaten madem. Anladığım kadarıyla zaten eşin incelikleri olan biri.. Dedim ya ben yıldönümü kutlamam ama evde de yapılabilir yemek hazırlanabilir gibi de geliyor.
Yine de dikkate alıp dışarıda program yapma ve dönüşte mumlarla ayrı bir sürpriz fikrini de düşün derim. Senin sorununu o çözer sanki :KK66:

Yemeği dışarıda yiyin sen yatak odasında hazırlık yap o geceye özel cici al:KK31:meyve tabağı çilek falan bir kaç atıştırmalık çerez gibi şeyler hazırla ve eğer imkanın varsa düğününde çalan şarkıyı çal.etrafı mumlarla süsle ben yaptım çok mutlu olmuştu:KK22::KK68:

Aynı biz... Ne tanışma tarihimiz var ne nişan. Bi evlilik yıldönümü var elimizde. Onda da 3 senedir tatilde oluyoruz. Bu yıl da muhtemelen öyle olur.

Evli değilken ev her zaman daha çekicidir. Evlendikten sonra da bir müddet öyle gidiyor ama sonra her şey rutine biniyor.

Yemek dışarıda yenilip gece olduğunda bir şişe şarap ve mumlarla minik kutlama gayet hoş olur

Dışarıda yemek yeseniz sizde sofrayla uğraşmamis olursunuz. Eve gelince karanlık olur zaten pastanıZi mumunuzu yakiverirsin oldu bitti. Hatta günü birlik bi kacamak tatil ayarla bence durumunuz var ise.:KK51:

Back
X