• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Ben de bundan sonra benim doğum günümde doğulmasını yasaklıyorum, hadi bakalım.
Kimse bana sormadan doğurmayacak ona göre.
Geçen sene aralık ayında kardeşim doğum yaptı tam da benim doğum günümde. Ki bu zamana kadar hiç atlamamıştı ailem dedem babaannem halalarım ve eşim her sene kutladılar,ilk çocuk ve ilk torunum :) Bu sefer güme gitti ve bundan sonra güme gidecek. Çünkü babamın ilk ve tek erkek torunu kendisinin oğlu da yok bi de :)) Bundan sonra belli ki benim pabuç dama :))

Siz bu durumu cidden dert mi edindiniz?
Dünya sizin etrafınızda filan mı dönüyor zannediyorsunuz?
Yorumlara bir bakın, üç aşağı beş yukarı herkes aynı şeyleri yazmış.
'Evlilik yıldönümümde evlenmesinler...'
nasıl bir düşünce yapısı ben anlayamadım.
Sanırım yaşınız çok genç.

Ablacim hani alinmayin ama eger o gun dugun salonda olcaksa bi pastada siz kesin ama inşallah olmaz kotu bi tesaduf olmuş hayirlisi olsun

Evlilik yıldönümümüz kasımın 16 sı .
Kaynım da daha tam gün almamışlar ama tam da 15-16 sı kasımın alacaklarmış sanırım.
Evlilik yıldönümümde kutlama yapamamış olacağım ve evimde bi ton misafir ağırlamak zorunda olacağım .
Eşime dedim rica etsen o ara almasa da diğer ne zmn olursa alsa diye.
Gülüyor milletin hangi gün evleneceğinedemi karışmaya başladın diye.
Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal? Istedikleeri gün alsınlar ama bari 15-17 arası olmasın Yani. . Zaten keyfi alınabilecek birşey.

16 sında sizden başka kimse evlenmesin bence
İyi gelmiyo demek ki ;)

Yahu rahatsız olmuş kadın, ne kadar da üstüne gitm...
Şaka şaka, birazdan "ama" ile başlayan bir cumle kurarsa bilin ki hiçbiri ise yaramamış.
Sevgili konu sahibi, kasımın 16'sinda elbette eşinizin ailesini ağırlamak zorunda değilsiniz. Ne münasebet? Ayrıca diyelim ki aralık ayına gün aldılar, eşinizin konuya tepkisi potansiyel evlilik yıldönümü kutlamaniza dair bir ipucu vermiyor mu size?

Back
X