• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz

Ben zaten konu sahibinin eşine cimri demedim, videonun başlığı o şekilde AMA içeriği eşlere hediye aldırma taktiğine dair bilgileri kapsıyor dedim. Sosyal medya reklam takipçi vs demişsiniz de benim önerdiğim kişi infulencer değil yüksek lisansını yapmış bir psikolog, bir doktor. Dar gelire gelince de youtube videosu izlemek için bir gelir gerekmiyor? Bir kitabı pdf ten indirip okumak içinde bir gelir gerekmiyor? Her hafta eş ilişkileri üzerine köşe yazısı yazıyor bundan faydalanmakta gelire bağlı değil? Siz benim yazdıklarımı baştan okuyun bence.

Bahsettiğiniz ismi yeniden araştırmanızı öneririm.

İnsanların hediye almaya ayıracak bütçeleri de olmayabilir. Videolardaki tavsiyelere bakarak taktik yapan , taktik yaparken kendi gibi olmayı unutan insanlarla doldu ortalık.

Konu sahibi, eşiyle yemeğe çıktı bu arada.

Bahsettiğiniz ismi yeniden araştırmanızı öneririm.

İnsanların hediye almaya ayıracak bütçeleri de olmayabilir. Videolardaki tavsiyelere bakarak taktik yapan , taktik yaparken kendi gibi olmayı unutan insanlarla doldu ortalık.

Konu sahibi, eşiyle yemeğe çıktı bu arada.
Biliyorum yemeğe çıktığını. Yoldan geçerken bir çiçeği koparıp kulağının arkasına koymakta hediyedir. Hediye denince bütçeyle bağdaştırmakta bu kadar ısrarcı oluşunuz komik geldi.

Ayrıca insan piskoloji, erkek/kadın arasındaki beyin yapısı farklılıklarının davranışa yansıması vs gibi konularda insanın bilgi edinip kendini geliştirmesi taklit değildir. Siz öyle görüyorsunuz diye de kimse dinlemesin, bilgi edinmesin diye bekleyemezsiniz. iyi günler.

Biliyorum yemeğe çıktığını. Yoldan geçerken bir çiçeği koparıp kulağının arkasına koymakta hediyedir. Hediye denince bütçeyle bağdaştırmakta bu kadar ısrarcı oluşunuz komik geldi.

Ayrıca insan piskoloji, erkek/kadın arasındaki beyin yapısı farklılıklarının davranışa yansıması vs gibi konularda insanın bilgi edinip kendini geliştirmesi taklit değildir. Siz öyle görüyorsunuz diye de kimse dinlemesin, bilgi edinmesin diye bekleyemezsiniz. iyi günler.

Bugün evlilik yıldönümümüz 6.yila giriyoruz eşime hatırlatmama rağmen hiç birsey yapmadi dedim yemek yiyelim evde bir yere gidip çay içip tatlı yiyelim işlerim var param yok dedi bende var dedim başka zaman gidelim dedi sonra bende kırıldım sonra da gelip gönlümü almaya çalışıyor diyor gidelim hadi bende gitmedim artık çünkü hevesimi de gönlümü de kırdı. Sevgililer günü doğum günü vsss takılmıyorum zaten çünkü o zamanlarda da birsey yapmıyor almıyor demiyor sadece demiş olmak içim dogum günün kutlu olsun karıcım diyor onuda söylemek zorunda olduğu için bu kadar. Kendimi ona karşı çok değersiz görüyorum çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım

Konu sahibinin konusu dahilinde konuşuyorum.

Yoldan çiçek koparacaksanız , birinin bahçesinden olup olmadığına dikkat edin ; durduk yere tatsızlık çıkmasın.

Önerdiğiniz kadına itiraz ettim , meslekleri suistimal eden insanların ön plana çıkarılmasını desteklemiyorum.

Back
X