- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
1 2 saattle imkansiz ki birakmaz zaten esimin eve gelmesi 7 oraya gitmek 8bucuk....çok sinir bozucu bir kv özel günleri bozmak için şartlandırmış sanki kendini.
gidip 1-2 saat gönlünü eyleyin sonra planlarınıza kaldığınız yerden devam edin gece uzun nasılsa
Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum.
14 subatta da ole dedi ama gitmedi simdi gitcez oraya hediyeye gerek yok gereksiz sen ne aldin ogluma bilmemne susmucak gitmezsek zaten hic susmucakHa ertesi gun koye gideceklerse o zaman ugrayin yildonumunu yarin rahat rahat kutlayin o zaman.
Kendi ile annemu bir görmesine bozuldum ztn cevabımı verdimniye bozuluyosun? "evet giderim çünkü o benim annem" niye demiyosun ki?
O kendine hediye bekler kesinAaaa bir kayınvalide söylemi " biricik oglunu el kızana verdiğim gün" bunu kutlamak isteyen kayınvalide gidin bir güzelde yemegini yiyin üstünede canım kayınvalideciğim geçen sene tam bugun oglunu elinden aldım bugun yaptıgın hazırlık için teşekkür ederim burdan çıkışta eşim bana yıl dönümü hediyemizi alıcak sagol canım annem beni düşünürmüşte yemekle ugraştırmazmış deyin gitsin seneye evinde kutlarsın inş
Benimki hiçbişi yapmaz onun yaptigi yemwgi brn yiyemiyorum zsten lahana dolmasi yada lahana yemeği yapar bende hic sevmen
Biliyor esimde bende paylaşım yaptım bilerek yapioEvlilik yildonumunuz oldugunu bilmiyor mu? Biliyorsa onun icin mi cagiriyor beraber kutlayalim diye? Bazi kvler cidden kendini asti.
Eee ona da alıver hakkını ödeyemezsin eşinle evlilik resimini kocaman boy tablo yaptır ver odasına assın canım ne olucakO kendine hediye bekler kesin
Suratim dusuk olcak ama onun umrunda olmucak boy boy oglu ile fotogrsf paylaşsak bak oğlum benim elimde hala diyeBen olsam giderdim orada 5 karış sürat sallardim çağırdığında cagiracagina pişman ederdim
Aklıma gelmedi arkaya da kaynamin lldu yere yilan resmi super olurmuşEee ona da alıver hakkını ödeyemezsin eşinle evlilik resimini kocaman boy tablo yaptır ver odasına assın canım ne olucak
Dedik tabiki ama kadin anlamayan cinsten hakkımı helal etmem sizin gibi evlat olmaz olsun bi karıya anneni degisiyosun diyen biriBiz plan yaptık anne kusura bakma demek çok mu zor?
Söylenmeye devam ederse ,"sonraki akşam uğrarız"deyip telefonu kapatmakta bir çözüm.
Ben olsam yapardım bunu.
Fena alıştırmışsınız.
Ha kendi annem bile yapsa bunu ,istemiyorsam ,planım varsa şayet söylerdim/söylerim.
Kayınvalideniz sizin yerinize koymuş kendisini. Eşinizin sevgilisi ve eşi sanıyor kendini ki pasta al gel, yemeğe gel diyorKonunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
gitmeseniz eşinizle tadınızı kaçırıcak hemde yıldönümünüzde. eşinize şart koşun biraz erken kalkmak için o kadarınıda yapsın bari kv boy boy resim paylaşacağına siz paylaşın da emellerine ulaşamasın1 2 saattle imkansiz ki birakmaz zaten esimin eve gelmesi 7 oraya gitmek 8bucuk....
Aynen ole hediye de bekliyordur eminim esime ne aldin doye sorcaktir iyi bisi aldiysa ona da surat asacaktir ona alinmadi diyeKayınvalideniz sizin yerinize koymuş kendisini. Eşinizin sevgilisi ve eşi sanıyor kendini ki pasta al gel, yemeğe gel diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?