Evlilik yıldönümünü kayinvalide de gecirmek

benim babannem aklının erdiği 30 yıl boyunca annemle babamı evlilik yıldönümlerinde asla rahat bırakmadı
"kadın ne bilsin abartıyosun" diyen olursa diye yazmak istedim çünkü tüm yorumları okuyamıcam
var böyle manyaklar evet

konu sahibi, senin kocan benim baba kadar basiretsiz değilse anasına gerekli cevabı verir

çok sinir bozucu bir kv özel günleri bozmak için şartlandırmış sanki kendini.

gidip 1-2 saat gönlünü eyleyin sonra planlarınıza kaldığınız yerden devam edin gece uzun nasılsa
1 2 saattle imkansiz ki birakmaz zaten esimin eve gelmesi 7 oraya gitmek 8bucuk....

Aaaa bir kayınvalide söylemi " biricik ogluşumu el kızana verdiğim gün" bunu kutlamak isteyen kayınvalide gidin bir güzelde yemegini yiyin üstünede canım kayınvalideciğim geçen sene tam bugun oglunu elinden aldım bugun yaptıgın hazırlık için teşekkür ederim burdan çıkışta eşim bana yıl dönümü hediyemizi alıcak sagol canım annem beni düşünürmüşte yemekle ugraştırmazmış deyin gitsin seneye evinde kutlarsın inş

O kendine hediye bekler kesin

Benimki hiçbişi yapmaz onun yaptigi yemwgi brn yiyemiyorum zsten lahana dolmasi yada lahana yemeği yapar bende hic sevmen

Kuzu lahmacun içini hazırlayıp kayinpederi fırına göndermekte ne var ki zaten ! Bir de insan her evlilik yıldönümünde ,doğum gününde ,çocuklarının doğum gününde kayınvalidesi ile lahmacun yemek istemiyor olabilir yani.Benim tavsiyem eşine "ben seninle baş başa kalmak istiyorum ,bu gün benim özel günüm " diyip gitmemen ama tabi sen bilirsin.

Dedik tabiki ama kadin anlamayan cinsten hakkımı helal etmem sizin gibi evlat olmaz olsun bi karıya anneni degisiyosun diyen biri

Kayınvalideniz sizin yerinize koymuş kendisini. Eşinizin sevgilisi ve eşi sanıyor kendini ki pasta al gel, yemeğe gel diyor

1 2 saattle imkansiz ki birakmaz zaten esimin eve gelmesi 7 oraya gitmek 8bucuk....
gitmeseniz eşinizle tadınızı kaçırıcak hemde yıldönümünüzde. eşinize şart koşun biraz erken kalkmak için o kadarınıda yapsın bari kv boy boy resim paylaşacağına siz paylaşın da emellerine ulaşamasın

Kayınvalideniz sizin yerinize koymuş kendisini. Eşinizin sevgilisi ve eşi sanıyor kendini ki pasta al gel, yemeğe gel diyor
Aynen ole hediye de bekliyordur eminim esime ne aldin doye sorcaktir iyi bisi aldiysa ona da surat asacaktir ona alinmadi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…