- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Gerekirse yıldönümümü rezil ederim gene gitmem
Kasti zaten bi sozu bize geciyorO zaman sizin kayınvalide kasti yapıyor özel günleri birlikte kutlamayın diye. Eşinize sözünüzü geçirin gitmekten vazgeçirin o zaman. Sürekli bu şekilde olmaz sonuçta.
konu sahibi hamile ya üzülmesin fazla diye .benim için orta yol kv deye gidip oldukça erken ayrılıp günü stressiz devam ettirmesi mantıklı tabi konu sahibinin kararı
Isteyerek gitmedik mecburu gittik bi hafta atlattik gitmedik sonra 1 hafta boyunca burnumuzdan getirdi ki evden hastane harici cikan degildim çocuğuma bile alisverise gidemedim daha.sonra esimi gonderdim ben gitmedim gitmedim diye onlarla bana yapmadiklari kalmadi en son beraber gittik susturdumİkisine de gitmeme gibi bir seçenek var. Evde korona atlatan biri varken umursamayıp fıldır fıldır gitmiş gelmiş gezmiş konu sahibi zaten. Gerisi bahane.
Istanbuldayim malesef bunlardan anlicak tip degildirŞimdi oraya gidip yüz asarsanız kv istediğini yapmış günü size zehretmiş olacak. Yani kadının ekmeğine yağ çalacaksınız. Sanırım Anteptesiniz. Ben olsam eşime hamilesiniz hazır baklava falan aldırırım. Akşam onlara giderken baklavadan 1 tabak (paketi değil ama sadece bir tabak) götürür ve o kadar da söyledim bir şey alma, nasıl olsa daha sonra kutlayacaz diye ama dinlememiş almış falan derdim. Sizsiz boğazımdan geçmedi size de getirdim derdim. Bak o zaman nasıl bozulacak. Bugün de burda olduğumuz iyi oldu, kutlama için hazırlık yapacak durumda değildim daha sonra rahat rahat hazırlanırım falan deyin işte.
Isteyerek gitmedik mecburu gittik bi hafta atlattik gitmedik sonra 1 hafta boyunca burnumuzdan getirdi ki evden hastane harici cikan degildim çocuğuma bile alisverise gidemedim daha.sonra esimi gonderdim ben gitmedim gitmedim diye onlarla bana yapmadiklari kalmadi en son beraber gittik susturdum
Aynen tek ozel gunumuz bebeğin dogdugu gun olcak doguma burda olamicaklar gelip gidemezlerde 40 cıkmış olur insallah5 yıllık evliyim 5 yıldır evlilik yil dönümünü kutlamiyorum her seferinde kv dede oluyoruz..ama sevgililer günü yada doğum günümü kutlar sizinki fazla geldi hiç özel anınız olmayacak galiba
Bugün gidin ertesi gün çok romantik bir yemek planlayın ve kaynananın göreceği heryerde durum yapın çatlasın kıskanç kaynanaKonunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Aaaa erkeklerin genel savunmasidir annen cagirsa gitmezmisin der ama bı ömür erkek tarafına gidilirKendi ile annemu bir görmesine bozuldum ztn cevabımı verdim
Eşiniz biraz dengeyi kurmalı. Annesi her istediğinde de gidilmez ki. Siz ayarı verin alttan alttan eşinize.Kasti zaten bi sozu bize geciyor
Oyle yapmayi planlıyorum bugun mutlaka gitcez o belliBugün gidin ertesi gün çok romantik bir yemek planlayın ve kaynananın göreceği heryerde durum yapın çatlasın kıskanç kaynana
Bunu kv dedi ama eşim degil annemle zaten ayni mahalledeyizAaaa erkeklerin genel savunmasidir annen cagirsa gitmezmisin der ama bı ömür erkek tarafına gidilir
Ha anası ha oğlu ikiside aynı kafa değil mi ,senin kocan eminim anasının ağzıyla konusuyordur kendi lafı yoktur bu tiplerin(benim kocamda öyle)en fazla birkaç sene daha böyle gidersiniz en son sizi bı cinnet gecirtirler öyle uzak dururlar ,ben olsam bu cinnet anını önceye çekerdim kavga etmedikce akillanmiyorlar malesef.Bunu kv dedi ama eşim degil annemle zaten ayni mahalledeyiz
Aynen hamile oldugum icin sakin kalmaya calisiyorum 2 ay sonra logusalikta cinnet geciririm buyuk ihtimalHa anası ha oğlu ikiside aynı kafa değil mi ,senin kocan eminim anasının ağzıyla konusuyordur kendi lafı yoktur bu tiplerin(benim kocamda öyle)en fazla birkaç sene daha böyle gidersiniz en son sizi bı cinnet gecirtirler öyle uzak dururlar ,ben olsam bu cinnet anını önceye çekerdim kavga etmedikce akillanmiyorlar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?