Evlilik yıldönümünü kayinvalide de gecirmek

Şimdi oraya gidip yüz asarsanız kv istediğini yapmış günü size zehretmiş olacak. Yani kadının ekmeğine yağ çalacaksınız. Sanırım Anteptesiniz. Ben olsam eşime hamilesiniz hazır baklava falan aldırırım. Akşam onlara giderken baklavadan 1 tabak (paketi değil ama sadece bir tabak) götürür ve o kadar da söyledim bir şey alma, nasıl olsa daha sonra kutlayacaz diye ama dinlememiş almış falan derdim. Sizsiz boğazımdan geçmedi size de getirdim derdim. Bak o zaman nasıl bozulacak. Bugün de burda olduğumuz iyi oldu, kutlama için hazırlık yapacak durumda değildim daha sonra rahat rahat hazırlanırım falan deyin işte.

İkisine de gitmeme gibi bir seçenek var. Evde korona atlatan biri varken umursamayıp fıldır fıldır gitmiş gelmiş gezmiş konu sahibi zaten. Gerisi bahane.
Isteyerek gitmedik mecburu gittik bi hafta atlattik gitmedik sonra 1 hafta boyunca burnumuzdan getirdi ki evden hastane harici cikan degildim çocuğuma bile alisverise gidemedim daha.sonra esimi gonderdim ben gitmedim gitmedim diye onlarla bana yapmadiklari kalmadi en son beraber gittik susturdum

5 yıllık evliyim 5 yıldır evlilik yil dönümünü kutlamiyorum her seferinde kv dede oluyoruz..ama sevgililer günü yada doğum günümü kutlar sizinki fazla geldi hiç özel anınız olmayacak galiba

Istanbuldayim malesef bunlardan anlicak tip degildir

Eşinizin gitmesiyle birlikte gitmeniz arasında bir fark yok ki. Aman neyse ya, bildiğinizi okuyun ne diyeyim.

5 yıllık evliyim 5 yıldır evlilik yil dönümünü kutlamiyorum her seferinde kv dede oluyoruz..ama sevgililer günü yada doğum günümü kutlar sizinki fazla geldi hiç özel anınız olmayacak galiba
Aynen tek ozel gunumuz bebeğin dogdugu gun olcak doguma burda olamicaklar gelip gidemezlerde 40 cıkmış olur insallah

Bugün gidin ertesi gün çok romantik bir yemek planlayın ve kaynananın göreceği heryerde durum yapın çatlasın kıskanç kaynana

Sizin için onemli olan bir günde niye kv nin gönlünü edeceksiniz hiç anlamıyorum. Sizi bastırıyor çünkü siz onu bastıramıyorsunuz. 2 3 defa reddedin bakalım bidaha böyle istekde bulunabilcek mi. annelik hakkını falanda helal etmemek öyle kolay değil ne yani öbür tarafta evlilik yıl dönümlerinde yemeğe bana gelmediler diye hakkımı helal etmiyorum diyecek Allahta kabul mu edecek. Dogurduysa emzirip büyütecek tabi ki bunu ilerde koz kullanmanın hiç bi geçerliliği olduğunu düşünmüyorum. Kusura bakmayin ama kontrol edilmeyi kabul ediyorsanız şikayette etmiceksiniz. Öyle herşeye mecbur kaldım deyip yaparsanız bunların sınırı kalmaz. Öyle eşinizin tepkisinden falanda korkmayın o sizinkinden korksun mesela. Ben şunu bilir şunu söylerim siz neye nekadar izin verirseniz insanlar size o şekilde davranır. Karsinizdaki insanin despot olup olmamasinin onemi yok bi bakar ben bunu yogurabilir miyim diye. Dedirtmeyin kendi mutlulugunuz için.

Bunu kv dedi ama eşim degil annemle zaten ayni mahalledeyiz
Ha anası ha oğlu ikiside aynı kafa değil mi ,senin kocan eminim anasının ağzıyla konusuyordur kendi lafı yoktur bu tiplerin(benim kocamda öyle)en fazla birkaç sene daha böyle gidersiniz en son sizi bı cinnet gecirtirler öyle uzak dururlar ,ben olsam bu cinnet anını önceye çekerdim kavga etmedikce akillanmiyorlar malesef.

Aynen hamile oldugum icin sakin kalmaya calisiyorum 2 ay sonra logusalikta cinnet geciririm buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…