Evlilik yıldönümünü kayinvalide de gecirmek

Aynen ole gitmezsek bizim tadimiz kacicak zaten cok oturamiyorum 28. Haftadayim agrilarim var

Aynen ole hediye de bekliyordur eminim esime ne aldin doye sorcaktir iyi bisi aldiysa ona da surat asacaktir ona alinmadi diye
Bazı kayınvalideler gelinleriyle çekişmeye giriyor gereksiz yere. Oğlunu size kaptırdı diye düşünüyor, ondan bu tavırlar. Ama burda eşinizin gelemeyiz demesi gerekirdi; yani dün akşam uğrasaydınız bu kadar gerekliyse.

Su an konu sahibinin elinin en güçlü olduğu an..hamile ve gerçekten kendi günü .Eğer bu gün kayınvalidesinin gönlü olsun diye hareket ederse bebek doğduktan sonra asla onun değil kayınvalidesinin istekleri olacak.Kayinvalidesi hep "torunumu özledim" ile vuracak onları

Pazar gunu birlikteydik zaten mangala goturun dediler diye bilseydik pazar basbasa olurduk

Şunu da eklemek isterim: Çocuksuz son evlilik yildönümü kutluyorsam sadece eşimle baş başa kutlarım. Sonra o kadar kolay olmuyor böyle işler.
Aynen ole zaten cok ozel gun kutlayan biri degiliz illa biriyle kutlucaksam kendi annem babamla kutlamak isterim kv ile degil ama sirf kıskançlık yuzunden yapiyor

Sokağa çıkma yasağı olmasa çıkacak mıydınız hamile halinizle?
5aydir evdeyim zaten doktor 1 saatte olsa yuru diyor araba ile sakin yerlere gidip geliyoruz kalabalik ortama gitmiyoruz ki kv. 4 kisiler evde 1i corona atlatti ona gitmektense disariyi tercih ediyorum

5aydir evdeyim zaten doktor 1 saatte olsa yuru diyor araba ile sakin yerlere gidip geliyoruz kalabalik ortama gitmiyoruz ki kv. 4 kisiler evde 1i corona atlatti ona gitmektense disariyi tercih ediyorum

Tamam da evlilik yıldönümü programı sokakta yürümek sakin yere gitmek değildir herhalde. Başbaşa yemek, iyi bir restoran falan olur normal şartlarda. Çıkamadığımıza göre bu program mecburen evde yapılıyor.

Pazar gunu birlikteydik zaten mangala goturun dediler diye bilseydik pazar basbasa olurduk
O zaman sizin kayınvalide kasti yapıyor özel günleri birlikte kutlamayın diye. Eşinize sözünüzü geçirin gitmekten vazgeçirin o zaman. Sürekli bu şekilde olmaz sonuçta.

gitmediklerinde kv burunlarından getirecek potansiyel var. gölge düşürecek gene her şekilde.rest çeksin başka zaman tabi de bugün üstünü bide eşiyle arası açılırsa evlilik yıl dönümünde kendini daha kötü hisseder

bence hiç mecburen değil
mecburen olsa, corona atlatmış olan birinin bulunduğu eve hamile kadın sokulmazdı şahsi fikrim...

Ben olsam, iki dünya bir araya gelse gitmezdim.
Biraz gıcığımdır ben.
Birilerinin gönlü olsun diye istemediğim şeyler yapamam.
Başkasının egosunu tatmin etmeyi sevmem.
Bana bu şekilde emri vaki yapıp “kendi annen olsa koşa koşa gidersin” gibi yersiz laflar eden birine hele, hiç gitmem.
Yukarıda bir arkadaşın yorumuna katılıyorum. Şu an istediğini yaparsanız her zaman dediklerini aynen yapmanızı bekleyecek sizden.
Her insan birbirine saygı duyarak yaşamayı öğrenmeli. Öğrenmiyorsa sonucuna katlanmalı.

Gerekirse yıldönümümü rezil ederim gene gitmem

Bizimzde ilk evlilik yıl dönümümüzde geçen gen ama biz yanyana bile değildik Çünkü ben annemlere gelmiştim.. 1 yıllık sir slayt ve güzel bir mesajla kutladım.. Hemm beraber olsaydkta bu dönemde dışarı falan çıkmazdım. Önemli olan içten ve samimi bir kutlama diğerleri bu dönemde olmasa da olur..

Ayol Corona atlatmalarina rağmen hagla mangalindan tut koyune kadar fildir fildir gezen kayinvalidemlere gidecegime restoranta giderim..

Ayol Corona atlatmalarina rağmen hagla mangalindan tut koyune kadar fildir fildir gezen kayinvalidemlere gidecegime restoranta giderim..

İkisine de gitmeme gibi bir seçenek var. Evde korona atlatan biri varken umursamayıp fıldır fıldır gitmiş gelmiş gezmiş konu sahibi zaten. Gerisi bahane.

İkisine de gitmeme gibi bir seçenek var. Evde korona atlatan biri varken umursamayıp fıldır fıldır gitmiş gelmiş gezmiş konu sahibi zaten. Gerisi bahane.
Anladığım kadarıyla bu kızın hiç seçeneği yok..gel denilince gidecek,otur denilince oturacak hale gelmiş çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…