Merhaba kızlar !
4 temmuzda 1. evlilik yıldönümümüz :asigim: ve ben kocişkoma süpriz yapmak istiyorum
Şeniz
fakat aklımda hiç bişi yok bana yardımcı olurmusunuz ?bilmiyorumkismile
Nasıl bişi planlamalıyım fikirlerinizi bekliyorummm ve sizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
Merhaba kızlar !
4 temmuzda 1. evlilik yıldönümümüz :asigim: ve ben kocişkoma süpriz yapmak istiyorum
Şeniz
fakat aklımda hiç bişi yok bana yardımcı olurmusunuz ?bilmiyorumkismile
Nasıl bişi planlamalıyım fikirlerinizi bekliyorummm ve sizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
canım tebrikler önce
eğer gelinliğinin içine hala sığıyorsan giy ve romantik bir gece yaşayıınnbilmiyorumkismile
canım tebrikler önce
eğer gelinliğinin içine hala sığıyorsan giy ve romantik bir gece yaşayıınnbilmiyorumkismile
polyanan bebişmi bekliyosun ? konuyla ilgili diil ama merak ettim?kaydirigubbakcemile3
hadi ya :lepi:
1 yıl ne cabul gecmiş diorum boshayallersmile sencede öle diilmi ?
ya aslında diorumm ki en güzeli hediyemizi alıp güzelcede giyinip süslenip beklemek cünkü kocişkomda bi plan yaparsa diger plan gümlemesin die bide söle düşünüyorum ya kocişkom benden beklerse kafamçokkarıştı off napcam ben
artık bişi yapmazsa işkencelerden işgence beyensin zaten :mymeka:
ay cok merak ediyorum ne yaparlar acaba
ya yapmazlarsaklava:
Benimde temmuz 21 de evlilik yıldönümüm. . Off hiçbir fikrim yok. . Ama sadece koridora yada masaya mum veya misketlerle bir yazabilrimGüzel bi masa hazırlarım hafta içine denk gelio ama inşallah güzel şeyler yapabilrim (
yapmazlarsada ceza veririz:umursamaz:
ay canim ya hafta sonuna gelmeseydi biz bebegimizi 4 boyutlu ultrasonla görmeyi planliyorduk ama:1closedeyes:
neyse artik
sence seninki ne yapar bi fikrin varmi hiicolumunekankayizsmile
hayırlısıyla inşallah cnm daha erken die düşünmüyoruz ama olursada sevinmeyiz diil :ecrin_bebek:
saka tabi bişi yapmam sadece saglık olsun der surat asarım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kac aylık bebişin ?
tatil fikrini düşündük aslında ama iş yerimden izin alamam ben yeni girdim daha o yüzden vazgecitik
masallah cnm Allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin
ben cok korkuyorum ya cocuk için yani maddi ve manevi altından kalkabilirmiyiz die eyvahedigeldismile
ama olsa sevinçten zıplarım herhalde delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?