Evlilik yıldönümüz için fikir verir misiniz ?

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
Merhaba kızlar !

4 temmuzda 1. evlilik yıldönümümüz :asigim: ve ben kocişkoma süpriz yapmak istiyorum
Şeniz

fakat aklımda hiç bişi yok bana yardımcı olurmusunuz ?bilmiyorumkismile

Nasıl bişi planlamalıyım fikirlerinizi bekliyorummm ve sizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

benimde 4 temmuzda 1 yil dönmüm olacak:lepi: ve benimde hicbir fikrim yok.
:1no2:

canım tebrikler önce
eğer gelinliğinin içine hala sığıyorsan giy ve romantik bir gece yaşayıınnbilmiyorumkismile

hadi ya :lepi:

1 yıl ne cabul gecmiş diorum boshayallersmile sencede öle diilmi ?

ya aslında diorumm ki en güzeli hediyemizi alıp güzelcede giyinip süslenip beklemek cünkü kocişkomda bi plan yaparsa diger plan gümlemesin die bide söle düşünüyorum ya kocişkom benden beklerse kafamçokkarıştı off napcam ben

canım tebrikler önce
eğer gelinliğinin içine hala sığıyorsan giy ve romantik bir gece yaşayıınnbilmiyorumkismile

Gelinligimi satın almamıstım boshayallersmile ki gersi satın alsaydımda içene sıgabilecegimi sanmıyorum ama :kedihaoldumsmile

canım tebrikler önce

ah canim gelinligim ankarada kaldi getirmedim dahakaydirigubbakcemile3ama güzel fikir

valla cok cabuk gecti bencedeaklinialirimsmile
bencede cünkü büyük ihtimal yapar bi sürpriz bizimkiler.biz bekleyelim hele yapmasinalsanaalsanasmile ilk yil dönümü sonucda

artık bişi yapmazsa işkencelerden işgence beyensin zaten :mymeka:
ay cok merak ediyorum ne yaparlar acaba
ya yapmazlarsa klava:

Benimde temmuz 21 de evlilik yıldönümüm. . Off hiçbir fikrim yok. . Ama sadece koridora yada masaya mum veya misketlerle bir yazabilrim Güzel bi masa hazırlarım hafta içine denk gelio ama inşallah güzel şeyler yapabilrim (

artık bişi yapmazsa işkencelerden işgence beyensin zaten :mymeka:
ay cok merak ediyorum ne yaparlar acaba
ya yapmazlarsa klava:

yapmazlarsada ceza veririz:umursamaz:

ay canim ya hafta sonuna gelmeseydi biz bebegimizi 4 boyutlu ultrasonla görmeyi planliyorduk ama:1closedeyes:
neyse artik

sence seninki ne yapar bi fikrin varmi hiicolumunekankayizsmile

cok güzel bi fikir canım ama gecen ay dogum günümde yaptı böle bişi bana apartmanın merdivenlerine mumlar yerlestirmiş merdivenler bittigindede kurumus gül yapraklarıyla iyi ki dogdun karıcım yazmıs :asigim:
içerde romantik bi masa hayali beklerken içeri adım atar atmaz iyi ki dogdun cıglıklarını duyunca üzülimmi sevinimmi anlamadım tüm arkadaslarımı toplamıs kaydirigubbakcemile3

nese konuya geliorum tekrar böle bi süpriz yaptı için ben ona daha farklı bişi yapmak istiyorum ama ne yapıcm bilmiyorum eyvahedigeldismile

yapmazlarsada ceza veririz:umursamaz:

ay canim ya hafta sonuna gelmeseydi biz bebegimizi 4 boyutlu ultrasonla görmeyi planliyorduk ama:1closedeyes:
neyse artik

sence seninki ne yapar bi fikrin varmi hiicolumunekankayizsmile

=) en güzel süprizi ve hediyeyi vermişsiniz aslında birbirinize :1rolleyes:

ya hiç bilmiyorum böle ne zaman ne yapıcagıı belli olmuyo bazen özel günlerde hiç bişi yapmıyo bazen öle bi süpriz yapıyo ki sasıp kalıyorum

belki dısarı cıkarır bi yere yemege belki evde bi süpriz yapar belki kuru bi hediye alıp evlilik yıldönümümüz kutlu olsun der belki bu ay cok sıkıstık bişi yapamadım kusura bakma der bende onu parcalarım klava:

sence senin ki ne yapar ?

ah cani darisi basina insallah

valla benimkide ya elinde cicek,hediye,pastayla gelir eve.yada hazirlan yemege cikalim der,yadadedigin gibi kuru bi hediyeyle kutlar.
eh napalim artik dur parcalama kiz.
canlari saolsun bisey yapsalarda yapmasalarda kocalarimiz bizim.

hayırlısıyla inşallah cnm daha erken die düşünmüyoruz ama olursada sevinmeyiz diil :ecrin_bebek:

saka tabi bişi yapmam sadece saglık olsun der surat asarım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kac aylık bebişin ?

tatile cikmakda cok iyi olurdu.balayina tatile gittigimiz yere tekrar gitmekde güzel fikir.

5 aylik canim:CüvCüv:bende erken diordum pko hastasiydim hic beklemiyim dedim ya olmazsa diye ama cok sükur allahima hemen verdi bize bebegimizi.basta erken diyor insan ama oluncada niye beklemisim diyor kendi kendine.kaydirigubbakcemile3

tatil fikrini düşündük aslında ama iş yerimden izin alamam ben yeni girdim daha o yüzden vazgecitik

masallah cnm Allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin

ben cok korkuyorum ya cocuk için yani maddi ve manevi altından kalkabilirmiyiz die eyvahedigeldismile

ama olsa sevinçten zıplarım herhalde delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

saol canim amin zemuszemus
kendini ne zaman hazir hissettin ozaman yaparsiniz insallah:1hug:

canım ben ilk evlilik yıldönümümüzde sabahtan falan hiç kutlamadım..gündüz de ben annemlere gideceğim, misafir gelecekmiş, akşam biraz geç gelirim dedim, bozuldu tabi kaydirigubbakcemile3 ondan 2 saat önce eve geldim.. hani şu küçük tabak mumlar oluo ya, onlardan dış kapıdan başlayıp salona kadar dizdim.. salona da güzel bi masa hazırladım... gelmesine yakın ışıkları kapatıp mumları yaktım... mest oldu, beklemiyodu ya çok sevindi.. valla benim eşim biraz romantik olduğu için çok hoşuna gitti bu sürpriz... sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…