Haklısın.15 bin lira birşey değilmiş.senelerce parmağında taşıyacaksın onu hergün.cimriyse uğraşmak çok zor.daha çok kalbin kırılır.daha çok bu tarz davranışlar varsa vazgeçmeyi düşünebilirsin.Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. Kırıldım ve almadan döndük eve.kırılmakta sizce haksız mıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum günler kalmışken bu olay bana çok şey düşündürüyor.
Tamam da adamın düşündüğü bu değil ki.22 ayar alyansın yaygın olduğunu ilk defa duyuyorum bunun geneli 14 ayardır, benim çevrem çok fakir galiba.
Allahallah.altin kaliteli oldukça sertleşmez mi ya?.kaç kişi yazmış doğru demek ki ama şaşırdım doğrusu.eee o kadar külçeler falan var.Alyanstan bahsetmiyor musunuz? Alyans 22 ayar tercih edilmez ki günlük kullanıma çok uygun değildir o ayar yumuşaktır. 14 olur alyanslar
15 bin tlden birikim yapmayi dusunecek kadar tutumlu mu cimri mi orasini en iyi siz bilirsiniz. Ama ben kuyumcu meslegimden bildigim icin yorum yapayim 22 ayar altin yumusak olur alyanslarda kullanisli olmaz bilginiz olsun kirilma egilme bukulme cabuk cizilme durumlari olur. Ama geri kalan tugra kolye bileklik vs bunlarda 22 tercih edin tabiki. İtalyan ezme kolye tarzi duz zincirlerde de 14 tercih edebilirsiniz . Simdi hic tartismayin o yuzden benim soyeldiklerim aklinizda bulunsun. Onada diyinki haklisin hayatim. Senin dedigin olsunDaha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. Kırıldım ve almadan döndük eve.kırılmakta sizce haksız mıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum günler kalmışken bu olay bana çok şey düşündürüyor.
Külçe altını günlük kullanımda parmağına mı takıyorsun? Sağlamlığına bakarak yatırımlık altın alınmaz, değerine bakarak alınır.Allahallah.altin kaliteli oldukça sertleşmez mi ya?.kaç kişi yazmış doğru demek ki ama şaşırdım doğrusu.eee o kadar külçeler falan var.
hahshshsh yok bizim doguda 22 ayar alinir genelde hersey. Benim komsum benim 14 ayar taki altinlarimi her gordugunde bunlar altinmi sahte mi derdi hshshshdhdh22 ayar alyansın yaygın olduğunu ilk defa duyuyorum bunun geneli 14 ayardır, benim çevrem çok fakir galiba.
Doğru biliyorsun. 22 ayar alyans nerede yaygınmış, merak ettim.Haklısınız. Bu kadar hesap kitapla olmaz bu işler imkan varken.
Bir de 14 ayar daha sağlam oluyor yüzükler genelde bu ayar diye biliyorum ben de. Yanlışsam düzeltin.
Yatırımlık bilezik 22 ayar olur, diğer takılar küpe yüzük ws 14 ayar olur diye biliyorum ben.Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Gerçekten sahte gibi görünüyor ama.ben de hiç sevmiyorum.daha az alırım ama 14 ayar almam.hahshshsh yok bizim doguda 22 ayar alinir genelde hersey. Benim komsum benim 14 ayar taki altinlarimi her gordugunde bunlar altinmi sahte mi derdi hshshshdhdh
sonuçta onun alyansını da sen alacaksın . şimdiden fazla hesap kitap yapılmış.Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?