benzer bir sey yasadım nisanlıyken. her seyi o kadar özensiz seçtim ki. ileride bu yüzük değil ev olacak, araba olacak, cocugun okulu olacak, ya da baska onemli bir karar. benim icin hicbir sey düzelmedi hep icime sinmeyen seyler yaptım. ve su an bosanma asamasındayız. bir de bugünün 15bin lirası yarın hicbir sey ifade etmeyecek isteseniz de yapamayacaksınız. genclik de bir kere geliyor. iyi düsünün ve ciddi bir konusma yapın. düzelme umudu yoksa da belki de yol yakınken ayrılmak en iyisi.Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. Kırıldım ve almadan döndük eve.kırılmakta sizce haksız mıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum günler kalmışken bu olay bana çok şey düşündürüyor.
Sizin tek sorununuz alyansın ayarı veya tutarı değil ki. Bu adam için birden fazla konu açtınız. Olmayacak bir şeyi ısrarla oldurmaya çalışıyorsunuz.Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Ömürde bir defa alındığı için güzelini almayı istedim, önemli olan manevi değeri değil mi dedi. Alabilecek durumum var, ama bana yüzük için fazladan para vermek mantıksız geliyor vsvs dedi. Kırıldım ve almadan döndük eve.kırılmakta sizce haksız mıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum günler kalmışken bu olay bana çok şey düşündürüyor.
+1Sertini yumuşağını bilemem de takı için de tartışılmaz ki…
İmkan varsa en iyisini alırsınız ama yoksa orta halli alırsınız.
İmkan olduğu halde almıyorsa problem var bence.
Senin isteğin aşşırı saçma onun almamak için diretmesi ayrı saçmaDaha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Sanki konu sahibi annesi doldurmuş gibi davranıyor bakalım 22 ayar alıyor mu bana yeterince değer veriliyor mu vs vsAdamın cimriliğini yukarıdaki 2 satırdan nereden çıkardınız anlamadım. Konu sahibi 22 ayar alyans çok yaygın onu istiyorum demiş ama bu bilgi doğru değil mesela. 22 ayar alyansın yaygın olduğu nerde görülmüş?
Kuyumcu zaten uyarır bu konuda.
Adam da sana çok para veremem git en ucuzunu al dememiş ki, başka yerde lazım olur demiş. Kullanışsız ve tavsiye edilmeyen şeye 15k fazladan para veren 15k’yı çok kolay kazanıyor derim.
Adama cimri demek için genele bakmak lazım.
Ay şermin de yazmış zaten uzun uzun, eski konularına bakmadan yorum yapınca garip oluyor gerçektenSanki konu sahibi annesi doldurmuş gibi davranıyor bakalım 22 ayar alıyor mu bana yeterince değer veriliyor mu vs vs
Yarın Nutella almayalım ama X’in fındık kreması da iş görür der. Böyle böyle bir bakmışsınız paranız varken ağaç kemiriyorsunuz.Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Hamama giren terler Sonuna kadar haklısın, asıl hangisini istersen sen nasıl istersen öyle olsun gerisi önemli değil demesi lazım dı, 15 binle ne birikim yapacakmış acaba, hayır insanın bütçe uymaz düzgün bir dille anlatır o zaman sende anlayışla karşılarsın o tamam ama bu ne saçmalıkDaha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
Yuzuk 22 ayar alinmaz.Daha güzel göründüğü ve tanıdığım herkeste 22 ayr olduğunu bildiğim için ben de 22 almak istedim.14 ayar alalım, artanla başka şey alıp birikim yaparız dedi.aradaki fark 15 bin tl civarı.
20 Ekim'de de konu açmış konu sahibi. Hatta siz de farklılıklarıyla ilgili yorum yapmışsınız.Ay şermin de yazmış zaten uzun uzun, eski konularına bakmadan yorum yapınca garip oluyor gerçekten
haklısınız.ama maddi olarak çok düşük gelirli değiller, son model arabaları, kira geliri olan insanlar.Altın konusuna gelinceyse, "kuyumculara bak ama çok bakma diye şaka yapılıyor.Ne istersin diye sormak bir nezakettir bana göre.Bu nezaketi görmemek sadece üzüyor.
Siler misiniz yorumuSizin tek sorununuz alyansın ayarı veya tutarı değil ki. Bu adam için birden fazla konu açtınız. Olmayacak bir şeyi ısrarla oldurmaya çalışıyorsunuz.
25 yaşındasınız, atanma veya özel sektörde çalışma hayatınız olmadan okulunuzdan mezun olur olmaz görücü usulü ile bu adamla bir yola çıktınız.
Aileleriniz arasında farklılıklar var. Sizin aileniz ve siz nişanda el ele tutuşmaya dahi karşı değil miydiniz ? Adam bir şekilde kabul etti.
Bu farklılıklara rağmen iki tarafın da bu evlilikte ısrarcı olması çok saçma. Özellikle sizin 2 kere düşünmeniz gerekiyor bence. Evlilik filmin sonu değil, başı. Adam evlendikten sonra "hata etmişiz, olmuyor, boşanalım vb" derse ne olacak ?
Forumda yer alan mesaj ve konular silinemez, yasak. Yazdıklarım da sizin daha önceki mesajlarınızda anlattığınız şeyler.Siler misiniz yorumu
Konu sahibi çalışmıyor, dolayısıyla kendine ait bir geliri de bulunmuyor. Ödemelerin büyük çoğunluğu erkekten beklenince, yüzüğün ayarında anlaşsalar da fiyatı konusunda anlaşamama ihtimalleri var.10 senelik evliyim, ama alyansin kac ayar oldugunu bilmiyorum acikcasi. Fark acidan birsey diyemem o yüzden. Ama ikinizin maddi konularda farkli yapiniz var belli ki. O daha düsünerek harciyor. Siz aman bir defa aliyorum ne olucak modundasiniz. Burda orta yolu bulmak önemli. Küsmekle olmuyor böyle isler. Iki insan hayat tarzlarini birlestiriyor sonucta. Konusup halletmek lazim. Siz o anda belki "bana layik görmedi" diye düsündünüz. O ama ilerisini ve kalan masraflari düsünmüstür. Bence tekrar görüsün bu konulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?