adam istese nikahı da orda yapardı. sanırım Almanya'da hali hazırda zaten nikahlıslm arkadaşlar..
Bi erkek neden resmî nikahı yaşadığımız yerde degilde, kendi memleketinde yapmak ister?
Bana ailem için diyo ama inanamıyorum?
Burda nikah istemiyom diyip İnat ettiği için 3 ay önce dügün ve imam nikahı Almanya’da oldu. İptal etmek
İstemedim. Aramizda 2 saat mesafe olduğu için git gel zor oluyodu. Dedim resmi nikah o zaman irakta olsun. Ailemi zor ikna ettim.
.. şimdi 11 haftalık hamileyim ve düşürme riski var , bulantım çok... biyere uçamam.
Risk geçtikten sonrada istemiyorum çünkü orda bişey olursa nolucak. Ortalık zaten karışık.
Neden beni düşünmüyor anlamıyorum.
Kolayı varken zoru istiyo. Üzüyor beni.
Ne zaman nikah burda olsun desem tartışıyoruz.
Sözde beni çok seviyor ama fedakarlık yapmıyor.
Gurur yapıyorum Çıkıp gideyim diyorum ama ailemi üzmek istemiyorum. Kızıcaklarını biliyorum. Çünkü aceleye getiren bendim. Hamile olduğumu bile söyleyemedim daha.
Bakın daha nikah şu bu konusunda problemlisiniz kaldı ki evlilik otursun öyle çocuk sahibi olalım düşüncelerine sıra bile gelmedi...şimdi 11 haftalık hamileyim
Ya Allah aşkına resmî nikah yapmadan nasıl evlendim diyip bir de hamile kalıyorsunuz? Yürek falan mı yediniz? Belki de Almanya’da evlidir. Ne çabuk güveniyorsunuz?
Acaba başkasıyla evli mi diye düşünürken nasıl düğün imam nikahı yapıp bir de çocuk yaptınız?2 senedir beraberiz.. 6 sene önce ayrılmış .. kağıtları gösterdi.. burda evlenmemiz için lazımdı ama sonradan vazgeçti
Bende burda evlidir diye düşündüm ama orda nikahı yapmiş olsak bile buraya bildirmemiz gerekecek ...
Acaba biyerden başka yerde evlimi diye ögrenebilirmiyim
Kesin Öğren2 senedir beraberiz.. 6 sene önce ayrılmış .. kağıtları gösterdi.. burda evlenmemiz için lazımdı ama sonradan vazgeçti
Bende burda evlidir diye düşündüm ama orda nikahı yapmiş olsak bile buraya bildirmemiz gerekecek ...
Bu işin içinde başka bir şey var bence, biraz araştırın isterseniz. Düğün yapılıyor, imam nikahı yapılıyor ama resmi nikah sorun oluyor. Sunduğu sebep çok saçma..
Bilemiyorum ki. Muhakkak nüfus kayıtlarında çıkar. Vukuatlı nüfus kayıt örneği almak lazım. Ama yurt dışında nasıl işliyor bilmiyorum. Bana pek tekin gelmedi çünkü/2 senedir beraberiz.. 6 sene önce ayrılmış .. kağıtları gösterdi.. burda evlenmemiz için lazımdı ama sonradan vazgeçti
Tövbe tövbe
Şaşırmayacağım diyorum yine şaşırıyorum
Çok özür dilerim kendi cinsel hayatınız tabii ama neden bu kadar gelişigüzel ve rahat yaşıyorsunuz? Yani söz konusu bir can ve büyük bir sorumluluk o yüzden soruyorum.
Bakın daha nikah şu bu konusunda problemlisiniz kaldı ki evlilik otursun öyle çocuk sahibi olalım düşüncelerine sıra bile gelmedi...
Lütfen biraz daha ön görülü hareket etmeye çalışın şu saatten sonra. Kendi hayatınızı en iyi kendiniz planlayabilirsiniz çünkü, biz ne desek boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?