Eeee ya tekrar evlenmişse? Kaldı ki belge 6 yıllık demişsiniz, 6 yılda pekala tekrar evlenmiş olabilir
Bekar olduğuna dair kağıt getirsin
Nikah için o belgeye zaten ihtiyacınız var
Bence adam orda nikah yaptık oldu bitti dicek Almanyada saydırma niyeti zaten yok
Almanyada saydırma niyeti olsa zaten nikahı Almanyada yapar yani deli mi ki Iraja kadar gitsin uğraşsın?
Konu sahibesi bence siz bir nüfus müdürlüğüne gidin, hamileyim mağdurum diyin belki yardımcı olurlar
Bence de sen gitme. Eğer zaten herhangi bi engel yoksa Almanya'da da evlenebilirsiniz. Kendini ve bebeği riske atamayacağını ve burada nikah istediğini söyle. Nikah yapmak isteyen adam her yerde yapar, karşısındaki insanı zorlamaz. Önceliğinin bebeğinin sağlığı olduğunu dile getirerek orada nikahı bulunduğunuz ülkede yapmaya ikna et.
bence adam evli ya
Saadece kendim istemedim. Nikah dan sonrada olsa da garantisi yok.
Gerekirse çocuğuma anada olurum babada.
Burda 10 sene önce iltica etmiş ve vatandaşlığı henüz almamış. İşi gücü var. Bende. Ne gibi çıkarı olabilir?
Nikah sorun degil. İrakta istiyor. Bende Almanya. Lütfen doğru okuyun sonra yazın.
Bu çocuk doğar, nikah işi yine de hallolmaz. Irak'tan evrak alınacak, tr ye bildirilecek bi dolu iş.
Nikahtan sonra evliliğin sonsuzzz devam edeceğinin garantisi yok ama bebek evlilik akdi içerisinde doğacak..bu sizin için o kadar önemsizse niçin evlilik diye tutturuyorsunuz? Dost hayatına devam etmenizde bir seçenek..Evlenecek adam heryerde evlenir bunu sizde düşünebiliyorsunuzdur herhalde.
Sürekli "benden ne çıkarı olabilir" deyip durmuşsunuz..ortadoğulu bir adam için "kadın olmanız" onun için yeterince bir çıkardır..çok eşlilik onların yaşam tarzı..
Bebeğiniz umarım gerçek ve sevgi dolu bir aileye sahip olur.
Acaba Irak’ta evli de orda bi kaç kişiyle resmî nikah yapılabiliyor mu? Yani aklıma bu da geldi.
Muhtemelen evlidir zaten.
Hamile kalmadan önce neden arastırmadınız?
Belgeleri bana gösterdiğinde biraz rahatlamıştım ama konu açıldığında tartışması dikkatimi çekti sanki bir korkusu varmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?