- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Almanya'da bir nikah,Irakta ikinci bir nikah yapın, ailesi de görmüş olur ki düğün olmuş zaten Almanya'da. Irak ikinci evliliğe izin veriyor, adamın orada iki evliliği olup sadece birinden boşanmış olabilir, ben senin yerinde olsam Irak'a gider nikahı kıyarım, evrakların onaylı çevirisiyle kenfim gider tr konsolosluk ve Almanya'da bildiririm. Evli değildir belgesi ile ...dan boşanmıştır belgesi ayrı şeyler. Şimdi elindeki koşullarla en iyi adımları atman laxım çünkü iş işten geçmiş.Almanyadayiz
Evrak var.. ama o irakta istiyo tek sorun Bu!
Aileniz nasıl nikahsız evlenmenize izin verdi?
Burada insanlar önceden nikah yaptığı halde düğün olana kadar beraber yaşamıyor.
Irak’ta nikah isteme sebebinin muhakkak kendi çıkarına bi nedeni var ama anlayamadık.
Nikah dediğiniz 5 dakikalık bi işlem niye diretiyor çok mantıksız.
Konu sahibi siz Almanya vatandasimisiniz?
Yok ama sayılır çünkü Avrupa birliginde...yani benden yana sorun yok
Resmî nikahı yapında nerde yaparsanız yapın bebeği nikahsız doğurmayın
Esiniz Irak vatandasi sanirim. Ne zaman Almanyaya geldi?
Onu hamilelikten önce düşünecektinizYapalımda ben irakta ne anlıcam onların dilinden.. hamile hamile gidemem. İnat etti bende ediyorum şimdi.
Bana memleketinde katakulli yapacak gibi geldi..
Aynen... illa memleketim diye niye tutturuyo.. almanya da evli olabilir yada türkiyede sahte nikah memuru fln ayarlayabilir..O ne demek???
Katakulli? Yani yalan dolan mı?
Onu hamilelikten önce düşünecektiniz
Bence kendinizi değil bebeği düşünün oturun araştırın nasıl kıyılıyormuş orada nikah
Ins. Bizim dusundugumuz gibi cikmaz ya
Aynen... illa memleketim diye niye tutturuyo.. almanya da evli olabilir yada türkiyede sahte nikah memuru fln ayarlayabilir..
Adam evli heralde. Evliyse ne yapmayı düşünüyosunuz
Ben sizin yerinizde Irak konsolosluga bir danisirim.
Bak bu iyi fikir sgl
Hayat senin hayatın.. ama resmi olarak evli olmadığın bi adamdan bebek yapmak mantıklı mı sence.. üstelik boşanmış biri..Evliyse.. ve saadece kağıt üzerinde olsa yol veririm yalan söylediği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?