İrak-almanya arasi 2 saat mi? Onun istedigi ayni seyi siz de istiyorsunuz? Ortada nikah yokken hamile kalmissiniz? Daha nerde nikah yapacagini konusunda bile anlasmaya varamiyorsunuz. Bence si evlenmezsiniz, iki ay sonra bu cocugu ne yapacam diye burda yakinirsiniz.
Çocuğu isteyerek yaptık. Ama ben bu kadar hızlı olacağını hesap etmedim ve bu durumdan rahatsız degilim. Doğurmaya karar verdiysem sahip çikmasınıda bilirim.
Benim tek sorum neden burda değilde ordA nikah istiyo...
Tam olarak bunu anlatmak istedim işte, daha evliliğin kendisi ile ilgili problemleriniz varken çocuk sahibi olma fikri sizi bazı konuları ciddi anlamda konuşma-tartışma aşamasından alıkoyacaktır çünkü acele etmeye çalışacaksınız.
Bir de elbette kimse boşanmak için evlenmez ama bakın böylesine önemli bir konuda eleştiriniz, fedakar olmaması,her şeyi sizden beklemesi gibi önemli kötü huylar üzerine çocuk gelince sorunlar katmerlenebilir. Neyse hayırlı olsun
Tam olarak bunu anlatmak istedim işte, daha evliliğin kendisi ile ilgili problemleriniz varken çocuk sahibi olma fikri sizi bazı konuları ciddi anlamda konuşma-tartışma aşamasından alıkoyacaktır çünkü acele etmeye çalışacaksınız.
Bir de elbette kimse boşanmak için evlenmez ama bakın böylesine önemli bir konuda eleştiriniz, fedakar olmaması,her şeyi sizden beklemesi gibi önemli kötü huylar üzerine çocuk gelince sorunlar katmerlenebilir. Neyse hayırlı olsun
Almanyadsysan cok kolay. Kendi konsoloslugundan 'Ehefähigkeitszeunigs' aliyor. Buda kendi ülkesinde evli olup olmadigini gösterir. Almanyada nikah yapilacaksa zaten mecbur alacak bunu
Seviyor sevmiyor olayı için geç kaldınız Irak’ta nikah nasıl kıyılır onu araştırın ve nikahı orada kıyın Burda da bir yemek veya düğün olsun bitsin
Oraya da tek gitmeyin anneniz ve babanızla gidin
kendi memleketinde düğün istese anlarım ama siz zaten düğünü yapmışsınız. ne alaka yani nikah ırakta yapılınca ne değişiyor? çok cesaretliymişsiniz yalnız, tebrikler.
Nikahi esimin ailesi kendi memleketinde istedi esimle ben ayni sehirdeyim .esim annesine nikahsiz kizi baba evinden alip oraya getiremem kayinpedere de böyle birseyi teklif edemem demis .. ikimizde okumuş kültürlu kisileriz ama bu konular yine gelenek görenek neyse oyle yapılır . Düğünu orda olmasina karar verildi . Iman nikahı ve resmi nikâh ( gelinlik giydim davetli oldu yani ) benim memlekette yapıldı . Düğün bir hafta sonra yapıldı ama o bir hafta yine baba evinde kaldim babam düğün olmadan kizi vermem dedi ki kendi evim de aynı mahallede bide :) Düğün icin gittik kv iman nikahi bir daha kıyınsın bizde görelim dedi esim yine kizdi oyun mu oynuyoruz nikahlı karim iste ailesinin zoruna gider güvensizlik olur dedi ... art niyet aramadim kv hakkidir görmek ister elbet oğludur ama şartlarımız böyleydi uzak olunca nikahi benim tarafımda kiyilmasi münasip oldu
2 senedir beraberiz.. 6 sene önce ayrılmış .. kağıtları gösterdi.. burda evlenmemiz için lazımdı ama sonradan vazgeçti
Bende burda evlidir diye düşündüm ama orda nikahı yapmiş olsak bile buraya bildirmemiz gerekecek ...
Acaba biyerden başka yerde evlimi diye ögrenebilirmiyim
Bi erkek neden resmî nikahı yaşadığımız yerde degilde, kendi memleketinde yapmak ister?
Bana ailem için diyo ama inanamıyorum?
Burda nikah istemiyom diyip İnat ettiği için 3 ay önce dügün ve imam nikahı Almanya’da oldu. İptal etmek
İstemedim. Aramizda 2 saat mesafe olduğu için git gel zor oluyodu. Dedim resmi nikah o zaman irakta olsun. Ailemi zor ikna ettim.
.. şimdi 11 haftalık hamileyim ve düşürme riski var , bulantım çok... biyere uçamam.
Risk geçtikten sonrada istemiyorum çünkü orda bişey olursa nolucak. Ortalık zaten karışık.
Neden beni düşünmüyor anlamıyorum.
Kolayı varken zoru istiyo. Üzüyor beni.
Ne zaman nikah burda olsun desem tartışıyoruz.
Sözde beni çok seviyor ama fedakarlık yapmıyor.
Gurur yapıyorum Çıkıp gideyim diyorum ama ailemi üzmek istemiyorum. Kızıcaklarını biliyorum. Çünkü aceleye getiren bendim. Hamile olduğumu bile söyleyemedim daha.