evlilik ?

Adam haklı yani olacakları söylüyor birşey yok bunda bence yaşınız daha çok genç o zamana kadar neler olur neler boşuna strese kapılmayın

Arkadaşlar evlilik gerçekten bu kadar kötü bi şey mi? Mutlu olduğu halde keşke biraz daha bekar takılsaydım diye pişman olan var mı?

Kötü bir şey değil. Acele edilmemesi gereken sorumluluğun dibi bir şey sadece..
Ben mutlu ve huzurluyum diyebilirim. Eşim bakımından şanslıyım. Tabiki ufak tefek şeyler oluyor. Çok normal..

29 yaşımda evlendim 32 de çocuk sahibi oldum. Tam zamanıydı.
Ama daha küçük yaşta bu kadar büyük bir sorumluluğun, borcun, geçim derdinin altına girilmesini doğru bulmuyorum..

Evliliğe kadar yaşanacak tecrübe edilecek başka şeyler var hayatta.

Tamam 20 anne olmak için çok erken ama erken anne olmanın da çok güzel olduğunu söylüyorlar. Sağlık açısından da faydalı mesela. Doğru kişiyi bulduğumuzda da beklemeli miyiz?

Valla gerilmekte haklisin cici kız
Bu ne yaaaaa yok kira yok mobilya
Parası yoksa hic kalkışmasın bu islere seni de germesin
Sende sakın saf gibi ona ayak uydurup askim beraber çalışırız hallederiz gibi seyler soyleme

Sende onu gerim gerim ger..ajda.pekkana donsun :)
Zaten daha oda cocukmus boş yapmasın hic. Sen rahatina bak gez toz tatlım

Tamam 20 anne olmak için çok erken ama erken anne olmanın da çok güzel olduğunu söylüyorlar. Sağlık açısından da faydalı mesela. Doğru kişiyi bulduğumuzda da beklemeli miyiz?
Eğer bu yaştaki aklım, 18 yaşımda olsaydı evlilik ve annelik harika derdim.
Ancak 18 yaşında aklım havadaydı :)
Beyaz gelinlik, bana deli gibi aşık mükemmel kociş, hiç kirlenmeyen ev, hiç eskimeyen eşyalar, tam da masallardaki gibi pembe panjurlu ev :)
Ama gerçek öyle değil.
Hayaller Maldivler,
Hayatlar Küçükçekmece gibi :)

Yaşım 23. Bu yıl mezun olucam umarım.
Bizim de planlar sizinki gibi ben de aynı şekilde mobilya düğün ev tirivirilariyla hiç uğraşmak istemiyorum ama annesi geçenlerde söz yapsak mi diye bı teklif sundu diye ikimiz de "buyuduk mu lan biz gerçekten oluyor bu bunlar" diye mutlu bı heyecana kapildik. Evliliğe daha 2 yıl var diye düşündüğümüzden söz yapmayı gereksiz bulduk sonrasında. Ama insan işin içine girmeden o heyecani gerçek anlamda hissedemiyomus onu öğrendim. Belki sendeki durum da öyledir

Aman diyim 22 23 yaşında aklında soru işaretleri varken evlenilir mi ya. Bu annelerimizin 15 16 yaşlarında evlendilmesinin günümüze uyarlaması olur anca. Evlilikte ilk iki sene sonunda canım cicimler bitince kafaya dank eder atlı mı kovalıyordu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…