Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birkimse

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
66
5
8
35
Arkadaşlar sa daha önce evlenmek içşn dua etmiş ve duası kabul olmalar var mı hangi yöntemleri Uyguladını ve Önereceğiniz evlilik duası var mı lütfen çok ciddiyim acil yardım istiyorum Allah rızası için

Arkadaşlar sa daha önce evlenmek içşn dua etmiş ve duası kabul olmalar var mı hangi yöntemleri Uyguladını ve Önereceğiniz evlilik duası var mı lütfen çok ciddiyim acil yardım istiyorum Allah rızası için
Böyle birseyi fazla istemeyin. Karsınıza cıkan insanları dogru değerlendirmeyip sonrasında mutsuz olabilirsiniz. Herhangi bir dua bilmiyorum, yardımcı olamayacağım. Allah gönlünüze göre versin.

kabul olma garantili bir dua ya da isteklerimizi kesin gerçekleştirecek bir yöntem yok. olsaydı dünyada dertli insan kalmazdı. madem inançlı birisiniz herşeyde bir hayır olacağını ve kader diye birşey olduğunu kabul edin. duanızı edin gerisini düşünmeyin.

Merhaba. Evlenmeyi neden bu kadar istiyorsunuz anlamış değilim ama bence siz sadece Allahtan her seyin hayırlısını dileyin. Bu tarz seyler de sadece duayla olacak isler değil🙄 Sevgiler🌺

yahu tövbestağfurullah çok afedersiniz de annem duysa azdın mı kızım der.bir şeyi inatla istemeyin.olmuyorsa vardır bir hayır.evlenseniz mutlu olacağınız ne malum?belki kocan seni kesip doğruycak?her şeyin hayırlısını iste.yok öyle koca bulma duası falan
Bütün anneler aynı:))

yahu tövbestağfurullah çok afedersiniz de annem duysa azdın mı kızım der.bir şeyi inatla istemeyin.olmuyorsa vardır bir hayır.evlenseniz mutlu olacağınız ne malum?belki kocan seni kesip doğruycak?her şeyin hayırlısını iste.yok öyle koca bulma duası falan
Salak Salak konuşma terbiyesiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X