Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle birseyi fazla istemeyin. Karsınıza cıkan insanları dogru değerlendirmeyip sonrasında mutsuz olabilirsiniz. Herhangi bir dua bilmiyorum, yardımcı olamayacağım. Allah gönlünüze göre versin.Arkadaşlar sa daha önce evlenmek içşn dua etmiş ve duası kabul olmalar var mı hangi yöntemleri Uyguladını ve Önereceğiniz evlilik duası var mı lütfen çok ciddiyim acil yardım istiyorum Allah rızası için
Allah rızası için yardım istiyorum terbiyesizce dalga geçiyosunEvet, %100 tutan bi taktigim var. Sevgilime "Hadi evlenelim" dedim. :)
Denemiştim21 gün boyunca hergün taha suresi okumak kısmet açıyormuş her anlamda.
Bir de kişinin yaşı kadar rahman suresi hepsini farklı kişi okuyacakDenemiştim
Cuma suresini her cuma sela işe ezan arası okumayı duymuştumDenemiştim
Merhaba. Evlenmeyi neden bu kadar istiyorsunuz anlamış değilim ama bence siz sadece Allahtan her seyin hayırlısını dileyin. Bu tarz seyler de sadece duayla olacak isler değilArkadaşlar sa daha önce evlenmek içşn dua etmiş ve duası kabul olmalar var mı hangi yöntemleri Uyguladını ve Önereceğiniz evlilik duası var mı lütfen çok ciddiyim acil yardım istiyorum Allah rızası için
Bütün anneler aynı:))yahu tövbestağfurullah çok afedersiniz de annem duysa azdın mı kızım der.bir şeyi inatla istemeyin.olmuyorsa vardır bir hayır.evlenseniz mutlu olacağınız ne malum?belki kocan seni kesip doğruycak?her şeyin hayırlısını iste.yok öyle koca bulma duası falan
Anlamadım tam olarak nasıl yapılıyor açıklayabilir misinizBir de kişinin yaşı kadar rahman suresi hepsini farklı kişi okuyacak
Salak Salak konuşma terbiyesizyahu tövbestağfurullah çok afedersiniz de annem duysa azdın mı kızım der.bir şeyi inatla istemeyin.olmuyorsa vardır bir hayır.evlenseniz mutlu olacağınız ne malum?belki kocan seni kesip doğruycak?her şeyin hayırlısını iste.yok öyle koca bulma duası falan
Şaka mısın sen yaSalak Salak konuşma terbiyesiz
Salak Salak konuşma terbiyesiz