Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 günde okunan fetih süresi terkibi var Cumartesi 1 Pazar 3 Pazartesi 5 Salı 7 Çarşamba 7persembe 7 Cuma selaya kadar 11 kere okuyup dileğini dile başlarken de iki teker namaz kılıp niyet et Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

tekrar ediyorum : okuyalım :işsiz: :işsiz: anlamadığımız yerde anlamış gibi yapmayalım.neyse devam.
annem böyle derdi ama vs vs yazmamışsınız. annem böyle der diyerek atasözü gibi katıldığınızı ima ederek yazmışsınız. bi pardon dememek için çevirip duruyorsunuz

Canım evlenen kişilerin şikayetlerini okuyosun dimi hiç acele edilicek bişey değil allaha tevekkül et dua et vakti gelince o seni bulur zaten eğerki bi kaçış olarakta düşünüyosan hata yaparsın hilyeyi şerif var onu kırk gün okursan her dileğin oluyo rabbimin izniyle aklında kalsın

7 günde okunan fetih süresi terkibi var Cumartesi 1 Pazar 3 Pazartesi 5 Salı 7 Çarşamba 7persembe 7 Cuma selaya kadar 11 kere okuyup dileğini dile başlarken de iki teker namaz kılıp niyet et Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Teşekkür ediyorum peki siz mi denediniz acaba başkasından mı duydunuz

Canım evlenen kişilerin şikayetlerini okuyosun dimi hiç acele edilicek bişey değil allaha tevekkül et dua et vakti gelince o seni bulur zaten eğerki bi kaçış olarakta düşünüyosan hata yaparsın hilyeyi şerif var onu kırk gün okursan her dileğin oluyo rabbimin izniyle aklında kalsın
Ya zaten derdim sadece evlilik değil hayırlı Bi evlilik

Biçok kişinin hilyeyi şerifi 40 gün okuyarak murad ettikleri şeylere kavuştuğunu duydum

Salak Salak konuşma terbiyesiz
Küfürü okuyana kadar sana hak vermsitim.yasin kaç bilmiyorum ama 26 yasindayim insan bir yaştan sonra yuva kurmak çocuk sahibi olmak istiyor haklisin diyecektim .Hatta diğer mesaj atan üyeye bu da bir dert yazacaktim ama senin ağzın her sinirlenmene bozuluyorsa seni kimse almaz zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X