Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küfürü okuyana kadar sana hak vermsitim.yasin kaç bilmiyorum ama 26 yasindayim insan bir yaştan sonra yuva kurmak çocuk sahibi olmak istiyor haklisin diyecektim .Hatta diğer mesaj atan üyeye bu da bir dert yazacaktim ama senin ağzın her sinirlenmene bozuluyorsa seni kimse almaz zaten
Bırakta ona Allah karar versin

tekrar ediyorum : okuyalım :işsiz: :işsiz: anlamadığımız yerde anlamış gibi yapmayalım.neyse devam.
kaç yaşındasın . Belli bir yaştan sonra evlilik isteği artıyor.O yasa gelince anlarsın.Ama cinsellikle ilgili değil.Yuvam.olsun çocuklarım olsun istiyorsun. Ben de şu an istiyorum ama aklıma cinsellik gelerek evlenmek istemiyorum yani azmakla alakası yok bu istegin

kaç yaşındasın . Belli bir yaştan sonra evlilik isteği artıyor.O yasa gelince anlarsın.Ama cinsellikle ilgili değil.Yuvam.olsun çocuklarım olsun istiyorsun. Ben de şu an istiyorum ama aklıma cinsellik gelerek evlenmek istemiyorum yani azmakla alakası yok bu istegin
Aynen manevi hisler tamamen yuva çocuk Vb bunlar büyük nimetler ve bu nimetlerden rızıklanmak isterim inşallah ki ben büyü sihir istemedim dua istedim ama kendi bilmezler hemen atladı ve hoş olmayan yorumlar yaptı ama Allah büyük bu benim kendimce derdim çare arıyorum rabbim kimseyi darda koymasın dalga geçenleri de rabbim havale ediyorum

senden büyüğüm :) konu benim değil, dert benim hiç değil.böyle şeyleri dert etmem.dolayısıyla benim detaylarım önemli değil burda.hanımefendi ben azdın demedim.anlamayanlar ya da zor anlayanlar için açıklama geçeyim son kez.Ben anneme bu şekilde bu cümlelerle bunu söylesem annem bana azdın mı kızım der kızar dedim.Umarım anlarsınız.İyi geceler.

Ben salatı muncine okumuştum günde 51 defa okunuyor.ama hep hayırlı bı evlılık dileyerek okumuştum. Okuduktan kısa süre sonra( yaklaşık bı ay gibi.)eşimle tanıştım. Şükür güzel bi evlılıgım var. Tamamen Allaha teslimiyet ve samimi içten dualar etmiştim. Nerdeyse eşimde istedıgım tüm özellikler var. Mesela sigara içmemesi bunu bile duama katmıstım. Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştrsın sizide

"Dualarımız Sizinle" isimli bölüme açsaydınız konunuzu keşke. Konu yeri yanlış olmuş. Orada dua grupları vesaire de var sanırım. Burada ters cevaplar gelince gerilmişsiniz siz de.

Allah hayırlı zamanda hayırlı bir yuva nasip etsin inşallah ♥️

Cinsellik istemek kötü bir şey değil ki. Aksine sağlıklı olduğunuzu gösterir. Bunun için evlenmeyi beklemeniz de arzularına yenik düşmeyip değerlerinize sadık kaldığınızı. Azmak argo olabilir ama çok kırılacak üzülecek bir argo değil sanki... Kendinizi üzmeyin 😊
Haa tabii ki ilahi cinsellik istiyorsunuz demiyorum. Sadece Azmak kelimesi için bu kadar alınmaya gerek yok demeye çalışıyorum.

Ben salatı muncine okumuştum günde 51 defa okunuyor.ama hep hayırlı bı evlılık dileyerek okumuştum. Okuduktan kısa süre sonra( yaklaşık bı ay gibi.)eşimle tanıştım. Şükür güzel bi evlılıgım var. Tamamen Allaha teslimiyet ve samimi içten dualar etmiştim. Nerdeyse eşimde istedıgım tüm özellikler var. Mesela sigara içmemesi bunu bile duama katmıstım. Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştrsın sizide
Kaç gün okumuştunuz acaba nasıl yaptığınızı tam olarak yazabilir yazabilir misiniz bide özel günlerde de okudunuz mu

"Dualarımız Sizinle" isimli bölüme açsaydınız konunuzu keşke. Konu yeri yanlış olmuş. Orada dua grupları vesaire de var sanırım. Burada ters cevaplar gelince gerilmişsiniz siz de.

Allah hayırlı zamanda hayırlı bir yuva nasip etsin inşallah ♥
Oraya da yazmıştım ama cevap alaamdım

Hurafelere inanmayalım dua etmeye devam edelim özellikle sabah namazı sonrası Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin inşallah

Arkadaşımız hayırlı güzel bi eş için yuva için dua etmek istiyo Öner’i bekliyor ne var bu kadar eleştirilecek herkesin evliliği kötü olcak değil ya oda güzel olsun diye dua etmek istiyo inşallah gönlüne göre bi eş çıkar çok mutlu olursun canım bol bol dua et

İnanarak ve samimi kalbinle yalvararak dua et ve sakin gaflete umutsuzluğa düşme dua ediyorum ama kabul olmuyor deme birde beni yanlis anlamayin ama su duayi ediyorum tutar mi denendi mi gibi bir düşünceye kapilmayin yurekten kabul olacagina inanarak dua edin her gün bir tane yasin suresi okuyun birde dualar kisminda kızların cogu belli dualari birbirleri için okuyorlar öyle grupları takip edip katilabilirsin her şeyin bir vakti zamanı var zamanı gelince her sey olur birde karşına çıkan talipleri degenlendirmeye çalış bazı şeylerde bizim elimizde biz cabamizi gösterip sonrasını da Allaha havale etmeliyiz o yuzden bizimde bazı fırsatları değerlendirmemiz gerek mesela kriterlerin cok mu yuksek? bazi kriterlerini eleyebilirsin ya da toplu ortamlara katilabilirsin bu evlilik durumunu fazla dusunmemeye calis cunku takinti haline gelir Allah herkesin gönlüne göre versin sizin ve isteyen herkesin insallah

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X