- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evette ne zamana kadar saklıycam. Hayır tamam güzel yapmıs dusunmus ama keske 5beden buyuk olmasaydı..görme ıhtımalı olmayan bırıne vermeyı dusunuyorum ılerde
Biz konustuk. Kullanmayacaklarını ver dedi. Onların üstte bos oda var. Oraya koyacak. Ben hatta fincan tabagı vardı. Fıncanı yok ama sadece tabak.ben bunu kuşlarımın yemını koyarım dedi. Yok yapma öyle dedi.Ben çoğunluğa katılmıyorum. Böyle şeylerde tavrını baştan belli edip sınırlarını çizmezsen gerisi kötü geliyor.
Bende sizin gibi neyse kalbini kırmayayım bir kenara koyarım diyerek başladım ve sonu kullanılmış kek kalıpları, leğenler, evde işe yaramayan ıvır zıvır eşyalara kadar gitti.
Şimdi kullanmayacağımdan emin olduğum hiçbir şeyi kabul etmiyorum onun hatırı için.
Kaynanamlar konustuk. Icınden sec dedı. Kalanı kaldırcak kenaraVerdiklerini geri vermeyin. Geri vermek güzel olmaz bir başkasına verin veya çöpe atın.
Evinizde kullanacağınız eşyalara siz karar verin. Fikirleri dinleyin teşekkür edin sağolun deyin ama kendi istediğinizş yapın.
Evlenmeden önce eşinizinde artık annesine değil ağırlıklı olarak kurduğu yuvaya yeni eve evliliğe dair sorumluluklarının ağır basması gerektiğini kibarca iletin.
Gercekten yüzüne bakmazsınız. Bende ya kescem toz bezı yapcam ya da direk çöpeAllah akıl versin eski şeyi başkasına vermeyi ben benim kv'de de gördüm.
Evet bana misafir ıcın yorgan kıyafet gecelık ıc camasırı kenara ayır. Bellı olmaz yatılı belkı gelen olur dıyorBen geri verdim kayinvalidem de boyle satis yapan derneklere bagisladi, atilmadi yani. Kullanmayacaksaniz tutmanin kime ne faydasi var. Gonlu olsun diye belki bazilarini bir sure tutabilirsiniz ama cogunlugunu geri verin ki almaya devam etmesin
Ben kendımı bıldım bılelı en kucuk beden gıyıyorum. Kılo da pek alamıyorum. Evımde zaten absürd olur.tv ünitesi yatak odası komodin falan böyle siyah acık kahve mermer modern bısey. Dantel koysam güler insan ona cok uyumsuz olurAy hamile de olsaniz niye 56 beden giyesiniz.
Bir de evin bir ruhu oluyor, simdi benim evimde dunyanin en guzel islenmis dantelini getirip koysaniz absurd olur, o yuzden geri vermek bence dogrusu, her sey ait oldugu yerde guzel. Alsin kayinvalideniz kullansin geceligi dolap arkalarinda eskiyecegine.
Bana hicbirsey koymayip kullandiklari yirtik battaniye sökük yorganlari falan vermek istemislerdi... Mal için tartisma geregi duymayin alin sonra da kullanmayin. En kötü ihtimal kirarsiniz. Hepimizin evinde hic dokunmadığı seyler vardir. Kendi severek yaptigimiz seylere bile dokunulmuyor zaman geliyor. Sizi düşünmüşler almışlar belki durumlari su anki haliyle o kadardir. Sadece babasinin atılır demesi tuhaf genelde erkekler bu tarz seylere karismazlar. Oncesinde biseyler yasanmis olmaliBugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorumnısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık
Evet bana misafir ıcın yorgan kıyafet gecelık ıc camasırı kenara ayır. Bellı olmaz yatılı belkı gelen olur dıyor
Yok aynı sehırde gelmek cok gereksız benceHeee o zaman bu gecelik kendine, anlasildi, caya diye gelip yatiya kalmaya niyetli
Yoo bırsey olmadı aslında. Kırılmıstır belkı anlamadım kıBana hicbirsey koymayip kullandiklari yirtik battaniye sökük yorganlari falan vermek istemislerdi... Mal için tartisma geregi duymayin alin sonra da kullanmayin. En kötü ihtimal kirarsiniz. Hepimizin evinde hic dokunmadığı seyler vardir. Kendi severek yaptigimiz seylere bile dokunulmuyor zaman geliyor. Sizi düşünmüşler almışlar belki durumlari su anki haliyle o kadardir. Sadece babasinin atılır demesi tuhaf genelde erkekler bu tarz seylere karismazlar. Oncesinde biseyler yasanmis olmali
Oda heves etmiş koymuş hepsini sizde geri çevirmeyin. O geldiğinde bi iki sefer ona özel fincanı tabağı ikram edip sonra kaldırırsın. Hangimşzn evinde kullanmadığı bi dünya esya yok ki.Bugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorumnısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık
Bugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorumnısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık
Bence dugun arifesi hic gerginlige gerek yok koyun bazanin falan altina geceliklerde kalsin gun gelir birine hediye edersin evine biri gelir ona verirsin kalsin kosede buyuk sorunlara gerek yokBugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorumnısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık
Bugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorumnısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık
Canım yaa evlilik demek biraz fedakarlık işi.. Tabiki hepimiz zorlandık senin daha zor bir durumun varmış sen daha da zorlanacaksın belli ki ama bir şekilde bunu yapmalısın.. Nişanlını çok seviyorsan bence anne baba demeyi denemelisin ben yapamam deyip boşuna tartışma yaşamayın kalbiniz kırılmasın.. Evlilik karakter değiştirmeniz zorunluluğuna gelmiyor ama bu zamana kadar böyleydim bundan sonra da böyle olacağım diye diretmek de değil maalesef.. Yeri gelecek siz eşinizin istediği gibi davranacaksınız yeri gelecek o sizin istediğiniz gibi.. Bu şekilde evliliğin devamı sağlanabilir.. Hem ne güzel bak anne baba demeni istiyorlar seni sahiplenmişler sevmişler o taraftan düşün?? Kayınvalidene de sana verdiği çeyizleri geri vermek falan bana göre kırıcı gibi geliyor sanki.. Hiçbirini bile kullanmayacak olsan mutlu olmuş numarası yapıp sonradan icabına bakarsın.. Birilerine verirsin ya da atarsın.. Geri vermek de çok kırıcı olur.. Kadın belki özenerek koydu onları sana falan.. Ne bilim ya bazı değerlerimize dikkat etmek lazım kalp kırmadan halletmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?