- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Çöpe atsın eski şeyleri.. Allahım ne garip yaaa iyi eşin tepki göstermiş bari valla anlamıyorlar bazen söylesende..Huyudur nerde eski bişey var getirir bana verir. Kardeşim dışında kimsenin kıyafetini giymem kimseye kıyafetimi giydirmem. Verdiği herşey giysi toplama kutusunda, eşimde kızdı geçenlerde duyunca ne demek giyilmiş şeyi getirip vermek diye..
Çöpe atsın eski şeyleri.. Allahım ne garip yaaa iyi eşin tepki göstermiş bari valla anlamıyorlar bazen söylesende..
Dantelleri kullanmazsan eğer,yatak örtüsü yada pike tarzı olarak değerlendirebilirsin,pikenin üzerine dikilip örtü olarak kullabılırsın,gerı versen belki alınabılır, üzülebilir..eski fincanlarıda zamanı gelınce bırılerine verırsın..Bugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorumnısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık
Yok erkek kardesı ılerde evlencek ya ona koyar dıye dıyorum benDantelleri kullanmazsan eğer,yatak örtüsü yada pike tarzı olarak değerlendirebilirsin,pikenin üzerine dikilip örtü olarak kullabılırsın,gerı versen belki alınabılır, üzülebilir..eski fincanlarıda zamanı gelınce bırılerine verırsın..
Altları ve kulpları yokki.renklı demır sarı. Belkı su koyuyolardır ona bılmıyorum kı56 beden gecelık ve altı olmayan fıncanda bana hıc normal gelmedı bunu sorabılırsınız ınsan hamıle olunca o kadar buyumez altı nerde fıncanın gıbı sorun terslemeden
Valaha bızımkının aynısı. Ama ben bazılarını çöpe attım. Çöpe atma huyumu bılıyo. Atcaksan ver dıyorGetirir mesela bak bunu bilmem kim verdi sana olur bu diye bana verir, istemiyorum dediğim halde olsun giyersin der. Saçma saçma huyları var işte.
Nişanlım la konustum o da hıc sevmıyo dantel. Verelım kardesımın ceyızıne koyar dıyorHerkes çok normal karşılamış ama ben de böyle dert ederdim kesinBence çok güzel tavsiyeler vermişler. Bir köşede dursun, ya bir şekilde değerlendirirsin ya da birine verirsin. Kullanmak zorunda değilsin ki
Bak ne güzel o da aynı düşünüyormuş :)Nişanlım la konustum o da hıc sevmıyo dantel. Verelım kardesımın ceyızıne koyar dıyor
Allah mesut etsin. bende gereksiz şeyleri saklamaktan nefret ederim ama bu sefer konu ciddi. benim tavsiyem beğenmeseniz bile en azından saklayın. kayın valideniz gelince kullanırsınız. maksat gönüller kırılmasın.Bugün biraz gerildim. Şuanda gerginim.Aslında adet oldum onun da etkisi var. 1 ay sonra inşallah evlenecegiz.Evimizi yerleştiriyoruz. Geçen gün kaynanamlar koridorun ölçüsünü aldı. Bende halı için sandım. Megerse kaynanam oraya yolluk böyle uzun kesmiş dikmiş. Bunu halının üzerine serin diyorlar. Ben istemiyorum. Kaynanam çeyizime fincan tabak gecelik falan koymuş sagolsun.Ama nasıl diyeyim mesela fincan çok eski yıpranmış. Eskiden sarı demir kulpsuz fincan vardı ondan. Tabak desen gerçekten bi 40 yıllık en az.Mesela tabagı var ama fincanı yok. Gecelik mesela ben 48kıloyum çok kılo alacagımı sanmıyorum. Annemde zayıf. Bana 56 beden gecelik falan büyük şeyler koymuş.Dogumunda giyersin diyor ki en az 2 3 sene çocuk istemiyorum. Evimde dantel istemiyorum. İlla koydu dogumunda falan koyarsın diyor. Nankörlük yapmak istemiyorum. Kadın güzel şeylerde koymuş ama bazı şeyleri kullanmayacagım biliyorum. Bunları ben geri vereyim dedim. Babası bozuldu atılır o zaman dedi.Ama ben sade böyle gereksiz ıvır zıvır saklamak istemiyorum evimde.Bunlaru napayım geri mi vereyim.Ve ben kendi babama bile böyle baba demiyorum. Hıc baba sıcaklıgı yasamadım. Aıle sıcaklıgı bılmıyorum. Halaaa anne baba diyemiyorumnısanlımda buna kızıyor. Bu konulardab aramız bozuldu. Kavga ettık
Valaha bızımkının aynısı. Ama ben bazılarını çöpe attım. Çöpe atma huyumu bılıyo. Atcaksan ver dıyor
Dantel sevmem de kullanmam da ama 3 tane vitrin takımı varHaklısınız dogru. Ama dantelleri kime verecegım ki benama sonra sorarsa nerde dıye. Yarın tesekkur edıcem baya sey hazırlamıs dıye. Ben kullanmadıklarımı verırım dıye dusundum cunku
Şimdi vermeyin kardeşi evleneceği zaman kullanmasıklarını güzel bohça yapın süsleyin annesine ben kullanmıyorum. çeyizine koyalım de. Hemen şimdi verirsen absürt olur.Nişanlım la konustum o da hıc sevmıyo dantel. Verelım kardesımın ceyızıne koyar dıyor
Huy olmuş demekki yaa İşte bi yerden sonra söylesende anlamıyorlar.. Öyle alışmışlar belki de hep öyle gidicek sanıyorlarGetirir mesela bak bunu bilmem kim verdi sana olur bu diye bana verir, istemiyorum dediğim halde olsun giyersin der. Saçma saçma huyları var işte.
Aslında eskı püskü mü bilmiyorum. Evınde vitrinde falan hep tabak dolu. Onları falan koydu sanırım.eskıler öyledir ya evıne gereksız koyar. Bende bı suru fıncan var alma dedı. 2 takım vermıs. Bırı düz beyaz hadı kullanırım. Dıgerı aşırı kötü ve yıpranmış.Bırıne versem almaz atarım olmadı.Şimdi herkes bır cekmece ayır dıyor da cekmeceden daha fazla sey var.verdıgı gecelık kendı bedenıne göreben gercekren zayıfım. Ve kılo pek almıyorum böyle sabıt kaldım. E 2 3 sene en az cocuk ısıne gırmek ıstemıyorum. Aslında devlete kapak atayım atanayım işim saglam olsun ıstıyorum. O zaman cocugumu rahatca krese verırım. Yoksa kaynanaya baktırcan. Ee cocuga herseye karıscak. Bende yapı olarak nasıhat karısılmasını sevmiyorum. Aramızda sorun olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?