Evlilik

Herkes çok normal karşılamış ama ben de böyle dert ederdim kesin Bence çok güzel tavsiyeler vermişler. Bir köşede dursun, ya bir şekilde değerlendirirsin ya da birine verirsin. Kullanmak zorunda değilsin ki

Çöpe atsın eski şeyleri.. Allahım ne garip yaaa iyi eşin tepki göstermiş bari valla anlamıyorlar bazen söylesende..

Çöpe atsın eski şeyleri.. Allahım ne garip yaaa iyi eşin tepki göstermiş bari valla anlamıyorlar bazen söylesende..

Getirir mesela bak bunu bilmem kim verdi sana olur bu diye bana verir, istemiyorum dediğim halde olsun giyersin der. Saçma saçma huyları var işte.

Dantelleri kullanmazsan eğer,yatak örtüsü yada pike tarzı olarak değerlendirebilirsin,pikenin üzerine dikilip örtü olarak kullabılırsın,gerı versen belki alınabılır, üzülebilir..eski fincanlarıda zamanı gelınce bırılerine verırsın..

Yok erkek kardesı ılerde evlencek ya ona koyar dıye dıyorum ben

56 beden gecelık ve altı olmayan fıncanda bana hıc normal gelmedı bunu sorabılırsınız ınsan hamıle olunca o kadar buyumez altı nerde fıncanın gıbı sorun terslemeden
Altları ve kulpları yokki.renklı demır sarı. Belkı su koyuyolardır ona bılmıyorum kı

Getirir mesela bak bunu bilmem kim verdi sana olur bu diye bana verir, istemiyorum dediğim halde olsun giyersin der. Saçma saçma huyları var işte.
Valaha bızımkının aynısı. Ama ben bazılarını çöpe attım. Çöpe atma huyumu bılıyo. Atcaksan ver dıyor

Herkes çok normal karşılamış ama ben de böyle dert ederdim kesin Bence çok güzel tavsiyeler vermişler. Bir köşede dursun, ya bir şekilde değerlendirirsin ya da birine verirsin. Kullanmak zorunda değilsin ki
Nişanlım la konustum o da hıc sevmıyo dantel. Verelım kardesımın ceyızıne koyar dıyor

Allah mesut etsin. bende gereksiz şeyleri saklamaktan nefret ederim ama bu sefer konu ciddi. benim tavsiyem beğenmeseniz bile en azından saklayın. kayın valideniz gelince kullanırsınız. maksat gönüller kırılmasın.

Verdiklerini geri vermeyin. Geri vermek güzel olmaz bir başkasına verin veya çöpe atın.

Evinizde kullanacağınız eşyalara siz karar verin. Fikirleri dinleyin teşekkür edin sağolun deyin ama kendi istediğinizş yapın.

Evlenmeden önce eşinizinde artık annesine değil ağırlıklı olarak kurduğu yuvaya yeni eve evliliğe dair sorumluluklarının ağır basması gerektiğini kibarca iletin.

Anneme dantel istemiyorum dedigim halde. Ay bu kanser modeli ay bu tumor ay bu beyin minciklamasi ay bunu ben ellerimle yaptim fiye diye bi cuval sey iteledi evlenirken. iclerinden 1 2 tane guzel sey vardi hatira saklamalik onlari ayirdim sonra dagittim kalanlari. Annemin ruhu duymadi. O memnun ben memnun.

Haklısınız dogru. Ama dantelleri kime verecegım ki ben ama sonra sorarsa nerde dıye. Yarın tesekkur edıcem baya sey hazırlamıs dıye. Ben kullanmadıklarımı verırım dıye dusundum cunku
Dantel sevmem de kullanmam da ama 3 tane vitrin takımı var .
Yıllardır yüklüğün en arkasında hurç içinde duruyor kullanmadım vitrin bile yok evimde, belki yıllar geçecek ve bunlair çeyizciler kullanılabilir bir nesne ye dönüştürecek ve ben çocuklarıma hediye edeceğim.
Zaman la görürüz, hediye yi geri vermek hele çeyiz vs çok ağır gelmiştir karşı tarafa.
Yolluk için iki üç defa ayağıniz takılıp düşersiniz sonra düştüm diye kaldırirsiniz gibi gibi

Nişanlım la konustum o da hıc sevmıyo dantel. Verelım kardesımın ceyızıne koyar dıyor
Şimdi vermeyin kardeşi evleneceği zaman kullanmasıklarını güzel bohça yapın süsleyin annesine ben kullanmıyorum. çeyizine koyalım de. Hemen şimdi verirsen absürt olur.

Huy olmuş demekki yaa İşte bi yerden sonra söylesende anlamıyorlar.. Öyle alışmışlar belki de hep öyle gidicek sanıyorlar

Ben geri verdim kayinvalidem de boyle satis yapan derneklere bagisladi, atilmadi yani. Kullanmayacaksaniz tutmanin kime ne faydasi var. Gonlu olsun diye belki bazilarini bir sure tutabilirsiniz ama cogunlugunu geri verin ki almaya devam etmesin

Ay hamile de olsaniz niye 56 beden giyesiniz.

Bir de evin bir ruhu oluyor, simdi benim evimde dunyanin en guzel islenmis dantelini getirip koysaniz absurd olur, o yuzden geri vermek bence dogrusu, her sey ait oldugu yerde guzel. Alsin kayinvalideniz kullansin geceligi dolap arkalarinda eskiyecegine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…