- 30 Eylül 2018
- 116
- 23
- 28
- 31
- Konu Sahibi birdeliyim
-
Hayırlısı ne ise o olsun ama bence olmamalı mutlu olacağınızı düşünmüyorum insanın bazen kendi çocuğuna dahi tahammülü olmuyor her ne kadar iyi kalpli bir insanda olsanız o kişiye gerçek bir annelik yapamazsınız. Annelik bambaşka birşey. Bir tane olsa neyse iki tane.. Aradaki yaş farkı da fazla neden kendi yaşıtınız ve bekar biri ile evlenmeyi düşünmüyorsunuz?Ben bekar biriyim.Daha önce evlenmiş ve iki erkek çocuk babası ile evlenilir mi? Arada 10 yaş fark var.Ama terbiyesi falan çok iyi dini anlamda pek bilgisi ve yaşayışı yok.Annesi var babası erkek kardeşi kız kardeşi falan yok yurt dışında yaşıyor.Maddi durumu gayet iyi.Ne olur ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Olsa düşünürüm de yokHayırlısı ne ise o olsun ama bence olmamalı mutlu olacağınızı düşünmüyorum insanın bazen kendi çocuğuna dahi tahammülü olmuyor her ne kadar iyi kalpli bir insanda olsanız o kişiye gerçek bir annelik yapamazsınız. Annelik bambaşka birşey. Bir tane olsa neyse iki tane.. Aradaki yaş farkı da fazla neden kendi yaşıtınız ve bekar biri ile evlenmeyi düşünmüyorsunuz?
Biraz konuştuk anlaştığımızı düşündüm.Seviyorsanız neden olmasın önemli olan senin seçimin.
Herşeyin bir zamanı var başkalarının ne istediği değil sizin istediğiniz önemli.. Sırf evlenilmek için evlenilmez. Mutlu bir yalnızlık daha iyidirOlsa düşünürüm de yokBir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.
Ne zamandan beri tanışıyorsunuz ki?Biraz konuştuk anlaştığımızı düşündüm.
Ya daha önceden bir nişanlılık dönemi geçirdim ve biraz temkinli davranıyorum.Yoksa meyletmiştim.Mantık önemli tabii ama işin içinde biraz da duygu olması lazım.
Sizde hiç yok mu mesela sevgi falan?
Anlaşmamışlar ve kadın değişmiş ve istemeyen de kadınmış.Gerçekten seviyorsanız olabilir ama ilk eşinden ne sebeple ayrılmış
Henüz uzun zaman olmadı.Yeni tanışma dönemindeyiz.Ne zamandan beri tanışıyorsunuz ki?
galiba görücü usulu...sizi daha önce evlenmiş iki erkek cocuk babası adama uygun görmüşler...Ben bekar biriyim.Daha önce evlenmiş ve iki erkek çocuk babası ile evlenilir mi? Arada 10 yaş fark var.Ama terbiyesi falan çok iyi dini anlamda pek bilgisi ve yaşayışı yok.Annesi var babası erkek kardeşi kız kardeşi falan yok yurt dışında yaşıyor.Maddi durumu gayet iyi.Ne olur ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Doğru ama adam kişilik olarak zor biri gibi değil.Uysal duygusal anlayışlı biri.Cok zor bence olanaksiz
İki çocuk babasi adamla ugrasmak kolay olmaz
Ozaman tanımaya çalışın öyle hemen tayamazsınız bir insanı nedir necidir.Henüz uzun zaman olmadı.Yeni tanışma dönemindeyiz.
Evet eniştem güvendiği bir arkadaşını önerdi.galiba görücü usulu...sizi daha önce evlenmiş iki erkek cocuk babası adama uygun görmüşler...
Hahahaha bırkere de ben sucluyum diyen adam cıksın ya, ben bes para etmez gıbı davrandım ve kadın iki cocukla bosandı benden gozu beni evliligi gormedı desın ya.Anlaşmamışlar ve kadın değişmiş ve istemeyen de kadınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?