Evlilik

birdeliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
116
23
28
31
Ben bekar biriyim.Daha önce evlenmiş ve iki erkek çocuk babası ile evlenilir mi? Arada 10 yaş fark var.Ama terbiyesi falan çok iyi dini anlamda pek bilgisi ve yaşayışı yok.Annesi var babası erkek kardeşi kız kardeşi falan yok yurt dışında yaşıyor.Maddi durumu gayet iyi.Ne olur ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz hanımlar?

Seviyorsanız neden olmasın önemli olan senin seçimin.

Gerçekten seviyorsanız olabilir ama ilk eşinden ne sebeple ayrılmış

Mantık önemli tabii ama işin içinde biraz da duygu olması lazım.
Sizde hiç yok mu mesela sevgi falan?

Hayırlısı ne ise o olsun ama bence olmamalı mutlu olacağınızı düşünmüyorum insanın bazen kendi çocuğuna dahi tahammülü olmuyor her ne kadar iyi kalpli bir insanda olsanız o kişiye gerçek bir annelik yapamazsınız. Annelik bambaşka birşey. Bir tane olsa neyse iki tane.. Aradaki yaş farkı da fazla neden kendi yaşıtınız ve bekar biri ile evlenmeyi düşünmüyorsunuz?

Olsa düşünürüm de yok Bir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.

Olsa düşünürüm de yok Bir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.
Herşeyin bir zamanı var başkalarının ne istediği değil sizin istediğiniz önemli.. Sırf evlenilmek için evlenilmez. Mutlu bir yalnızlık daha iyidir

galiba görücü usulu...sizi daha önce evlenmiş iki erkek cocuk babası adama uygun görmüşler...

Anlaşmamışlar ve kadın değişmiş ve istemeyen de kadınmış.
Hahahaha bırkere de ben sucluyum diyen adam cıksın ya, ben bes para etmez gıbı davrandım ve kadın iki cocukla bosandı benden gozu beni evliligi gormedı desın ya.
Desin bak yemın ederım, sırf durust diye ben bir cay ıcerım yanı.
Hep bu kadınlar suclu.
Kotu.
Hırsız
Aldatıyor
Saygısız.
Pes.
Yemeyin su karım suclu karım istemedi yalanlarını sunların ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…