Evlilik

Olsa düşünürüm de yok Bir de burdakiler çalışan atanmış olanı makyaj yapanı istiyor.Yok ki düzgün biri.Bir de çocuklar annelerinde kalıyor.İki haftada bir babalarıyla kalıyorlar.
Daha çok gençsiniz. İlle de hemen birisi ile evlenmek zorunda mısınız? Zamana bırakın.

Çok haklısınız.Ben de dedim olay bu noktaya gelmişse muhakkak iki tarafın da katkısı vardır diye.

Çok haklısınız.Ben de dedim olay bu noktaya gelmişse muhakkak iki tarafın da katkısı vardır diye.
Aynen, hıc bulasma
Hem senden on yas buyuk hem iki cocugu var.
Sen hıc evlenmemıssın.
Yarın bigun cocuklar var mecbur kadınla irtibat halinde olacak bu senı rahatsız edecek.
Evlilik huzur demek ya.
Huzuru ara, tabii para da olsun. Parasız huzur anca filmlerde olur.

2 çocuklu kadın, elinde doneli boşanma gerekçesi yok ise, kolay kolay o yola giremiyor.
Kendimden biliyorum

İstiyorum evliliği.Özeniyorum.Belki de çok aceleciyimdir.
Yanlış yapıyorsunuz. Acele iş pişmanlık getirir. Uyum sağlayabileceğiniz, sevebileceğiniz ve mantığınıza yatabilecek birini seçmelisiniz. Tüm hayatı geçirme niyeti ile bu yola çıkılıyor. Aksi taktirde zor. Bu aday size de uygun değil.

Çok haklısınız.Çok gelgitlerim oluyor kararsız biriyim ama akıl danışmak beni daha mantıklı kılar.Teşekkür ederim.

2 çocuklu kadın, elinde doneli boşanma gerekçesi yok ise, kolay kolay o yola giremiyor.
Kendimden biliyorum
Ama adamlara sorsak kadın istemedi agshajaha
Sankı pazardan domates istemiyor
Anlasamadık desınler ya, sıddetlı gecımsızdık desınler.
O da yok.
Hep kadın suclu.

Evet eniştem güvendiği bir arkadaşını önerdi.
bak bi arkadsım ısyerınden bırıyle cok severek evlenmiş,ve adamı da 2 yılboyunca tanıyor , evlılıgın ılk yılında bosanmayı kafasına koyuyor ve bosanıyor 1 yıl dolunca da ,açıklaması da şu,her haftasonu cocuk eve gelıyor haftaiçi çalısıyoruz,hiçbiyere gidemiyoruz ,vakit gecıremıyoruz ,hersey batmaya basladı bi süre sonra diyor.

Anladım.Bu çok güzel bir örnek oldu.Teşekkür ederim.

Doğru ama dengim yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…