Bence öldürmüyor ama çocuk olunca bi sarsıntıya uğruyor benceEvlilik aşkı öldürüyor diolar sen ne demek istersinnvar mı öyle birşey
Yanlış bir seçim yaptım gençtim. şimdi iyiydi sonradan böyle oldu deyip kendimi avutmak istemem. Zaten gerçekleri çok önce görebilseydim böyle olmazdı. Çocuk olduktan sonra hiç iyi olamadık. Konuştum, umut ettim olmadı sonra ayrılmak istedim oğlum 22 aylık onu da yapamadım. Şimdilik böyle gidiyor bakalım kısmet.Hep böyle miydi peki? Belki zor bir dönemden geçiyordur sabret dua et evlilik çok uzun bir yol ve hep güzel şeyler olmuyor malesef
Hadi ya siz kaç yıllık evlisiniz ve kaç çocuk varBence öldürmüyor ama çocuk olunca bi sarsıntıya uğruyor bence
Malesef yokTanıdık faln yok mu biraz onlarla takıl gez insan bunalır öyle Bir süre sonra yanlzlığa alışır ufak bi kalabalık bile çok can sıkıcı olmaya başlar
Ağza mısır, senkron tiktok videosu, eğlenceli meyhane sarhoşluğu, ilk maddeyi çeviremedimBiz mi renkli? Ahahahaha
No.
Biz, gökkuşağının 8. rengiyiz Film, hep bahsedilen ama olmayan.
Biz ki bir 23 Nisan rontuyuz, sevimli ama asla uygun adımlanamayan,
Biiiğz, kayıp bir korsan adasıyız, romlar altınlar gömülü ancak haritada yeri bulunamayan,
Biiizz... Biz mısır patlağını birbirinin ağzına hedefleyip atarken, koltukta sızanlarızzz...
Rabbim yardımcın olsunYanlış bir seçim yaptım gençtim. şimdi iyiydi sonradan böyle oldu deyip kendimi avutmak istemem. Zaten gerçekleri çok önce görebilseydim böyle olmazdı. Çocuk olduktan sonra hiç iyi olamadık. Konuştum, umut ettim olmadı sonra ayrılmak istedim oğlum 22 aylık onu da yapamadım. Şimdilik böyle gidiyor bakalım kısmet.
Evlilik aşkı öldürüyor diolar sen ne demek istersinnvar mı öyle birşey
Allah razı olsun. Rabbim herkesin yuvasına huzur ve hayırlı geçim versin inşallah.Rabbim yardımcın olsun
Evlilik kişisine göre çok iyi yada çok kötü inşallah eşin gönlünce biri olur CanmYanlış bir seçim yaptım gençtim. şimdi iyiydi sonradan böyle oldu deyip kendimi avutmak istemem. Zaten gerçekleri çok önce görebilseydim böyle olmazdı. Çocuk olduktan sonra hiç iyi olamadık. Konuştum, umut ettim olmadı sonra ayrılmak istedim oğlum 22 aylık onu da yapamadım. Şimdilik böyle gidiyor bakalım kısmet.
Ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk yok ama hep çevremden duyduğum çocuk olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor lafı deniliyor ve buda beni korkutuyorHadi ya siz kaç yıllık evlisiniz ve kaç çocuk var
Amiin inşallah canımAllah razı olsun. Rabbim herkesin yuvasına huzur ve hayırlı geçim versin inşallah.
Zaten hep onlar bozar yaEvlilik değil ama eşin ailesi cidden öldürüyorbu zamana kadar ne sorun yaşadıysak ailelerle ilgiliydi mesafeli olurdum şimdiki aklım olsa
Amin inşallahEvlilik kişisine göre çok iyi yada çok kötü inşallah eşin gönlünce biri olur Canm
İşte Evet çünkü kalabalık yabancı gelmeye başlıyor..Malesef yokİzmirde yaşıyordum ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim hepsi orada. Tam dediğin gibi oldum aslında; kardeşim doğum yaptı 1 hafta Ankaradaydım inanılmaz yorucuydu ki pandemi nedeniyle kalabalık bile değildik çekirdek aileler sadece ama o bile bana çok geldi.
Ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk yok ama hep çevremden duyduğum çocuk olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor lafı deniliyor ve buda beni korkutuyor
Şu lanet olası virüs gündeminden kurtulalım da şu an hepimiz gibi tek isteğim o, sonra zaten çalışmaya başlarım :) Gitmek istediğim kurslar da var, şehire alışmam şart:)İşte Evet çünkü kalabalık yabancı gelmeye başlıyor..
Kötü zaman a denk geldik aslında yoksa orda arkadaş komşu falan gidip gelirdin ortam yapardın kendine
Uyku düzeni bile kalmadığını söylüyorlar hepBence bu sana,sabrına, çocuğuna, eşine hatta maddi duruma göre bile değişecek bisey hiç korkma, dünyanın en güzel şeyi bence bir evlat, tabiki değişen biseyler olur ama uyum sağlamak uzun sürmez gibi geliyor
Yok ya bence yoktur öyle birşey yok yokBen 1 buçuk yıllık evliyim çocuk yok ama hep çevremden duyduğum çocuk olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor lafı deniliyor ve buda beni korkutuyor
Çok katılıyorumYok ya bence yoktur öyle birşey yok yokbizde de çocuk yok olması için uğraşıyoruz ama her zaman da şükür derim mutsuz çocuklu bir evliliktense mutlu çocuksuz bir evlilik daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?