Evlilik

Hep böyle miydi peki? Belki zor bir dönemden geçiyordur sabret dua et evlilik çok uzun bir yol ve hep güzel şeyler olmuyor malesef
Yanlış bir seçim yaptım gençtim. şimdi iyiydi sonradan böyle oldu deyip kendimi avutmak istemem. Zaten gerçekleri çok önce görebilseydim böyle olmazdı. Çocuk olduktan sonra hiç iyi olamadık. Konuştum, umut ettim olmadı sonra ayrılmak istedim oğlum 22 aylık onu da yapamadım. Şimdilik böyle gidiyor bakalım kısmet.

Tanıdık faln yok mu biraz onlarla takıl gez insan bunalır öyle Bir süre sonra yanlzlığa alışır ufak bi kalabalık bile çok can sıkıcı olmaya başlar
Malesef yok İzmirde yaşıyordum ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim hepsi orada. Tam dediğin gibi oldum aslında; kardeşim doğum yaptı 1 hafta Ankaradaydım inanılmaz yorucuydu ki pandemi nedeniyle kalabalık bile değildik çekirdek aileler sadece ama o bile bana çok geldi.

Ağza mısır, senkron tiktok videosu, eğlenceli meyhane sarhoşluğu, ilk maddeyi çeviremedim
Bak ne güzel öneriler geldi, daha ne olacaktı ya...

Rabbim yardımcın olsun

Evlilik aşkı öldürüyor diolar sen ne demek istersinn var mı öyle birşey

Evlilik değil ama eşin ailesi cidden öldürüyor bu zamana kadar ne sorun yaşadıysak ailelerle ilgiliydi mesafeli olurdum şimdiki aklım olsa

Evlilik kişisine göre çok iyi yada çok kötü inşallah eşin gönlünce biri olur Canm

İşte Evet çünkü kalabalık yabancı gelmeye başlıyor..
Kötü zaman a denk geldik aslında yoksa orda arkadaş komşu falan gidip gelirdin ortam yapardın kendine

Ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk yok ama hep çevremden duyduğum çocuk olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor lafı deniliyor ve buda beni korkutuyor

Bence bu sana,sabrına, çocuğuna, eşine hatta maddi duruma göre bile değişecek bisey hiç korkma, dünyanın en güzel şeyi bence bir evlat, tabiki değişen biseyler olur ama uyum sağlamak uzun sürmez gibi geliyor

İşte Evet çünkü kalabalık yabancı gelmeye başlıyor..
Kötü zaman a denk geldik aslında yoksa orda arkadaş komşu falan gidip gelirdin ortam yapardın kendine
Şu lanet olası virüs gündeminden kurtulalım da şu an hepimiz gibi tek isteğim o, sonra zaten çalışmaya başlarım :) Gitmek istediğim kurslar da var, şehire alışmam şart:)

Uyku düzeni bile kalmadığını söylüyorlar hep O yüzden hep gerginlik oldugunu falan

Ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk yok ama hep çevremden duyduğum çocuk olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor lafı deniliyor ve buda beni korkutuyor
Yok ya bence yoktur öyle birşey yok yok bizde de çocuk yok olması için uğraşıyoruz ama her zaman da şükür derim mutsuz çocuklu bir evliliktense mutlu çocuksuz bir evlilik daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…