Kötü mü etkiledi yaniBenim senelerim çocuk sahibi olmak için uğraşmakla ve üzülmekle geçti. Tam çocuk da oldu artık hiç derdim kalmaz şükür çok mutlu olurum dedim ama kısmet işte bu sefer de eşimle koptuk ha biz ha iki yabancı.
Uzaklarda bi yerlerdeYok ben 1 buçuksen hangi şehirdesin
Kötü valla yanlızlıkMalesef 2 yıldır İstanbuldayımDurabiliyorum sayılmaz cinnetin eşiğindeyim Bu pislik virüsten öncede yalnızlık sorunum vardı bu şehirde şimdi iyice arttı
Amin inşallahhUzaklarda bi yerlerdeAğrılıym canm
Hepimize güzel neseler nasip olsn inşAllah
Vayyy yıldaşmBen 2 bucuk
Malesef 2 yıldır İstanbuldayımDurabiliyorum sayılmaz cinnetin eşiğindeyim Bu pislik virüsten öncede yalnızlık sorunum vardı bu şehirde şimdi iyice arttı
Biyolojik 32 ruh 70Kötü valla yanlızlıkKaç yaşındasın canım
Vayyy yıldaşmgörücü mü Canm sizin yoksa severek mi evlendiniz
HahahaBiyolojik 32 ruh 70
Ay deme deme balık bana da aldı eşim beta çok seviyorum diye o da öldüAl benden de o kadar ya geçen gün eşime dedim ki 1 tane balık alalım evde canlı bisey olsun, memleketten uzak olmak yabancı bi şehirde yaşamak cidden zor bide dediğin gibi virüs var hiçbir aktivite yapamaz olduk
Alıştım ben üzülme. Zaten çocuk sahibi olmayı planlayanlara da kötü etki yaratır mıyım diye pişman oldum yazdıktan sonra. Konu çocuk değil asla sorun benim eşim. Eşim 34 yaşında.Sana burdan sarılıyorum ya üzülme az çok benzer şeyleri yaşıyoruz hepimizesin kaç yaşında acaba?
Sizdede tartışmalar oluyormu bazen? Hangi aralıklarla ve ne sebeblerle yani
Çocuk güzel ama artık herşeyi dilediğince yapamıyosun kısıtlaman gerekiyor bazı şeyleriAlıştım ben üzülme. Zaten çocuk sahibi olmayı planlayanlara da kötü etki yaratır mıyım diye pişman oldum yazdıktan sonra. Konu çocuk değil asla sorun benim eşim. Eşim 34 yaşında.
Evet ama çocuğa bağlı değil sorun. Sorun benim eşim. Çocuk dünyanın en güzel şeyi. İnsan bozulmaya meyilli ise o ya da bu mutlaka bir sebep bulacaktır.Kötü mü etkiledi yani
Tanıdık faln yok mu biraz onlarla takıl gez insan bunalır öyle Bir süre sonra yanlzlığa alışır ufak bi kalabalık bile çok can sıkıcı olmaya başlarMalesef 2 yıldır İstanbuldayımDurabiliyorum sayılmaz cinnetin eşiğindeyim Bu pislik virüsten öncede yalnızlık sorunum vardı bu şehirde şimdi iyice arttı
Alıştım ben üzülme. Zaten çocuk sahibi olmayı planlayanlara da kötü etki yaratır mıyım diye pişman oldum yazdıktan sonra. Konu çocuk değil asla sorun benim eşim. Eşim 34 yaşında.
Bu konudaYokuspokus un renkli şenlikli önerilerine ihtiyaç var bence.
Evlilik aşkı öldürüyor diolar sen ne demek istersinnBiz sevgiliydik 3 sene kadar sevgililik sonrası evlendik görücü değil:)
Işte sen bunu bana sorne kavgalar ne kavgalar bardak tabak kırılması kıyafet yırtılması öyle şiddetli allah bidaha yasatmasın zor toparladik ama bizim sorunlar hep bizim dışımızdan kaynaklı oluyordu elti görümce anne vs
Peki ne kdr süre sonra barışıyosunuzIşte sen bunu bana sorne kavgalar ne kavgalar bardak tabak kırılması kıyafet yırtılması öyle şiddetli allah bidaha yasatmasın zor toparladik ama bizim sorunlar hep bizim dışımızdan kaynaklı oluyordu elti görümce anne vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?