Evlilik

Malesef 2 yıldır İstanbuldayım Durabiliyorum sayılmaz cinnetin eşiğindeyim Bu pislik virüsten öncede yalnızlık sorunum vardı bu şehirde şimdi iyice arttı

Al benden de o kadar ya geçen gün eşime dedim ki 1 tane balık alalım evde canlı bisey olsun, memleketten uzak olmak yabancı bi şehirde yaşamak cidden zor bide dediğin gibi virüs var hiçbir aktivite yapamaz olduk

Al benden de o kadar ya geçen gün eşime dedim ki 1 tane balık alalım evde canlı bisey olsun, memleketten uzak olmak yabancı bi şehirde yaşamak cidden zor bide dediğin gibi virüs var hiçbir aktivite yapamaz olduk
Ay deme deme balık bana da aldı eşim beta çok seviyorum diye o da öldü Günlerce ağladım psikolojimiz iyice berbat oldu.

Sana burdan sarılıyorum ya üzülme az çok benzer şeyleri yaşıyoruz hepimiz esin kaç yaşında acaba?
Alıştım ben üzülme. Zaten çocuk sahibi olmayı planlayanlara da kötü etki yaratır mıyım diye pişman oldum yazdıktan sonra. Konu çocuk değil asla sorun benim eşim. Eşim 34 yaşında.

Sizdede tartışmalar oluyormu bazen? Hangi aralıklarla ve ne sebeblerle yani

Işte sen bunu bana sor ne kavgalar ne kavgalar bardak tabak kırılması kıyafet yırtılması öyle şiddetli allah bidaha yasatmasın zor toparladik ama bizim sorunlar hep bizim dışımızdan kaynaklı oluyordu elti görümce anne vs

Alıştım ben üzülme. Zaten çocuk sahibi olmayı planlayanlara da kötü etki yaratır mıyım diye pişman oldum yazdıktan sonra. Konu çocuk değil asla sorun benim eşim. Eşim 34 yaşında.
Çocuk güzel ama artık herşeyi dilediğince yapamıyosun kısıtlaman gerekiyor bazı şeyleri

Malesef 2 yıldır İstanbuldayım Durabiliyorum sayılmaz cinnetin eşiğindeyim Bu pislik virüsten öncede yalnızlık sorunum vardı bu şehirde şimdi iyice arttı
Tanıdık faln yok mu biraz onlarla takıl gez insan bunalır öyle Bir süre sonra yanlzlığa alışır ufak bi kalabalık bile çok can sıkıcı olmaya başlar

Hep böyle miydi peki? Belki zor bir dönemden geçiyordur sabret dua et evlilik çok uzun bir yol ve hep güzel şeyler olmuyor malesef

Bu konuda Yokuspokus un renkli şenlikli önerilerine ihtiyaç var bence.

Biz mi renkli? Ahahahaha
No.

Biz, gökkuşağının 8. rengiyiz Film, hep bahsedilen ama olmayan.
Biz ki bir 23 Nisan rontuyuz, sevimli ama asla uygun adımlanamayan,
Biiiğz, kayıp bir korsan adasıyız, romlar altınlar gömülü ancak haritada yeri bulunamayan,
Biiizz... Biz mısır patlağını birbirinin ağzına hedefleyip atarken, koltukta sızanlarızzz...

Peki ne kdr süre sonra barışıyosunuz senmi ilk adım atıyosun eşinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…