Evlilik

Sen kaç yıllık evlisin canım

Çocuk olunca (çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin) karı koca sıkılmaya bile fırsat bulamıyoruz

Kitap ben çok okurum ama eşim günlük okuma sınırını okuyunca bırakır los bir ortam yapmak istiyorum salonda led ışık filan alıp o şekilde okumak yada bişeyler izlemek daha güzel olur

Ben tüm gün oğlumla beraberim evde. Eşim akşam 20:30 gibi işten geliyor. Yemeğini yiyor sonra geçiyor tv karşısına guya ama telefona bakmadığı 2 saniyesi yoktur. Hiç muhabbet etmez bazen cümle kurmadan yattığı olur. Çocukla da oynamaz yorgunum diye. Bazen çocuğu uyutmaya gidiyor ben de yatarım onunla bile demez bir bakarım o da uyumuş. Tv ye bakıyorum bende. Kk da bir şeyler okuyorum. Gece 12 olduğunda oğluma mamasını verip yatağın en uç köşesindeki yerime girip yatıyorum. Baya zamandır böyle. Ne yapayım hayat işte.

Kitap ben çok okurum ama eşim günlük okuma sınırını okuyunca bırakır los bir ortam yapmak istiyorum salonda led ışık filan alıp o şekilde okumak yada bişeyler izlemek daha güzel olur
İyi fikir aslında okumaya teşvik eder her zaman

Çocuk sizi nasıl etkiledi canım?

Çocuk sizi nasıl etkiledi canım?
Benim senelerim çocuk sahibi olmak için uğraşmakla ve üzülmekle geçti. Tam çocuk da oldu artık hiç derdim kalmaz şükür çok mutlu olurum dedim ama kısmet işte bu sefer de eşimle koptuk ha biz ha iki yabancı.

Sana burdan sarılıyorum ya üzülme az çok benzer şeyleri yaşıyoruz hepimiz esin kaç yaşında acaba?

İstanbuldamı yaşıyorsunuz tv sektörüyse evdede sürekli tek başına iyi duruyorsun valla
Malesef 2 yıldır İstanbuldayım Durabiliyorum sayılmaz cinnetin eşiğindeyim Bu pislik virüsten öncede yalnızlık sorunum vardı bu şehirde şimdi iyice arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…