evlilik

O biri ilkel bir mağara insanı herhâlde. Ne münasebet alacak, pazardan armut mu alıyor?

Bu işler yaşa başa bakmaz, birinin onu almasıyla övünen, hayattaki tek amacı koca olan kadınların eleştirileri vız gelip tırs gitmeli. Eğitimli, kendini geliştiren kadın zaten kendi ayarında birini arar. Bulursa evlenir. Evlenmek için evlenilir mi? Bu bir başarı mı? Boşanmış biri artık bekardır, olabilir evlenmek gibi boşanmak da normaldir. Bunu neden sorun edesiniz?

ben takarım herşeyi onunla yaşamış seviyor mu falan

İnsanlardan yayılan bir enerji vardır, çoğu zaman kendileri farkında değildir.
- Ne kadar egolu bir tip
- Şu kadına bakar mısın, nasıl da kendine güveni var
- Çok hayat dolu birine benziyor

gibi çıkarımlar yaparız.
Sizin yaydığınız enerji "bekarım, düz duvara bekarım, yıllardır bekarım, yine bekarım, herkese bakarım ve de bekarım."

Kendinizi, çevrenizi, bizi bir salsanız mı acaba?

Belli yaşlardan sonra hiç evlenmemiş kadin erkek orani illa ki düşüyor ama evde kalmazsiniz o kadar da değil, arayan mutlaka bulur.

ben söylemiyorum normalde çevreme size söyluyorum şakasına birşey dedim oradan konu açıldı

biri yaşın geçerse kimse seni almaz dedi cidden bekar erkek kalır mı ya ben evlenmiş birini istemem kıskancım baya
Kimsenin almaması daha hayırlı belki,evlenenler ne hayır gördü ki,Hiç evlenmemiş olup evde kalmayı tercih ederdim ki çevremdeki çoğu evlilik böyle insanların kendilerine bile tahammülü yok evlilik sorumluluğu koca derdi iyice çekilmez bi hal aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…