evlilik

Koca iyi bir şey olsaydı adı gonca olurdu
Neyse şaka bir yana vakti zamanı gelince gerçekten seveceğiniz kişiyi bulduğunuz da başından evlilik geçmiş olması ya da olmaması sizi ilgilendirmeyecektir

Yaşın kaç Allah aşkına?
Kız vanessa yoksa sen misin?

Böyle birşey yok şimdi çoğu insan geç evleniyor ama tabiki 40 yaşında daha önce evlenmiş çocuklu talibin olması mı daha olasıdır yoksa 20-30 yaşlarında mı?kısacası şans meselesi biraz ama illada evlenmemiş aday istiyorum dersen erken evlenirsin veya senin gibi evlenmemiş bir erkekle karşılaşırsan evlenmeyi düşünürsün.her istediğin birarada olmaz

Aman sende kocanın da koca koca dertleri var

26 yas nedir ki..zaten okul,askerlik,para biriktirme derken erkekler 30 'dan sonra evlenir

biri yaşın geçerse kimse seni almaz dedi cidden bekar erkek kalır mı ya ben evlenmiş birini istemem kıskancım baya
Evlendiğimizde eşim 34 yaşındaydı. Abim 39 yaşında hala bekar. Erkek illaki “kalır” önemli olan size uygun, hayatı paylaşabileceğiniz biri karşınıza çıkar mı asıl sorun bu.

Rainyy kendini bu gerçeğe ne kadar erken hazırlarsan o kadar iyi olacak, sen de için için biliyorsun aslında. Evet, kimse seni almayacak, niye alsınlar? Sende olup da başkasında olmayan neyin var da seni alsınlar? Ben erkek olsam, ben de seni almazdım. Gider anlaştığım biriyle evlenirdim, alınmayı bekleyen biriyle değil.

Ayrıca haklısın ki kalmayacak evlenip ayrılmamış erkek, sana hep boşanmışlar gelecek. Böyle "Hep gelecek" dediğime de bakma, gelse gelse 2, bilemedin 3 tane anca gelir, öyle zebil gibi de gelmezler sana, bahtsızsın bi kere. Senin hayatın bitmiş. Şu saatten sonra sana önerim, teknolojiye yatırım yapman. Para biriktir bol bol, ilk testi geçmiş erkek görünümlü robotlar var, öyle bir haber okumuştum. 10 seneye kalmaz dünya pazarına girer diye düşünüyorum, alırsın bi tane. Akarı yok kokarı yok, tepe tepe kullanırsın işte.

Paran yetmezse, burada sen gibi 3-4 daha kızımız var aklını erkekle bozmuş, Umutsuz, Vanessa, Zorunlu filan... Toplaşır alırsınız, sırayla kullanırsınız.

Son düzenleme:
ya sanki insanların hayatı evlenince başlıyor gibi düşünüyorsunuz. insanın bir sürü sevgilisi olur, bazılarını da çok sever ama yollar ayrılır, yaşananlar mazi olur. sevgilisinden ayrılmışla evlendiği kişiden ayrılmış olan arasında hiç fark yok ki. bir süre sevmiş sonra bir sebepten bitmiş işte ilişkisi. bekar insanın hele çocuğu da yoksa geçmişini kurcalamayın. ikinci el don değil bu bahsi geçen insan neticede.

biri yaşın geçerse kimse seni almaz dedi cidden bekar erkek kalır mı ya ben evlenmiş birini istemem kıskancım baya
Yok öyle bir sey.
Bi taraflarından uydurmasinlar.
Nasip kısmet bu işler.
Ummadığın zamanda, ummadığın güzellikler seni bulabiliyor.
Hayat bu.

Ben evlendigimde 31/32 yasimdaydim. Sonra cocuklarim da oldu. Gec olsun hayirli olsun be gülüm. Sükür daha önce baskasina kanip evlenmemisim, yoksa simdiki esimi bulamazdim. Kendini hic baski altinda hissetme. Dogru insanla evlenmek, sadece evlenmekten cok cok daha önemlidir❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…