- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
ne söyliyim?Nişanlına söyle
Ne istediğini beklentinine söyliyim?
Ailem yemekli düğün istiyor, yapacak gücünüz var mı demek bu kadar mı zor?
hayır deil. o kadad hassas konu olsuğu için nasıl konuşulur bilemiorumAilem yemekli düğün istiyor, yapacak gücünüz var mı demek bu kadar mı zor?
KEŞKEEEEEBoşuna para harcamayın karşılıklı evlenip geçin
Bunun neresi hassas kızhayır deil. o kadad hassas konu olsuğu için nasıl konuşulur bilemiorum
Tamam keşke demek yerine yapmayın hiç bir şey ne gerek var , maliyetlerde hiç haberiniz var mı ? Çok zengin değilseniz kim ödeyecek o kadar şeyiKEŞKEEEEEgelenek görenek olaylarına hiç sıcak deilim
Daha once de ayni seyleri sordunuzselamlar 5-6 ay sonra düğünüm olacak ama şimdiden bazı şeyler kendisini sıkıntı olarak yarattı bunlardan biriside düğün mekanı çünkü zengin bir aileden geliyorum karadenizliyiz karadenizde bilinen aileyiz ve otelde yemekli düğün istiyorum ama nişanlımın ailesi bu konuda sıkıntı çıkartacak gibi bişey demediler böyle hissediyorum sadece ama benim ailemde bu konuda çok ısrarcı başka türlü olmaz diyorlar haklı oldukları sebepler var
kendim anlaşarak birisiyleyim görücü usulü olsaydı belkide ailem daha mutlu olcaktı ama ben mutlu olmazdım zaten bana hiç görücüde çıkmadı haber yollayan bile olmamıştı ama bu düğün olayları benim canımı sıkıyor napmam gerekiyor bilmiyorum ailemde haklı bulunduğumuz konumdan ötürü hem siyasi hem iş çevremizden dolayı başka türlü düğün ailem istemiyor napcam
Aa bu o üye ki ve iş evlilige gitmezDaha once de ayni seyleri sordunuz
Nisanlinizin durumu o kadar yokmus yani babaniz sorsa ne olur sormasa ne olur?
Ordaki cevaplar yetmedi mi? Illa otel dugunu diye tutturdunuz yani
ya ben açıkça bazı şeyleri konuşabilen biri deilim. o yüzden buraya dertleşmek için yazdımBunun neresi hassas kız
hayır aslında var diorum ya karşıt insanlar deilizDaha once de ayni seyleri sordunuz
Nisanlinizin durumu o kadar yokmus yani babaniz sorsa ne olur sormasa ne olur?
Ordaki cevaplar yetmedi mi? Illa otel dugunu diye tutturdunuz yani
Ailen görgüsüz diye senin de öyle olman gerekmez. Biraz baskın ol ve biz istediğimiz şekilde düğün yapacağız de.ya ben açıkça bazı şeyleri konuşabilen biri deilim. o yüzden buraya dertleşmek için yazdım
karadenizli aileme gelde anlatTamam keşke demek yerine yapmayın hiç bir şey ne gerek var , maliyetlerde hiç haberiniz var mı ? Çok zengin değilseniz kim ödeyecek o kadar şeyi
Siz ne iş yapıyorsunuz nişanlı ne iş yapiyoe, borçları ödeyebilecek misiniz?karadenizli aileme gelde anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?