Evlilik

Aysegullerden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.843
1.484
63
lütfen beni yanlış anlamayın ama bazı dertlerim var bu seneyi atlattıktan sonra inşallah düğünüm olacak ev sermelerim başlayacak.ama benim kafama takılan birsürü şey var.ailem nişanlımın ailesi ile haftaya buluşacaklar ve düğünü kımayı ev sermeyi konuşçaklar.neyi nasıl yapalım konuşmalark olacak.ailemle nişanlkmın ailesi aslında hemen hemen aynı.aşırı zıtlıklarımız yok.ama bizden ilk kez kız verildiği için herkes ister istemez gergin.babam nasıl konuşması gerektiğini bilmio.ne demesi gerektiğini beklemtilerini konuşması gerekio ama ben konjşamam dio. bazı beklentilerimiz var düğün olsun ev konusu olsun.nişanı biz çok güzel yaptık bi otel salonu kiraladık sınırsız yemekli yaptık.süğündede aynjı şeyleri beklio ailem.beklentilerimizi sen söyle dedi ben söyleyemem dedim.babamkn konuşması lazım.böyle konularda hep iki aile arasında kavga yaşayıp ayrılan çok insan duydum. Çok korkuyorum.lütfen bana laf etmein gerçekten sabah akşam nasıl geçio artık bilmiorum

Daha once de ayni seyleri sordunuz
Nisanlinizin durumu o kadar yokmus yani babaniz sorsa ne olur sormasa ne olur?
Ordaki cevaplar yetmedi mi? Illa otel dugunu diye tutturdunuz yani

Dagitin yuvayı evlenmeden herkesi dusman edin aman geri kalmayin.
Zibilyon sene geçer bu ev sermeler:) düğünler nisanlar kinalar ceyizler altinlar bitmez.
Aferim, bu zamanda hele eksiksiz düğün isteyin herkesi borca sokun, kendiniz borca girin, ne o "evlendik"
Önünde sonunda bosanmayla sonuclanacak bu tur davranışlarin sergilendigi herrr evlilik.
Hepiniz dusman olacaksiniz birbirinize, ayni eve girin, senin anan benim anam kavgaları baslar.
O bunu yapmadi su bunu yapmadi bi guzel yersiniz birbirinizi

Erkek ailesi eğer sizin beklentilerinizden hiç haberdar değilse ve yapacak güçleri yoksa evet sorun çıkar. Bu işleri önden kız erkeğe söyler, erkek durumunu ve yapabileceklerini açıklar. Eğer yapamayacaksa ve aileniz de diretiyorsa yapacak birşey yok.
Sizin durumunuz uygun diye karşı taraftan da aynı şeyleri beklemeniz çok yanlış. Yapmasaydınız o zaman. Ya da bu kadar ısmarlama iş yapacaksanız, yapacak damat bulsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…