- 29 Mayıs 2021
- 14.270
- 92.916
- 548
- 36
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Evlenmeden önce Türkçe dersleri de alınhayır aslında var diorum ya karşıt insanlar deiliz
Onlarda mi zengin yani?hayır aslında var diorum ya karşıt insanlar deiliz
Türkçe dersi veren sadece zenginlerin gittigi bir yer var mı ona göreEvlenmeden önce Türkçe dersleri de alın
Sanırım korkuyrmErkek ailesi eğer sizin beklentilerinizden hiç haberdar değilse ve yapacak güçleri yoksa evet sorun çıkar. Bu işleri önden kız erkeğe söyler, erkek durumunu ve yapabileceklerini açıklar. Eğer yapamayacaksa ve aileniz de diretiyorsa yapacak birşey yok.
Sizin durumunuz uygun diye karşı taraftan da aynı şeyleri beklemeniz çok yanlış. Yapmasaydınız o zaman. Ya da bu kadar ısmarlama iş yapacaksanız, yapacak damat bulsaydınız.
Baska damat bulamamaktan mi?Sanırım korkuyrm
sıkıntılı sürwçler olduğu içinBaska damat bulamamaktan mi?
Siz nişanlınızın istediğiniz düğünü yapamayacağından eminsiniz o zaman. Düğünü nerede nasıl yapalım diye ortaya laf atın konu konuyu açar zaten. Bu devirde iyi bir otelde yemekli düğünü çok az aile karşılayabilir. Aileniz işi yokuşa sürüyor o zaman. Ailenizin destek olması şart düğün onların istediği gibi olacaksa…Sanırım korkuyrm
Öncelikle nişanlınızın ailesinin maddi durumu otel salonunda sınırsız yemekli düğün için müsait mi? Evet diyorsanız bunda çekinecek bir şey yok. Ailecek otururken babanız konuşamıyorsa anneniz konuşsun, o konuşamıyorsa siz söyleyin. Maddi durumları isteklerinizi karşılayamayacak gibiyse sizde bütçeye göre küçültürsünüz isteklerinizi. Bu gibi durumlarda kavga genellikle ya erkek tarafının cimriliğinden yada gelin tarafının anlayışsızlığından oluyor.lütfen beni yanlış anlamayın ama bazı dertlerim var bu seneyi atlattıktan sonra inşallah düğünüm olacak ev sermelerim başlayacak.ama benim kafama takılan birsürü şey var.ailem nişanlımın ailesi ile haftaya buluşacaklar ve düğünü kımayı ev sermeyi konuşçaklar.neyi nasıl yapalım konuşmalark olacak.ailemle nişanlkmın ailesi aslında hemen hemen aynı.aşırı zıtlıklarımız yok.ama bizden ilk kez kız verildiği için herkes ister istemez gergin.babam nasıl konuşması gerektiğini bilmio.ne demesi gerektiğini beklemtilerini konuşması gerekio ama ben konjşamam dio. bazı beklentilerimiz var düğün olsun ev konusu olsun.nişanı biz çok güzel yaptık bi otel salonu kiraladık sınırsız yemekli yaptık.süğündede aynjı şeyleri beklio ailem.beklentilerimizi sen söyle dedi ben söyleyemem dedim.babamkn konuşması lazım.böyle konularda hep iki aile arasında kavga yaşayıp ayrılan çok insan duydum. Çok korkuyorum.lütfen bana laf etmein gerçekten sabah akşam nasıl geçio artık bilmiorum
lütfen beni yanlış anlamayın ama bazı dertlerim var bu seneyi atlattıktan sonra inşallah düğünüm olacak ev sermelerim başlayacak.ama benim kafama takılan birsürü şey var.ailem nişanlımın ailesi ile haftaya buluşacaklar ve düğünü kımayı ev sermeyi konuşçaklar.neyi nasıl yapalım konuşmalark olacak.ailemle nişanlkmın ailesi aslında hemen hemen aynı.aşırı zıtlıklarımız yok.ama bizden ilk kez kız verildiği için herkes ister istemez gergin.babam nasıl konuşması gerektiğini bilmio.ne demesi gerektiğini beklemtilerini konuşması gerekio ama ben konjşamam dio. bazı beklentilerimiz var düğün olsun ev konusu olsun.nişanı biz çok güzel yaptık bi otel salonu kiraladık sınırsız yemekli yaptık.süğündede aynjı şeyleri beklio ailem.beklentilerimizi sen söyle dedi ben söyleyemem dedim.babamkn konuşması lazım.böyle konularda hep iki aile arasında kavga yaşayıp ayrılan çok insan duydum. Çok korkuyorum.lütfen bana laf etmein gerçekten sabah akşam nasıl geçio artık bilmiorum
Hay bin yaşa yaEvlenmeden önce Türkçe dersleri de alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?