Evlilik

ailemde öyle düşünüo. ufak çapklı araştırmalar yaplır tbki benim beklentim çok üst düzylerde deil

Daha bunları konuşamazken nasıl ev hayat paylaşacaksınız?
Ayrıca burdaki saldırgan yorumlarında hiçte öyle sessiz değilsin. Yoksa bura internet ortamı diyemi özgüvenin bukadar fazla

Her türlü gelin kötü olıyor galiba ya Bneimkilerin durumları iyi olduğu halde hiçbir şey istemedim onlardan. Tek masrafım gelinliğim oldu ona da bindallı, baş makyaj içinde 10k gibi bi şey vermişlerdi görümcem bana çok pahalı evlenince pişman olursun demişti hiç aklımdan çıkaramıyorum, pişman da olmadım orası ayrı Her şeye en uygunu olsun diye yaklaşınca sonuna kadar öyle olsun istiyorlar ahhh ah

bu işlerde ne yazıkki herşey insanlara batıo

bu işlerde ne yazıkki herşey insanlara batıo
ama sende fazla masraf çıkartma bence durumları yoksa. Her şey 2-3 saatlik için hele bu devirde çok zor düğün yapmak yani otelde olmuş salonda olmuş pek de önemli değil misafirler beğensin diye belki de sizin ödeyeceğiniz bir borcun altına gieilecek.

bn sadece düğünü öyle istiorum başkada bi isteğim yok o istediğim düğünde mütevazi kendi aramızda bişi

Otelde kişi başı kaç TL dır kim bilir. Ben ilçede yaşıyorum kuru pasta li düğün 40 binden başlıyor.

Aileler araya girmesin konuşmasın zaten.
Böyle olaylar nişanlıların konuşması gerekiyor.
Siz ailelere iletirsiniz ..
ortayı bu şekilde bulabilirsiniz
Ama yani olay kına düğüne kalmış buzamana kadar sen hiç nişanlınla konuşmadı. Mı böyle şöyle olsun diye.

Amaa okadsr gereksiz bir masraf ki anlatamam babanda konuşamıyorsa söyleyemem diyosa bende söyleyemem de geççç yapmayın..

Görgülü bir aile ise nişanda fark etmişlerdir aynısını düğünde yaparlar. Nişanlına söyle. Ailem biz mutlu olalım çok istiyor o nedenle herşeyi dört dörtlük yapmak istiyorlar. Senin ailen ne düşünüyor bu konuda de? O söyledikçe sen de fikirlerini isteklerini söylersin

mantklı bnce.of ck korkuorum ya

mantklı bnce.of ck korkuorum ya
Kaynana modunu açıyorumx
Erkek ailesi olsam nişan kına ev alışverişi vs döneminde düğünden bahsetmeyen ve düğünü şatafatlı isteyen bir aile ile karşılaşsam son ana kadar beklemişler diğerlerinden tasarruf etmeyelim diye düşünürdüm.
Kapatıyorum.

tabi bizde elimizi aççaz

Herşeyi erkek yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…