evlilik

Akıl akıl gel ardıma takıl derdik çocukken tekerleme vardı öyle 😂ya kızmayın cidden konu sahici demi?Cocuk olursa çocuk yüzünden eş sevilirmi? Yani çocuk olunca kimse bosanmazdi o zaman burda bı terslik yokmu sizce.Hani evlilikte keramet var demişler size inanmissiniz Çocuk yap seversin demişler galiba onada inanmissiniz Çocuktan sonrada hadi olmazsa ne diyecek o size akıl verenler ? Bence onların sözlerinin peşine takılıp gitmeyin siz sonu görünmüyor buradan

Merhaba arkadaşlar ailem tarafından görücü usulü evlendirildim. Evlendiğim kişiyi sevemyorm 3 yıl oldu elini bile tutamıyorum. Sizce çocuk yapsam sevgim artar mı napmalıyım sizce?
bende o şekilde evlenmek üzereyim konunuzu okuyunca endişelendim. nasıl aynı yatakta yatıyorsunuz hiç mi beğenmemiştiniz?

Elini bile tutamıyorsunuz.
En son hatırladığım sohbet edemiyordunuz.
Ki bi ara beyefendinin ilk gece korkusu varmış, sevişebildiniz mi bari? Tam çocuk yapılacak ortam çünkü
Tek sorunu ne pişireceğim ne yiyeceğim ne giyeceğim derdi olan bir insandan bu durumu anlaması beklenmiyor. Bende sizin gibi aa acaba ne pişirsem die derdim olsaydı böyle bir yorum yapardım ancak.. Ne güzel bir memleket bir kadının yaşadığı sorunlar ataerkil bir toplumda neler yaşadıklarını anlatırken hem cinslerinin böyle dalga geçmesi de kendi hem cinsi bile böyleyse diğerlerine şaşmamalı.. dalga gececekseniz yazmayın illa engelleyelim mi

Akıl akıl gel ardıma takıl derdik çocukken tekerleme vardı öyle 😂ya kızmayın cidden konu sahici demi?Cocuk olursa çocuk yüzünden eş sevilirmi? Yani çocuk olunca kimse bosanmazdi o zaman burda bı terslik yokmu sizce.Hani evlilikte keramet var demişler size inanmissiniz Çocuk yap seversin demişler galiba onada inanmissiniz Çocuktan sonrada hadi olmazsa ne diyecek o size akıl verenler ? Bence onların sözlerinin peşine takılıp gitmeyin siz sonu görünmü
Akıl akıl gel ardıma takıl derdik çocukken tekerleme vardı öyle 😂ya kızmayın cidden konu sahici demi?Cocuk olursa çocuk yüzünden eş sevilirmi? Yani çocuk olunca kimse bosanmazdi o zaman burda bı terslik yokmu sizce.Hani evlilikte keramet var demişler size inanmissiniz Çocuk yap seversin demişler galiba onada inanmissiniz Çocuktan sonrada hadi olmazsa ne diyecek o size akıl verenler ? Bence onların sözlerinin peşine takılıp gitmeyin siz sonu görünmüyor buradan
akıl akıl evet akıl .. ne güzel uzaktan gazel okunması bu da bu ülkenin gerçeği siz yaşamadığınız için görmediğiniz o şartları bilmediğiniz için ancak espri yapıp hem cinsine nasıl destek olurum demek yerine aa acaba nasıl dalga geçip ego mu okşayabilirim.

Back
X