Evlilik

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.530
708
333
35
Ayda bir (bazen daha uzun süreli ) birliktelik önceden yorgunluktan normal geliyordu ama sanırım gözüm açıldıkça normal gelmemeye başladı,az konuşma az iletişim hepsi batar oldu

Ayda bir (bazen daha uzun süreli ) birliktelik önceden yorgunluktan normal geliyordu ama sanırım gözüm açıldıkça normal gelmemeye başladı,az konuşma az iletişim hepsi batar oldu
Tek diyebileceğim bir yazı okumuştum evlenince ilişki sıklığı azalırmış ve bu normalmiş bunu sorun etmeyin ama diğer dedikleriniz için sakin bir şekilde oturup eşinizle konuşun.

Ben derdimi paylaşınca düzeliyor bir müddet sonra yine ayni
Ben dili mi neydi onuu kullanın. suçlar gibi sen sen değil de işte ben kötü etkileniyorum üzülüyorum tarzında tavırlarından birşeyleri düzeltmemiz lazım diyerek.etkili iletişim kurulursa çözersiniz bence tabii bilmiyorum düzeltmek istiyorsanız

Kendine başka bir ‘cancağız’ bulmuştur. Size eşinizle ilgili konularda herkes kadında değil eşinizde bi problem olduğunu söyledikçe hallettik sorunlarımızı diyip geçtiniz. Hiçbir şey yapmadan kadını takıntı yapıp kadına yazdınız, biz sorun eşinizde demiştik. Demek ki öylece halledilmiyormuş geçiştiriliyormuş sadece. Boşanma düşünceniz yoksa terapi vs önerebilirsiniz eşinize ama yanaşacağını düşünmüyorum. O yüzden boşanmayacaksınız, bu düzene devam

Burnundan kıl aldırmadığınız çapkın kocanızla sorunlarınızı bence kendi içinizde çözmeye çalışın. Buraaya ne zaman yazsanız ve size öneride bulunsak en son bizi sorunlu ilan edip kocişinizle mutlu yuvanıza dönüyorsunuz. Tabi ki yuvanızı yıkın demiyorum ancak her aldatılma olayından sonra dönecekseniz lütfen burda ki yorumlardan da alınıp terslemeyin.

Aldatılma derken ? Aldatılmadim ben.

Sorun onda zaten biliyordum ve ona da tepkimi ağır şekilde göstermiştim 1 ay yüzüne bakmadım sadece arkadaşız lafımı bilmeden konuşmuşum diyip kapandı konu

Valla hayatı paylaşmak uyum saygı sevgi sohbet birbirinin en iyi arkadaşı olmak beraber gülmek ağlamak kötü günde destek iyi günde yaşamak budur evlilik

Gerisi bence bı yerde sorun olan ve canı bunu düzeltmek isyemeyenlerin bahanesi ölümlü dünyada en yakınım canim kanım sohbet arkadaşım sevgilim hayat yolunu paylaştığım destekcim değilse anlamı ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…