- 14 Aralık 2014
- 1.530
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Tek diyebileceğim bir yazı okumuştum evlenince ilişki sıklığı azalırmış ve bu normalmiş bunu sorun etmeyin ama diğer dedikleriniz için sakin bir şekilde oturup eşinizle konuşun.Ayda bir (bazen daha uzun süreli ) birliktelik önceden yorgunluktan normal geliyordu ama sanırım gözüm açıldıkça normal gelmemeye başladı,az konuşma az iletişim hepsi batar oldu
Ben dili mi neydi onuu kullanın. suçlar gibi sen sen değil de işte ben kötü etkileniyorum üzülüyorum tarzında tavırlarından birşeyleri düzeltmemiz lazım diyerek.etkili iletişim kurulursa çözersiniz bence tabii bilmiyorum düzeltmek istiyorsanızBen derdimi paylaşınca düzeliyor bir müddet sonra yine ayni
Aldatılma derken ? Aldatılmadim ben.Burnundan kıl aldırmadığınız çapkın kocanızla sorunlarınızı bence kendi içinizde çözmeye çalışın. Buraaya ne zaman yazsanız ve size öneride bulunsak en son bizi sorunlu ilan edip kocişinizle mutlu yuvanıza dönüyorsunuz. Tabi ki yuvanızı yıkın demiyorum ancak her aldatılma olayından sonra dönecekseniz lütfen burda ki yorumlardan da alınıp terslemeyin.
Terapiye gidiyorum.Gittikce bazı şeyler normal gelmemeye basladiGözüm acildikca derken
ok.Aldatılma derken ? Aldatılmadim ben.
Sorun onda zaten biliyordum ve ona da tepkimi ağır şekilde göstermiştim 1 ay yüzüne bakmadım sadece arkadaşız lafımı bilmeden konuşmuşum diyip kapandı konuKendine başka bir ‘cancağız’ bulmuştur. Size eşinizle ilgili konularda herkes kadında değil eşinizde bi problem olduğunu söyledikçe hallettik sorunlarımızı diyip geçtiniz. Hiçbir şey yapmadan kadını takıntı yapıp kadına yazdınız, biz sorun eşinizde demiştik. Demek ki öylece halledilmiyormuş geçiştiriliyormuş sadece. Boşanma düşünceniz yoksa terapi vs önerebilirsiniz eşinize ama yanaşacağını düşünmüyorum. O yüzden boşanmayacaksınız, bu düzene dedevam
Yanlış bilgi ,olur mu öyle?Kesin beceriksiz bir erkeğin verdiği bilgidirTek diyebileceğim bir yazı okumuştum evlenince ilişki sıklığı azalırmış ve bu normalmiş bunu sorun etmeyin ama diğer dedikleriniz için sakin bir şekilde oturup eşinizle konuşun.
bence de ne o öyle?Yanlış bilgi ,olur mu öyle?Kesin beceriksiz bir erkeğin verdiği bilgidir
KatılıyorumValla hayatı paylaşmak uyum saygı sevgi sohbet birbirinin en iyi arkadaşı olmak beraber gülmek ağlamak kötü günde destek iyi günde yaşamak budur evlilik
Hepsi böyle değil mi narsist insanların kadın ya da erkekYine sevdiği, hoşlandığı, çekim hissettiği türden bir kadınla olmak yerine daha kolay yönetebileceği birini seçmiş bir erko, tam bir Türk erkeği klasiği, hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?