evlilik

huzursuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
156
0
96
Bursa

kızlarrrr
kac ayda yada yılda evlendınızzz yanı hemencecık mı oldu yohksa bekledınızmıı
bı de :1rolleyes:
teklıff aldınızmı kocalarınızda yohksa oldu bittiyemi geldi şakkıdı

tanıştık 10 gün sonra evlenme teklif etti
martta nişanlandık
nisanda nikah yaptık
ağustosta evlendik
sanki arkamızdan kovalayan vardı tatlicadiarzu

bizde 7 yıl flört ettikk,,ilk 5. ayda evlenme teklifi aldım,,kabul ettim amma büyüyünce dedimmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae sonra kaçtık zatennn delüüü gibii arabaya bindikk gidiyoruz ee dedim hani tekliff oara ettiiikafamçokkarıştı hiç bişi anlamadımmm berbattıı

:roflol::roflol: BERBATTA OLSAAA TEKLIFIM VAR DERSIN IILERDE OLSUNNN :icecream:

bizimki hemencik oldu,
hiç beklemiyordum bana evlenme teklif etmesini hem de hiç,
hayalden de öteydi,
"kandırdın beni diyorum bazen düşünmeme bile fırsat vermedin"
iyi ki de kandırmış ama canım benim

Biz aslinda kücülügmüzden beri tanisiyoruz, 22 yasinda cikmaya basladik, 23 yasinda nisanlandik, 24 yasinda evlendik

Teklif almadim benim ayuuu kocacim bana söyle bir bakti ve dediki:

Ya benimsin yada benim, seni kimseye yar etmem o kadaryerimseniben

5 ay konuştuk.o evlenmeye kafayı koymuştu ama ben evlenmeyi düşünmüyordum.ailemde vermek istemeyince, beni işe giderken zorla kaçırdı.benim hayat arkadaşım olacaksın dedi ve dediginide yaptı.ama mutluyum.demekki bende sevmişimde çaktırmıyomuşum.naz yapıyomuşum...:roflol::roflol::roflol:

7 sene flört ettik ( o sırada çok teklif etti ama hayatımızı düzene koymamız okulları bitirmemiz gerekiyordu ) 1 sene nişanlılık dönemi ve sonunda evlilik şimdi 3 senelik evliyiz :))) Ve hep hayalimde ki gibi bir evlilik teklifi aldım tanıdığım ve sonunun ne olduğunu bildiğim bir ilişkiydi ama teklif olacağını düşünmüyordum :)))

8 ay çıktık 8 ay da nişanlı kaldık.
5 yıllı aşkın bir süredirde evliyiz

biz bir yıl flört ettik,3 yıl nişanlı kaldık .eşimin gevi icabı..şuanda da 22 haziranda 14 yılımız dolacak hayırlısıyla....
sevgiler...

Biz tanıştıktan 20 gün sonra nişanlım evlenme teklifi etti.:1rolleyes:
Acele etmek istemediğimden 15 ay kadar görüştük sonraa nişanlandık.Allah izin verirse seneyede düğünümüz olacak.:asigim:

kızlarrrr
kac ayda yada yılda evlendınızzz yanı hemencecık mı oldu yohksa bekledınızmıı
bı de :1rolleyes:
teklıff aldınızmı kocalarınızda yohksa oldu bittiyemi geldi şakkıdı

bacım sen tatmin olmamışın anlaşılan naniknanik

nişanlımla görücü usulü tanıştık geldi gördük birbirimizi

ona ısınınca telefon numarasını aldım ararım ben dedim sonrasında aradım. Çok mutlu olmuştu. Aramasan çok üzülürdüm dedi :) biraz konuşalım bakalım dedim 1 hafta sonunda hadi evlenelim biz uyuşuruz dedi sırnaşık şey 1 hafta sonra istemeye geldiler. O bir hafta içinde de sürekli konuştuk hala konuşuyoruz :roflol:

sonuçta nişanlılık evresi de tanışmak içindir. Ama ben şu anlık pişman filan değilim sağolsun bir dediğimi iki etmez. Hiçte tartışmadık. eee biliyorsun düğüne de fala birşey kalmadı.

Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin :asigim:

şimdik biz br sene çok yakın arkadaştık sonra br sene çıktık sonra haziranda nşanlandık sonra 18 mayısta evlendik anaaam ne uzunmuş yaaa ozaman kısa gbii geliyodu...
neyse ben çok öküzüm aslında kocam bana sürpriz b evlilik teklifi hazırlamış bi restorantta oraya gderken yolda sarıldım buna bi irkild noluyo ya dedim yok bişey ded sen bende biş saklıyosun ne var cebinde dedim sabret aşkım dedi banane ya dedm atladım üstüne aldım cebndeki yüzüğü parkın ortasında hah dedi s...tın sürpriziimin içine tebrik ederm dedi
ikizler burcuyum ben acayip sabırsızım dimi ne vardı ik dakka bekleseydinde sürpriz görseydin dm ama ay ne manyak günlerdi yarabbim....

Biz De 2004 Yilinda Taniştik 2005 Yilinda Sözlendik 2006 Askere Gitti Ve 26 Temmuz 2008 De Evleniyoruz Inşallah.....
VE ÇOK GÜZEL BİR YERDE EVLENME TEKLİFİ ALDIM ÇİÇEĞİM VE YÜZLÜĞÜMDE VARDI BENİM AŞKIM BİLİR BU İŞLERİ ÇOK DUYGUSALDIR.............

1. haftada evlenme teklifi aldım tektaş taktı..3. senede nişanlandık 6. senede nihayet evlendik 9. senemizde heralde çocuk CADIARZU :teytey:

şimcik 2005 mayısta tanıştık temmuz 18de kaçtık 12 hazirandada evlendik.34..5bu kadaaaa.nişan söz olmadı valla.kıssadan hisse:)))

ben cok degisik ve hatirlayinca yüzümdeki tebessüme sebebiyet veren,tadi kalbimde sakli bir evlenme teklifi bekliyorum!tabii ilk önce bir aday bulursam,umarim hayatimi güzellestirecek kiside evlenme teklifide süpriz olur kalbime...amin..!

Tatile gittigim yerde tanistim.. pazartesi tanisip sali evlenme teklifi aldim.(1gun icinde) persembe ailemle tanistirdim ve pazar nisanlandik..:teytey:evlenme teklifine gelince tek tasla evlenme teklifi yapti...7 ay nisanli kaldim..1yillik evliyim suan ve cok mutluyum mukemmel bi insan secmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…