- Konu Sahibi heytbengeldim
-
merhaba kızlar. kafam o kadar karışık ki kimseye de danışamıyorum. aylar önce buraya konu açmıştım sınava hazırlandığım dönem görücü gelmişti bende sınavı kesın kazanırım gözü ile bakıp çokta olumlu bakmamıştım. ama yinede görüştüm olumsuz bır konusma yapmadım olumluda yapmadım normal iki arkadas gıbı konustuk.
şimdi tam bunalımdayım sınavdan aldıgım sonuc atanabılcek kadar degıl. yaşım 27 bişeylere geç kalmaktan korkuyorum kafam çok karışık acaba benmı arasam tekrar görüşelim diye istiyormuyum onu hayır istemiyorum sadece ailesi iyi cocuk iyi işi gücü var benımde yaşım gelıyor artık yaşadığım yer küçük kimi begensem kesın ya evli ya nişanlı çıkıyor.babam aslında çok anlayışlı biridir sürekli kaçırdın cocugu yasın geldı artık sende evlen diyor.kimi görsem coluk cocuk sahıbı olmuş bende özeniyorum.
acaba benmi arasam cocugu tekrar goruselım diye.kafam karışık bir taraftan istiyorum aılem istedıgı için bir taraftan istemiyorum belki daha içime ısınan biri cıkacak karşıma yanlış karar vermek istimıyorum. yorum istiyorum sizden siz olsanız ne yapardınız. adımı atıp ararmıydınız yoksa hiç ses çıkartmasammı.
Sırf sınavda umduğunuzu bulamadınız...
Yaşınız geldi ve çevrenizdekiler yuva kurup çoluk çocuk sahibi oluyor diye...
Vaktiyle olumlu bakmadığınız bir adaya ailesi, işi gücü iyi diye tekrar dönmek makul değil.
Ne sizin tarafınızdan ne de karşı taraf açısından...
Üstelik ne sınav dünyanın sonu ne de o adam dünyadaki son erkek...
Bütün kapılar yüzünüze kapanmış gibi davranmayın, bu kadar karamsar bakmayın...
2 arkadaş gibi oturup konuşmussunuz , ondan sonra sizi hiç arayıp sormadımı yani, anladı demekki olumsuz baktıgınız o isteseydı sizi tekrar arar msj atardı bence siz atmayın msj falan o atsın ilk o atsın.
Ben basima gelen birdeyi anlatayim benide biriyle tanistirdilar ev araba herseyi tam herkes cok efendi cok duzgunn cok iyi diyordu bnm akrabalarda onlari taniyanlarda ama cocuk oyle bir serefsizmiş ki buyuk cogunlugu sans birazda dikkatle ben bunu gordum etrafa millete inanma herzaman evlilik yuva kurmak baska bisey disardan yorum yapmak iyi demek ayri herkesin basina gelmiuodur belki ama cok kisininde gelmistir ve en acisi evlendikten sonra biseyleri fark etmeye baslamak en kotusu olurdu evlenmis olmak icin evlenme
Evlenmek icin Evlenilmez ...
Sird sinavdan istedigi puani almadin diye , oda yedekte kaldin misali .simdi aricaksin goruseceksin eee peki sonra?
Kendin soyluyosun istemiyorum diye , ama sirf herkes evli cocuklu diye , sende evlennek zorunda degilsin.
Boyle boyle mutsuz evlilikler yapiliyor ve sobrada vah ben ne yaptim.
27 yasinda olman herseye gec kaldin anlamina gelmez .
Evlilik disardan bakildigi gibi oyle 2 kisi mutlu mesut yasamiyorsunuz 4 duvar arasinda, ki ask evliligi yapanlar bile bukadar zorluk cekiyorsa.
Birde hic tanimadigin biri ile evlenmek sirf evde kalmamayim diye.
Sakin boyle sacma bisey yapma.
bence bi konuş görüş , anlaşamazsan gerçekten kimse seni evliliğe zorlayamaz ama sanki ban korktugun bişeyler var gibi geldi yada hiç hevesin yok kpss psikolojisinden galiba, ama görüşmeden anlayamazsın belki senin için hayırlı eş o kişi, silip atma derim.ben birşey soylemedım olumlu olumsuz ama olumsuz baktığımı anladı oda aramadı beni. aracı olan kadına gorusmeyecekmi bunlar ne oldu kız ne diyor gıbı soylemısşler kadında ben artık karısmam kendı bıleceklerı ıs demıs. bende isteseydı o atardı diye düşünüyorum ama benım atmam gerektıgını benım adım atmam gerektıgını soyluyor babam hergun bana soruyor ne oldu attınmı dıye. aksam konusalım annenlede dıyor bende kızdım bugun ben olumlu konusmadım neden baskı yapıyorsunuz dıye. artık eve gıdesım yok bu konuyu acacaklar dıye.
bende aynen bu şekilde düşünüyorum ama sanki dünyadaki tek erkek o kalmış gibi davranılması kafamı karıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?