evlilik

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
merhaba kızlar. kafam o kadar karışık ki kimseye de danışamıyorum. aylar önce buraya konu açmıştım sınava hazırlandığım dönem görücü gelmişti bende sınavı kesın kazanırım gözü ile bakıp çokta olumlu bakmamıştım. ama yinede görüştüm olumsuz bır konusma yapmadım olumluda yapmadım normal iki arkadas gıbı konustuk.

şimdi tam bunalımdayım sınavdan aldıgım sonuc atanabılcek kadar degıl. yaşım 27 bişeylere geç kalmaktan korkuyorum kafam çok karışık acaba benmı arasam tekrar görüşelim diye istiyormuyum onu hayır istemiyorum sadece ailesi iyi cocuk iyi işi gücü var benımde yaşım gelıyor artık yaşadığım yer küçük kimi begensem kesın ya evli ya nişanlı çıkıyor.babam aslında çok anlayışlı biridir sürekli kaçırdın cocugu yasın geldı artık sende evlen diyor.kimi görsem coluk cocuk sahıbı olmuş bende özeniyorum.

acaba benmi arasam cocugu tekrar goruselım diye.kafam karışık bir taraftan istiyorum aılem istedıgı için bir taraftan istemiyorum belki daha içime ısınan biri cıkacak karşıma yanlış karar vermek istimıyorum. yorum istiyorum sizden siz olsanız ne yapardınız. adımı atıp ararmıydınız yoksa hiç ses çıkartmasammı.

msj atın nasılsın diye bence sonra gerisi gelir diye düşünüyorum

Tanıştığın kişi senle tekrar görüşmek istedi mi peki?
Ve sen o an ne düşündün hiç etkilenmedin mi ?
Şuan belli bir boşluktasın ve sarılacak bir dal arıyorsun..
Şu psikoloji ile verilen karalar pek de sağlıklı olmuyor aslında ..

Görüşmeden, tanımadan bilemezsiniz ki içiniz ısınacakmı ısınmayacakmı...
Hemen kestirip atmışsınız. Bir mesaj atın, gerisi gelir.
Birkaç kez buluştuktan sonra hala ısınmadıysanız devam etmezsiniz.

Onu istiyor muyum, hayır istemiyorum yazmışsınız. Sınav döneminize denk geldiği ve farklı hayaller kurduğunuz için önemsememiş olabilirsiniz. Bir mesaj atın halini hatırını sorun nasıl gelişecek olaylar yaşayıp görün derim. İlle evlenecek değilsiniz mesaj attınız diye zaten. Kendinizi zorunda hissetmeden tanımaya çalışın.

Sırf sınavda umduğunuzu bulamadınız...

Yaşınız geldi ve çevrenizdekiler yuva kurup çoluk çocuk sahibi oluyor diye...

Vaktiyle olumlu bakmadığınız bir adaya ailesi, işi gücü iyi diye tekrar dönmek makul değil.

Ne sizin tarafınızdan ne de karşı taraf açısından...

Üstelik ne sınav dünyanın sonu ne de o adam dünyadaki son erkek...

Bütün kapılar yüzünüze kapanmış gibi davranmayın, bu kadar karamsar bakmayın...

Sırf elalem yüzünden görüşmeyin. . Eğer bir etkileşim olduysa iletişime geçmeye çalışın

bende aynen bu şekilde düşünüyorum ama sanki dünyadaki tek erkek o kalmış gibi davranılması kafamı karıştırıyor.

eğer görüştüğünüz zaman içinizden bir kıpırtı olduysa mesaj atın nasılsın felan diye sınavdan kaç puan aldın de bir bahaneyle,ama yaşım geldi evleneyim kafasında olma sevmediğin biriyle işi gücü var diye birlikte olma çok iyi düşün bence bu işler çok zor çokkk

Ben basima gelen birdeyi anlatayim benide biriyle tanistirdilar ev araba herseyi tam herkes cok efendi cok duzgunn cok iyi diyordu bnm akrabalarda onlari taniyanlarda ama cocuk oyle bir serefsizmiş ki buyuk cogunlugu sans birazda dikkatle ben bunu gordum etrafa millete inanma herzaman evlilik yuva kurmak baska bisey disardan yorum yapmak iyi demek ayri herkesin basina gelmiuodur belki ama cok kisininde gelmistir ve en acisi evlendikten sonra biseyleri fark etmeye baslamak en kotusu olurdu evlenmis olmak icin evlenme

2 arkadaş gibi oturup konuşmussunuz , ondan sonra sizi hiç arayıp sormadımı yani, anladı demekki olumsuz baktıgınız o isteseydı sizi tekrar arar msj atardı bence siz atmayın msj falan o atsın ilk o atsın.

2 arkadaş gibi oturup konuşmussunuz , ondan sonra sizi hiç arayıp sormadımı yani, anladı demekki olumsuz baktıgınız o isteseydı sizi tekrar arar msj atardı bence siz atmayın msj falan o atsın ilk o atsın.

ben birşey soylemedım olumlu olumsuz ama olumsuz baktığımı anladı oda aramadı beni. aracı olan kadına gorusmeyecekmi bunlar ne oldu kız ne diyor gıbı soylemısşler kadında ben artık karısmam kendı bıleceklerı ıs demıs. bende isteseydı o atardı diye düşünüyorum ama benım atmam gerektıgını benım adım atmam gerektıgını soyluyor babam hergun bana soruyor ne oldu attınmı dıye. aksam konusalım annenlede dıyor bende kızdım bugun ben olumlu konusmadım neden baskı yapıyorsunuz dıye. artık eve gıdesım yok bu konuyu acacaklar dıye.

dişarıdan insanlar kendı doğrularını soyluyor anlamıyorki benım halımı. Allah kurtarmıs senıde bak gormussun gerçek yüzünü.

Evlenmek icin Evlenilmez ...

Sird sinavdan istedigi puani almadin diye , oda yedekte kaldin misali .simdi aricaksin goruseceksin eee peki sonra?
Kendin soyluyosun istemiyorum diye , ama sirf herkes evli cocuklu diye , sende evlennek zorunda degilsin.
Boyle boyle mutsuz evlilikler yapiliyor ve sobrada vah ben ne yaptim.
27 yasinda olman herseye gec kaldin anlamina gelmez .
Evlilik disardan bakildigi gibi oyle 2 kisi mutlu mesut yasamiyorsunuz 4 duvar arasinda, ki ask evliligi yapanlar bile bukadar zorluk cekiyorsa.
Birde hic tanimadigin biri ile evlenmek sirf evde kalmamayim diye.
Sakin boyle sacma bisey yapma.

kafam gerçekten çok karışıktı aslından düşündüğümün mantıklı oldugunu yorumlarnızla daha iyi anlıyorum.
peki babam o kadar umutlu ki her gün bana soruyor aradınmı attınmı msj adım at boyle olmuyor dıye en son bugun öğle arası soyledı fazla düşünme diye babama ne soyleyım cok korkuyorum onu üzmekten ben umut veren bir konusmada yapmadım.

bence bi konuş görüş , anlaşamazsan gerçekten kimse seni evliliğe zorlayamaz ama sanki ban korktugun bişeyler var gibi geldi yada hiç hevesin yok kpss psikolojisinden galiba, ama görüşmeden anlayamazsın belki senin için hayırlı eş o kişi, silip atma derim.

hayır bence vazgeçmeyin,
yeniden sınava hazırlanın, olmadı başka alanlarda iş arayın,
ve lütfen şu evlilik olayını akışına bırakın,
esas oğlan karşınıza çıkınca kalbiniz hadi diyecektir zaten

şu anda bu kişiyle iletişime geçmeniz E-vet in e si olacaktır
sonra da nasıl ayrılcam, kime ne dicem diye bunalırsınız, yapmayın!

bende aynen bu şekilde düşünüyorum ama sanki dünyadaki tek erkek o kalmış gibi davranılması kafamı karıştırıyor.

Siz bakmayın onlara...

Hayatta evlilikten daha önemli onlarca şey var diye ne kadar altını çizersek çizelim...

Bu bakış açısını değiştiremeyiz, kabul etmek istemezler çünkü hayatla yalnız mücadele etmeyi.

20li yaşlar evlilik zamanı, 20li yaşların sonu tehlike çanlarıdır onlara göre...

Aralarında evliliğinde aradığını bulamayanlar da vardır ama hiç belli etmezler dertlerini.

Herkes görsün, çeksin der gibi...

O çemberi biri kırar, daha mutlu olma yolunu bulur diye evlendirme meraklısı kesilirler...

Zaten ailelerin tek gayesi genlerini sonraki nesle aktarmak...

Sorsan evladından ne beklersin diye "hayırlı evlat olsun yeter" derler...

Ama büyütürken sürekli erkekse damatlık, kızsa gelinlikle hayal ederler...

Eskilerin yaş hesabıyla bugün evlenen hayatı öyle ıskalıyor ki eğitim, iş vs açısından.

Çok nadirdir hepsini bir arada götüren...

O kalabalığa karışmayın, siz ne istediğinizi bilir ve sağlam durursanız...

Kimse size baskı yapamaz, olmadık bir şey değil ki, hayatınızda söz sahibi olmak istiyorsunuz neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…