- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
kafam gerçekten çok karışıktı aslından düşündüğümün mantıklı oldugunu yorumlarnızla daha iyi anlıyorum.
peki babam o kadar umutlu ki her gün bana soruyor aradınmı attınmı msj adım at boyle olmuyor dıye en son bugun öğle arası soyledı fazla düşünme diye babama ne soyleyım cok korkuyorum onu üzmekten ben umut veren bir konusmada yapmadım.
hayır bence vazgeçmeyin,
yeniden sınava hazırlanın, olmadı başka alanlarda iş arayın,
ve lütfen şu evlilik olayını akışına bırakın,
esas oğlan karşınıza çıkınca kalbiniz hadi diyecektir zaten
şu anda bu kişiyle iletişime geçmeniz E-vet in e si olacaktır
sonra da nasıl ayrılcam, kime ne dicem diye bunalırsınız, yapmayın!
harika yazmıssınız teşekkürler.Siz bakmayın onlara...
Hayatta evlilikten daha önemli onlarca şey var diye ne kadar altını çizersek çizelim...
Bu bakış açısını değiştiremeyiz, kabul etmek istemezler çünkü hayatla yalnız mücadele etmeyi.
20li yaşlar evlilik zamanı, 20li yaşların sonu tehlike çanlarıdır onlara göre...
Aralarında evliliğinde aradığını bulamayanlar da vardır ama hiç belli etmezler dertlerini.
Herkes görsün, çeksin der gibi...
O çemberi biri kırar, daha mutlu olma yolunu bulur diye evlendirme meraklısı kesilirler...
Zaten ailelerin tek gayesi genlerini sonraki nesle aktarmak...
Sorsan evladından ne beklersin diye "hayırlı evlat olsun yeter" derler...
Ama büyütürken sürekli erkekse damatlık, kızsa gelinlikle hayal ederler...
Eskilerin yaş hesabıyla bugün evlenen hayatı öyle ıskalıyor ki eğitim, iş vs açısından.
Çok nadirdir hepsini bir arada götüren...
O kalabalığa karışmayın, siz ne istediğinizi bilir ve sağlam durursanız...
Kimse size baskı yapamaz, olmadık bir şey değil ki, hayatınızda söz sahibi olmak istiyorsunuz neticede.
bilmiyorum sonra keşke atmasaydım demek istemiyorum. şu anki düşüncelerım acaba ailemi kırmak istemedıgımdenmi yoksa gercekten istiyormuyum ınanın bilmiyorum.Mesaj at bence "Selam, nasılsın, nasıl gidiyor" gibi kısa bir mesaj. Adam istekliyse sana yazar, yazmazsa boş ver dersin. Görüş tabii ne var bunda, belki gerçekten hoşlanacağın iyi biri, tanımadan bilemezsin ki. Tanıyınca hoşuna gitmezse, en azından aklında bir şüphe kalmaz, yoluna devam edersin. Ama bana kalırsa ailelere söylemeyin, karar verene kadar. Kasılmamış olursunuz. Adama da böyle söyleyebilirsin "Herkes bilince rahat hissetmiyorum, geriliyorum, bu yüzden şimdi aradım"gibisinden
Aklında "acaba" kalmasın. Görüş. Zorla hemen evlendirmeyecekler ya. Ama söyle, "Ailelere söylemeyelim, biz kimsenin etkisi altında kalmadan, birbirimizi tanıyalım, karar verelim" de.bilmiyorum sonra keşke atmasaydım demek istemiyorum. şu anki düşüncelerım acaba ailemi kırmak istemedıgımdenmi yoksa gercekten istiyormuyum ınanın bilmiyorum.
İstemedigin biriyle sirf sinav olmadi,yalnizim vs nedenlerle gorusme..olmuyor canim..bende yasadim boyle bisey ben denedim ama 2ay kadar gorustum hic istemiyerek hep isi iyi,parasi var,vs...leri coktu ama istemiyordumsevmiyordum..sonuc mu;ayrildim ama pismanlik cok fazla...neden istemedigim biriyle gorustum ddiye..o yuzden bence hic bulasma..elbet cikicaktir karsina gonlune gore biri..kiii cikmasada dunyanin sonu degil bisver herkes evlebmek zorunda degilll...benki cok isterdim artik bekar mutluyum mutsuz bi evliliktense boyle rahatim diyerek hayatima devam ediyorum...
merhaba kızlar. kafam o kadar karışık ki kimseye de danışamıyorum. aylar önce buraya konu açmıştım sınava hazırlandığım dönem görücü gelmişti bende sınavı kesın kazanırım gözü ile bakıp çokta olumlu bakmamıştım. ama yinede görüştüm olumsuz bır konusma yapmadım olumluda yapmadım normal iki arkadas gıbı konustuk.
şimdi tam bunalımdayım sınavdan aldıgım sonuc atanabılcek kadar degıl. yaşım 27 bişeylere geç kalmaktan korkuyorum kafam çok karışık acaba benmı arasam tekrar görüşelim diye istiyormuyum onu hayır istemiyorum sadece ailesi iyi cocuk iyi işi gücü var benımde yaşım gelıyor artık yaşadığım yer küçük kimi begensem kesın ya evli ya nişanlı çıkıyor.babam aslında çok anlayışlı biridir sürekli kaçırdın cocugu yasın geldı artık sende evlen diyor.kimi görsem coluk cocuk sahıbı olmuş bende özeniyorum.
acaba benmi arasam cocugu tekrar goruselım diye.kafam karışık bir taraftan istiyorum aılem istedıgı için bir taraftan istemiyorum belki daha içime ısınan biri cıkacak karşıma yanlış karar vermek istimıyorum. yorum istiyorum sizden siz olsanız ne yapardınız. adımı atıp ararmıydınız yoksa hiç ses çıkartmasammı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?