Evlilik

Cnm bnm esimde ayni 1.5 ysnda oglum var o agladimi kendi kendne soyleniyo al baska odaya gtr dinleyemym dio tel elindn dusmuyo bnde uzuluyodum smdi bnde aynisini yapiyom baktm skldi cnm aliyom oglumu cikiyom snde oyle yap alisiyosun ztn
Gecen bende hazrlandm bebegi gydrdm trk disari cikicaz ana bide baktm cocuk altna bi yapti ne yapmak ama neys altunu temzledm giydrdm bi de ustune bi kustu allah gelde sinir olma disari cktk cocuk yari yolda basladi aglamaya eve dondum

İlahi tolin sen cok yasa emiiE="tolin, post: 42284093, member: 329575"]pc yi kafasında patlat telefonuda burnuna sok belki o zaman akıllanır öküz[/QUOTE]

Onun yaptigini yap canim sende cik gez arkadas cevren varmi dolas yoksa alisveris merkezine carsiya pazara cik git

canım psikoloğu teklif et eşine gidelim de netice de devlet hastanelerinde de var.

Bagzi erkeklerin tapiatinda var boyle sessizlik iclerine kapalidirlar benimkide ayni malesef hemde piskoloktanda duymustum boyle insanlarda var diyordu evet zor bir durum hic paylasim olmamasi insan sohpet paylasim istiyor ama o kisinin umrunda deyilsiniz gibi davaraniyorlar kendi halinde vakit grcirmeye bak arkataslarinla vakit gecir insan üzülüyor tapiki bu duruma ama napcaksin basa gelen cekiliyor allah sabir versin boyle durumda olan insanlara

Gecen bende hazrlandm bebegi gydrdm trk disari cikicaz ana bide baktm cocuk altna bi yapti ne yapmak ama neys altunu temzledm giydrdm bi de ustune bi kustu allah gelde sinir olma disari cktk cocuk yari yolda basladi aglamaya eve dondum

Daha cok ufak cunku ilk bi sene ani anini tutmuyo bebislerin ama sonra onlar istiyo gezmek sikiliyorlar cunku dort duvar aradinda az sabret bebegin azcik buyusun snde fazla takmicaksin esini bnde cok kotuydm bi ara ayrilmaya bile kalktim daha bebegim 25 gunluktu ama snradan bazi seyler oturuyo rayina hepimiz yasiyoruz o sikintilari sn surekli dua et sadece sakinlestirir

evin icinde birlikte birseyler yapin. oyunlar alin onu oynayin. yada esler icin boyama kitaplari var onlardan satin alin hem boyarken ruhunuz dinlenir :)

Bir şey sormak istiyorum bebeği istemedi mi eşiniz? Öz babası değil mi? Zorla mı oldu bu çocuk? Gerçekten inanamadım okuduklarıma. Bu ne sorumsuzluk anlamadım.

Bosan o zamn laf kalabalığı yapma

Bence kendisiyle düzgünce 2 defa konuşun, bağırmadan. Bir anda değişmez tabi. Ama hiçbir şey değişmiyor ise, evlilik danışmanına gitmek istediğinizi soylersiniz artık. Sizi eşi olarak görmüyor çünkü

Eşini fazla rahata alıştırmışsın galiba.Biraz rahatsız et bakalım nasıl olacak.Bebeğiniz varmış,bebekle ilgilenmiyor mu ? İlgilenmek derken agucuk gugucuk değil.Mesela birlikte altını açmak,banyo yaptırmak gibi şeyler.Canım pudrayı verir misin,babası havluyu tutar mısın şeklinde katılmaya yönlendirebilirsin.Ben tuvaletteyim sen bak babası dersin yine kaldırırsın.Hem çok güzel damardan girersin,bebeğimiz mi önemli pc mi diyerek.

Aç açık bırakmamış ama ilgisiz bırakmış ne guzel bi dert degilmi sanki o çocuğu kadın evinden getirdi paşam keyif yapsin kadın kendini paralasin hem bebeğe bakicam hem evi çekip çevircem diye kocasından ilgi istemek kadının hakkı değil çünkü evde ne yaşadığı sıkıldığı bunaldigi önemli değil çünkü kocası karnını doyurdu açıkta bırakmadı kıza rahatlık battı.bazı insanlara bazi şeyler ne kadar kolay geliyor kadının karnı doydumu başka bişey istemeye hakkı yokmuş lafa bak uzaya gel.sizin gibi zihniytinize sahip kadınlar böyle erkek çocuk yetistirip böyle mutsuz evlilik yasatirlar gencecik kizlarida hayata kustururler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…