Gecen bende hazrlandm bebegi gydrdm trk disari cikicaz ana bide baktm cocuk altna bi yapti ne yapmak ama neys altunu temzledm giydrdm bi de ustune bi kustu allah gelde sinir olma disari cktk cocuk yari yolda basladi aglamaya eve dondumCnm bnm esimde ayni 1.5 ysnda oglum var o agladimi kendi kendne soyleniyo al baska odaya gtr dinleyemym dio tel elindn dusmuyo bnde uzuluyodum smdi bnde aynisini yapiyom baktm skldi cnm aliyom oglumu cikiyom snde oyle yap alisiyosun ztn
Bagzi erkeklerin tapiatinda var boyle sessizlik iclerine kapalidirlar benimkide ayni malesef hemde piskoloktanda duymustum boyle insanlarda var diyordu evet zor bir durum hic paylasim olmamasi insan sohpet paylasim istiyor ama o kisinin umrunda deyilsiniz gibi davaraniyorlar kendi halinde vakit grcirmeye bak arkataslarinla vakit gecir insan üzülüyor tapiki bu duruma ama napcaksin basa gelen cekiliyor allah sabir versin boyle durumda olan insanlaraSlm kızlar benim gibi evlendigine pisman olan varmi acaba? çok bunaldm artik, konusmayan elinde telefon telefonu bırakır pc sabahtan beri eve tıkıldım ustelik bebegim var1.5aylık sıkılıyorum evde hic ne ilgi ne alaka ne muahbbet hic bisey yok
Gecen bende hazrlandm bebegi gydrdm trk disari cikicaz ana bide baktm cocuk altna bi yapti ne yapmak ama neys altunu temzledm giydrdm bi de ustune bi kustu allah gelde sinir olma disari cktk cocuk yari yolda basladi aglamaya eve dondum
Bosan o zamn laf kalabalığı yapmaSlm kızlar benim gibi evlendigine pisman olan varmi acaba? çok bunaldm artik, konusmayan elinde telefon telefonu bırakır pc sabahtan beri eve tıkıldım ustelik bebegim var1.5aylık sıkılıyorum evde hic ne ilgi ne alaka ne muahbbet hic bisey yok
Bosan o zamn laf kalabalığı yapma
Bosan o zamn laf kalabalığı yapma
Saçma sapan sorun yapiyorsa saçma bir yorum gelir ne bekleniyorne kadar kolay oyle bosan demesi..
tabi cnm tabi bosansin,hay Allahim ya..
Adam aldatmamis aç açıkta birakmamis pismanlik yasiyor
Kusura bakmayın ama yazdiklarinizi şuursuzca buldum.Adam aldatmamis aç açıkta birakmamis pismanlik yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?