Evlilik

Eşiniz aynı ben :)
Siz çalışıyormusunuz?
Bütün gün enerjim tükeniyor, eşinizi anlıyorum yani:)
Sizde kendinize meşgale bulsanız.

Şimdi okudumda psikolog diyenler bile olmuş.insaf yahu
Yorgunuz yorgunnn
Kendi halimize kalmayı seviyoruz.
Sürekli sohbet nedir anlamadımki.
Evlilik sürekli sohbetmi demekmiş. Bi yaşıma daha girdim.çoluklu çocuklu insanlar bu sebeplerden boşanmaya bence.
Kendinize arkadaş, komşu vs edinmeye çalışın.eşimde benden boşanmayı düşünüyormudur acaba

Oyle diyorsun ama cocuguda tek basina yapmadiki. Adamin ilgilenmesi lazim bebekle anne kadar babaninda sorumluklari olmali

Düzgün konuştun anlamıyosa
Bas yaygarayı
Bebek ağlayınca elleme bi senin mi bebeğin sanki, o da baksın
Emziriyosan ona bişey yapamaz da alt değişmeyi becerebilir, pc deki oyunlardan daha güzel gel öğreteyim de
Pc ye vakit buluyo madem baba olmayı biliyosa agucuk dışında da bişeyler yapsın evladı için

Reactions: anu
Sadece muhabbet değil ki
Evi otel gibi kullananı kim ister
Evladı olmuş çocuk gibi pc ve telefona ağzını açıyo
Çocukla oynasa kendisine de iyi gelir, işyerinde zaten telefon vs yeterince kullanılıyo
Bende sinir olurum şahsen, bende çalışıyorum ama evde de robot gibi olmuyorum
Demek ki bu bi bahane olamaz

ya güzel hanımlar ne boşanması, ne psikolğu, ne yorgunluğu.... hepsi laf... 5 yıllık evliyim, 4 yıl da öncesi var. benimki hala sohbet etmeyi öğrenemedi. ne kavgalar ettim, neler nelr yapmadım ki... boş... adamın ruhunda olacak... bazen beni sevmiyor diye ağlardım... öyle de değil, ne zorluklar atlatıp da evlendik. bu tip adamlar bence uzaydan gelmiş :) iletişime geçemiyorlar...

Evlenmeden önce nasıl iletişime geçtiler peki
Duman haberleşmiyorsa iletişimi gayet iyi biliyolar da şimdi yaydılar kendini iyice

şimdi ben de onun gibi sessiz kalmaya çalışıyorum. arada konuşuyorum, bazen cevap veriyor, bazen vermiyor. takmıyorum, alıştım. severek evlendik ancak sohbetimizde birbirimizi tatmin edemediğimizi fark ettim. görüş açısı geniş değil, kadınlar öyle değil ama. kadınlar dünyaya 360 dereceyle bakarken erkekler bence ancak 90 derce görüyorlar. bu da sıkıntı oluyor.bunu farkeden ve aşan erkekler de var, böylelerine sahip kadınlar gerçekten çok şanslı.

çocuğum 2,5 yaşında. evde tıkılmaktan bıkmıştım. bütün yalvarmalarıma rağmen hiç dışarı çıkmıyorduk. benim burada arkadaşım filan da yok. çok yalnızım. baktım olmuyor böyle, ondan habersiz çocuğu alıp gezmelere çıkmaya başladım. arar şaşırırdı. şimdi kendi teklif ediyor çıkmayı. kontrolsuz zoruna gitti herhalde. :) ama iletişimimiz sıfır. yalnızlıktan çatlamazsam iyidir.

Bu konuda tek sorun muhabbet değil ki
Konuya nerden bakıyosa baksın orası tabi herkesin kendisine kalmış
Ama ortada orak bi bebek varsa kayıtsız kalınmasına karşıyım
Pc telefon başında tükettiğin vakti çocuğuna vermen lazım, tek kadınların görevi değil bu

kesinlikle haklısın. ama ben bunu anlatamadım. anlatmayı başaran bi kadın var mıdır acaba? bi de çok titiz. ama hiçbir işe de elini sürmez. bi ara antideprasn bile kullandım. dediğim gibi durumu artık kabullendim. onu öyle kabul ediyorum. kendimi daha becerikli ve zeki görüyorum :) takmıyorum. bazen canıma tak diyor ama biliyorum, kendimi de parçalasam boş. sadece ben yıpranıyorum. bir önerin var mı?

Oyle diyorsun ama cocuguda tek basina yapmadiki. Adamin ilgilenmesi lazim bebekle anne kadar babaninda sorumluklari olmali
Bence de olmalı tabi ama adam yapmıyorsa yapacak ne var.
Ayrıca şimdi çağımızın sorunu diyede yazdım maalesef öyle netten başımızı kaldıramaz olduk ne kadar rahatsız olsakda

Slm kzlar hepiniz yazdklarini okudum bi arkaadas oz babasmi diye sormus evet oz babasi cocuk olayida istedik Allah a şükür kazasz belassz oldu eşimle çocugu yıkarz birlikte altını degiştiririz ama bnm işim varsa yapardi smdi onuda ya
Onun yaptigini yap canim sende cik gez arkadas cevren varmi dolas yoksa alisveris merkezine carsiya pazara cik git
biz tayinciyiz ve burası küçük bi yer bide bebekle nereye gtcem ki ne bi yere gtcek olsam çocuk durmuyo aksileşiyo

ılk zmnlar çok yardmcı oldu yıkadık altını degiştirdi falan ama şimdi on kez de anca yapar başını kaldrımaz pc den

benmde evde çocukla enerjim tükeniyo iki güler yüz günün nasıl geçti diye sormak zormu
Bu dedigini düsünen erkek azki. Ben benimkine sorarim is nasildi yoruldunmu nasil gecti diye. O sadece iyi ama yoruldum der. Sonra bana hayatta sormaz sen naptin nasilsin. Ben anlatirim gun icinde naptimi. Buna bence o kadar takilma bu erkeklerde normal

ben bu yazıyı cumartesi yazmıştım pazar günü de oyunla geçti akşama kadar oyun oynadı bende kalkıp yemek yapmadım hiç konuşmadım akşam ne yicez diyo blmiyorum dedim arkadşı msj atmış gel diye işim var diyip koşa koşa gitti sonra geldi bi ilgi alakaa bende yüzüne bakmadım çocugu vermedim gittim yattım yemek yedin mi dedi hayr dedim git bişey hazırla yiyelim dedi cnm istemiyo dedim hazrlamadm yemedimde dün de nöbetteydi hiç aramaz on kez aradı msj attı tabş ben soguk davranıyorum artık hiç sormıcam bişey nasılmış biraz anlasın ilgilenmicem

benim bebegm kolik bebek ha diyince çıkamıyorum dışarı çok aglıyo durmuyo geçen 3 saat salladım uyusun diye uyumadı bende yoruluyorum inanın saçımı taramaya zamanım kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…