altın degil ama senin gibi dalga gecen kızlara bi kafa atmak isterdim insanların sorunlarıyla dalga gecilmezBen olsam bi 7 yıl daha kenara bol bol altın atardim
altın degil ama senin gibi dalga gecen kızlara bi kafa atmak isterdim insanların sorunlarıyla dalga gecilmez
öyle tabi diyorum ben mi cok rahatım yok baskalarımı cok basırlı cevremdede cok iyi evlilklerde var cok kötü evliliklerde siddet görüp 2 ci cocuk yapan yada anlasamayıp ayrı takılıp evlilik sürdürendeEsini degistiremeyecegine gore ya boyle kabul edip kendini mutsuz etmiyeceksin ya da bosanacaksin.
Ama bak burada oyle konular okuyoruz ki ealeri aldatiyor,siddet uyguluyor,gecimsizlik herturlu sorunla bogusan kadinlar varken seninki dert bile degil.
@Bilgece kızkardeşimin suçu yok ya, konunuzda Google reklamı bile altın o ne yapsın asdfgh.
Eki Görüntüle 1836988
kendini yetistirmekle alakalı bisey bence paraylada ilgisi yok dedeminde babamnda eski makamındna dolayı hala ücretsiz seyahat etme hakkı var ve 30 senedir kullanmıyorum yurt ici yurt dısı dahil adam inek koyun pesinde napabilirim yani insan hep eskide kalmaz ki yasadıkları gördükleri imkan geldiyse kullanıcaksınilahi limoncu kardeş eşin cahil ailen cahil sen Galler Prensesi
Taşıyamıyor bunlar seni
kendini yetistirmekle alakalı bisey bence paraylada ilgisi yok dedeminde babamnda eski makamındna dolayı hala ücretsiz seyahat etme hakkı var ve 30 senedir kullanmıyorum yurt ici yurt dısı dahil adam inek koyun pesinde napabilirim yani insan hep eskide kalmaz ki yasadıkları gördükleri imkan geldiyse kullanıcaksın
valla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktumBence olduğu gibi kabul et bide eşinden seni dinlesek o neler anlatır acaba
Ya limoncu yazmıyım yazmıyım dedim ama senin nezih zevk dediğin starbucks'ta kahve içmek. Bunu başka konuda yazmıştın çünkü. Birde en iyisi en iyisi yazılıyo konularda. Söyle bakalım hangi marka vallahi merak ediyorum en iyisi dediğiniz takımları. Kiğılı bile en iyisi değil orda 2000 tl takımlar.valla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum
yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?