evlilik ....

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der

simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es

böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni

siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok

söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi

ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill

siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....

altın degil ama senin gibi dalga gecen kızlara bi kafa atmak isterdim insanların sorunlarıyla dalga gecilmez

Sen geçen gün Fransa'ya gidiyodun bu çok beğenmediğin esinle. O yüzden konularına inanmıyorum Üzgünüm

Bu anlattıkların aslında kadınların ortak sorunu. Kadınların pek çoğu gezmeyi tozmayı seviyor. Erkekler annelerini hoş tutsunlar, evde tv izlesinler vs vs. Turlara katılıyoruz mesela bayanlar o kadar çoğunlukta oluyor ki. Otobüs hep bayan. Millet kocasını evde bırakıp arkadaşlarıyla veya çocuklarıyla geliyor. Arkadaşlarım tatil planlıyorlar aileleri için. Dönüşte şikayet: Ay gittiğimiz yer çok güzeldi ama surat astı durdu. Sıkıcılar velhasıl. Bir de değişik hobileri oluyor bize hiç uymayan güvercin beslemek, balığa çıkmak, arabanın sağını solunu değiştirmek gibi.

Esini degistiremeyecegine gore ya boyle kabul edip kendini mutsuz etmiyeceksin ya da bosanacaksin.
Ama bak burada oyle konular okuyoruz ki ealeri aldatiyor,siddet uyguluyor,gecimsizlik herturlu sorunla bogusan kadinlar varken seninki dert bile degil.
öyle tabi diyorum ben mi cok rahatım yok baskalarımı cok basırlı cevremdede cok iyi evlilklerde var cok kötü evliliklerde siddet görüp 2 ci cocuk yapan yada anlasamayıp ayrı takılıp evlilik sürdürende

iste arkadaslarım hep kendi cevresinden kendi kafasında birileriyle evlenmisler her hafta bi yerde hep bi programdalar bense hep programı ben yapıp esimi uydurma cabasındayım ve bazen yoruluyorum diyorum ben nasıl bu kadar kör olmusum esimle asktan baska pek ortak noktamız yok bi sinema filminde bile hep kavga ederiz ben korku istiyorum sinemaya gidelim korkunca koluna sarılıyım senin le böyle bi film izlemek istiyorum ama esim yok ben korku sevmem ya diyorum ne tırsıyosun oda ya aksiyon ya aptal saptal kavga dövüs filmleri izler diyorum ben bunun icin evlendim ya kocam olucak ta birlikte sinemaya gidicez dedim ama yokk

yada mesela bi dügüne gitcez en nefret ettigim sey gömlegini dısarı cıkarması hani yani sık nezih yerlerdesin ben sana her dügüne denk gelmeyen kravatındna gömlegine konsept yapıyım sen davar gibi diyim yani kalitesiz gez gömlek cıkar dısarı düsünün sık bi takım ve gömlek dısarda yani yakısırmı

ilahi limoncu kardeş eşin cahil ailen cahil sen Galler Prensesi
Taşıyamıyor bunlar seni
kendini yetistirmekle alakalı bisey bence paraylada ilgisi yok dedeminde babamnda eski makamındna dolayı hala ücretsiz seyahat etme hakkı var ve 30 senedir kullanmıyorum yurt ici yurt dısı dahil adam inek koyun pesinde napabilirim yani insan hep eskide kalmaz ki yasadıkları gördükleri imkan geldiyse kullanıcaksın

Bence olduğu gibi kabul et bide eşinden seni dinlesek o neler anlatır acaba

Bence olduğu gibi kabul et bide eşinden seni dinlesek o neler anlatır acaba
valla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum

yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok

Valla bence sen bosan ozgur sosyal cagdas gorgulu hayati yasamayi seven kadinsin kendine gore birini bul evlen begenmedigin esyayi bile cope atiosun kullanmiosun anladigim kadariyla sen esini begenmiosun

Yazdiklarina tek yorum bu yapilacak

Konundan ve senden anladığım tek şey negatif enerji
Yorum yapanlara yazdığın cvplar ne kadar çirkin
Kafa atmak falan
Asi, dik başlı olduğunu iddia etmişsinde yanlış biliyorsun senin bu yaptıkların hep kibirden.
Bayan yeni jenerasyon yazım hatalarına dikkat edersen yazdığın yorumları okurken fıtık olmayız

Eşini değiştirmeye çalışmak yerine orta yolu bulmaya çalışmalısın . Mesela bir hafta aksiyon filmine git eşinle onunla sevdiği şeyleri yap , bir sonrakin de korku filmine gidin , günü senin sevdiğin şekilde tamamlayın . Bazen de yalnız takılın . Sadece bir tarafın isteklerinde diretmesi de olmaz , karşı tarafa haksızlık olur .

Madem seviyor , seviliyorsun karşılıklı birbirinizi idare edecek , zaman zaman fedakarlık göstereceksiniz . Evlilik böyle bir şey .

Ya limoncu yazmıyım yazmıyım dedim ama senin nezih zevk dediğin starbucks'ta kahve içmek. Bunu başka konuda yazmıştın çünkü. Birde en iyisi en iyisi yazılıyo konularda. Söyle bakalım hangi marka vallahi merak ediyorum en iyisi dediğiniz takımları. Kiğılı bile en iyisi değil orda 2000 tl takımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…