eee nerden vurursan allah sana ordan veriri cnm merak etme ....Ay sana düzgün bir sey yazilmiyordu di mi
Benim beğendiğim beni begenmez beni beğenini ben beğenmem mod on.
Şükür geceleri dış fırçalayıp yatan kocisim var.
Allah sana da öylesini nasip etsin canims
iyide bi insan neden hep alt tarafa bakar da yukarı bakmaz yani ben kendimi bildim bileli catal bıcak la yemek yedim ne demek elle yemek yemekyani igrenc ben her sofrayı bayram sofrası gibi hazırlarken ona göre takımlar cıkarırken ki özel günler icin bile gümüs kaplamalı catal bıcak takımı aldım neden esim maraba olsun amaSinemalara gide gide oradaki yaşamlara özenmis olabilir misiniz acaba... Hayır anlattiklariniz kadarıyla esiniz gayet normal.. Siz boyle o filmlerdeki şatafatlı hayatları örnek alıyorsunuz kendinize bu özentilik neden anlam veremedim. Adam evinde rahat rahat yemek yicek bırakın yesin çatalı bıçağı napicaniz isterse eliyle yesin nolcek... Evlilik karşılıklı kabullerle olur illaki herkes birbirine yüzde yüz uymak zorunda değil ama sevmisseniz bu sekilde kabullenip evlenmisseniz daha bi söz söyleme hakkiniz yok. Beğenmiyosaniz ayrılın koca adamı degistiremessiniz bu saatten sonra...
eee nerden vurursan allah sana ordan veriri cnm merak etme ....
iyide bi insan neden hep alt tarafa bakar da yukarı bakmaz yani ben kendimi bildim bileli catal bıcak la yemek yedim ne demek elle yemek yemekyani igrenc ben her sofrayı bayram sofrası gibi hazırlarken ona göre takımlar cıkarırken ki özel günler icin bile gümüs kaplamalı catal bıcak takımı aldım neden esim maraba olsun ama
:))) komıksın yaa dalga gectiklerinde bogulcaksın bi gün emin ol insanlar dertlerini yazıyo burda dislerini bornoza silen kocamı olur ıyyyyyyyyyy diye yazarken iyidi dimi ayıp ayıp utan ...Vurmamizi istemiyorsan önce kendin vurmayacaksin şekerim :)
Kendini piremses görür kocanı hanzo yaparsan böyle yorumlar doğal elbet.
Neyse sana bol altınlı hayatında başarılar.
yoo ailem degildi ben öyleydim kücükkende....Peki neden rahat rahat istediği gibi yemesin... Marabalik ne demek ya... Ev ya ev insanin en rahat olduğu yer niye adama bu rahatlığı saglamiyosunuz.. O dediginiz şeyi hergün evinde uygulayan imkânsız yok ya bu en ünlü sanatçılardan tutun malikane sahibi asillere kadar herkes için geçerli hic kimse kendi mahrem yeri olan evinde öyle Du peyniri bıçakla kesiyim öyle yiyim diye uğraşmaz... Sizin aile öyle miydi merakimdan soruyorum sırf..
Ok o zamanvalla o yoruma o yazılır 3 senedir burdayım ne konum olursa olsun sürekli senin zevk aldıgın hobi haline getirdigin biseyi birisi dalga gecerse anca cvp o olur bi kere yazan birindne bahsetmiyorum burda
yoo ailem degildi ben öyleydim kücükkende....
yani bi insan ille küccükken yetistirilmedi diye büyüyünde böyle mi olmalı diyroum esime bak isin degisiyo yukselme sansın var müdürler sefler le yanyanasın ona göre giyin ona göre konus ona göre davran seni alt etmesinler bu zaten bu makamda yapamaz diye tiye almasınlar esimi yemekler oluyo ona göre davransın bi tanesine gittik mesela meze tabagı 12 cesit ara sıcaklar esim sadece patlıcanı yedi millet hepsindne tatı yani ille yemek kuru fasulye pilavdan ibaret degil is geregi kaliteli yerlere gidiyo ona göre davransın millet demesin bu yobazda buralara zaetn gelemez anca is yemeyiyle gelir demesin tam tersi esimi böyle yerlere götürüyorum ki alıssın amaPeki neden rahat rahat istediği gibi yemesin... Marabalik ne demek ya... Ev ya ev insanin en rahat olduğu yer niye adama bu rahatlığı saglamiyosunuz.. O dediginiz şeyi hergün evinde uygulayan imkânsız yok ya bu en ünlü sanatçılardan tutun malikane sahibi asillere kadar herkes için geçerli hic kimse kendi mahrem yeri olan evinde öyle Du peyniri bıçakla kesiyim öyle yiyim diye uğraşmaz... Sizin aile öyle miydi merakimdan soruyorum sırf..
icimden öyle gelirdiPeki bu bahsettiğiniz alışkanlıkları kimi rol model alarak ögrendiniz.. Aile öğretmediyse ?
ahahah ilk bölümler güzeldide simdi bozdular diziyiBence sen kesin o hayat benimdeki efsuna özeniyorsun
Birazdan düz beton falan diye saydıracan
Valla seni alsalar efsunu alt edersin senahahah ilk bölümler güzeldide simdi bozdular diziyi
yani bi insan ille küccükken yetistirilmedi diye büyüyünde böyle mi olmalı diyroum esime bak isin degisiyo yukselme sansın var müdürler sefler le yanyanasın ona göre giyin ona göre konus ona göre davran seni alt etmesinler bu zaten bu makamda yapamaz diye tiye almasınlar esimi yemekler oluyo ona göre davransın bi tanesine gittik mesela meze tabagı 12 cesit ara sıcaklar esim sadece patlıcanı yedi millet hepsindne tatı yani ille yemek kuru fasulye pilavdan ibaret degil is geregi kaliteli yerlere gidiyo ona göre davransın millet demesin bu yobazda buralara zaetn gelemez anca is yemeyiyle gelir demesin tam tersi esimi böyle yerlere götürüyorum ki alıssın ama
icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim
Iyıde herseyın en markasını alırım dıyen sen , dört tv var yazık gunah paraya dıyen sen ? Israf olduğunu düşünsen gıdıp en pahalı kıyafetlerı almazdın . Tutarsızsınvalla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum
yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?