evlilik ....

Ay sana düzgün bir sey yazilmiyordu di mi
Benim beğendiğim beni begenmez beni beğenini ben beğenmem mod on.

Şükür geceleri dış fırçalayıp yatan kocisim var.
Allah sana da öylesini nasip etsin canims
eee nerden vurursan allah sana ordan veriri cnm merak etme ....

iyide bi insan neden hep alt tarafa bakar da yukarı bakmaz yani ben kendimi bildim bileli catal bıcak la yemek yedim ne demek elle yemek yemekyani igrenc ben her sofrayı bayram sofrası gibi hazırlarken ona göre takımlar cıkarırken ki özel günler icin bile gümüs kaplamalı catal bıcak takımı aldım neden esim maraba olsun ama

eee nerden vurursan allah sana ordan veriri cnm merak etme ....

Vurmamizi istemiyorsan önce kendin vurmayacaksin şekerim :)
Kendini piremses görür kocanı hanzo yaparsan böyle yorumlar doğal elbet.

Neyse sana bol altınlı hayatında başarılar.

Peki neden rahat rahat istediği gibi yemesin... Marabalik ne demek ya... Ev ya ev insanin en rahat olduğu yer niye adama bu rahatlığı saglamiyosunuz.. O dediginiz şeyi hergün evinde uygulayan imkânsız yok ya bu en ünlü sanatçılardan tutun malikane sahibi asillere kadar herkes için geçerli hic kimse kendi mahrem yeri olan evinde öyle Du peyniri bıçakla kesiyim öyle yiyim diye uğraşmaz... Sizin aile öyle miydi merakimdan soruyorum sırf..

Vurmamizi istemiyorsan önce kendin vurmayacaksin şekerim :)
Kendini piremses görür kocanı hanzo yaparsan böyle yorumlar doğal elbet.

Neyse sana bol altınlı hayatında başarılar.
:))) komıksın yaa dalga gectiklerinde bogulcaksın bi gün emin ol insanlar dertlerini yazıyo burda dislerini bornoza silen kocamı olur ıyyyyyyyyyy diye yazarken iyidi dimi ayıp ayıp utan ...

yoo ailem degildi ben öyleydim kücükkende....

valla o yoruma o yazılır 3 senedir burdayım ne konum olursa olsun sürekli senin zevk aldıgın hobi haline getirdigin biseyi birisi dalga gecerse anca cvp o olur bi kere yazan birindne bahsetmiyorum burda
Ok o zaman

yani bi insan ille küccükken yetistirilmedi diye büyüyünde böyle mi olmalı diyroum esime bak isin degisiyo yukselme sansın var müdürler sefler le yanyanasın ona göre giyin ona göre konus ona göre davran seni alt etmesinler bu zaten bu makamda yapamaz diye tiye almasınlar esimi yemekler oluyo ona göre davransın bi tanesine gittik mesela meze tabagı 12 cesit ara sıcaklar esim sadece patlıcanı yedi millet hepsindne tatı yani ille yemek kuru fasulye pilavdan ibaret degil is geregi kaliteli yerlere gidiyo ona göre davransın millet demesin bu yobazda buralara zaetn gelemez anca is yemeyiyle gelir demesin tam tersi esimi böyle yerlere götürüyorum ki alıssın ama

Sırf insanlar ne düşünecek diye yasayamazsiniz.. Ki ne düşünürlerse düşünsünler olduğu gibi gorünmeyen yapmacık bi insan olmaktansa bırakın yobaz desinler görmemiş desinler yeterki eşini mutlu hissettiği şekilde yaşasın.. Lüks yerlerdeki insanlar evlerinde çok mu başkalar sanıyorsunuz... O filmlerdekiler hayal ürünü hayal gerçek değiller onlarda çatır çatır osura osura geziyolar evlerinde bi rahat bırakın kendinizi ya yazık adama ellesmeyin...

icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim

Her insan kendine hizmet edilmesinden hoşlanır kalitesinden de kolay kolay kimse ödün vermez emin olun.. Sizinki özentilik ilk basta bunu bi kabullenin bu bahsettikleriniz içgüdüsel davranışlar değil öğrenilmiş davranışlardır.. Bu da genelde bi çocuğun ailesinden rol model alarak oluşturduğu aliskanliklarla gelişir. Ailem öyle değil diyorsunuz yemek adabini en fazla okulda öğrenmiş olabilirsiniz oda belki bi iki sefer ev ekonomisi dersinde mi oluyordu ne öyle bi konu vardı onda denk gelmişinizdir..
Size tavsiyem derhal kendinize bi is bulun dizi izlemeyi bırakın hayatin gerçek boyutlarına odaklanin.. Hayatınızı bi film seti gibi yasamak istiyorsunuz ama yok öyle bi dünya... Dedimya hayal ürünü onlar...

Sevgili limoncu...
Seni severim, ayrıca adını okumak bile yüzümü güldürür lakin...

Lüks düşkünlüğün var ve bunu her iletinde belli ediyorsun.
Ha sanma ki kızıyorum ya da imreniyorum vs.
Senin için lüks sayılan şeyler başka, benim için başka.
İkimizin yaşam standartları, dünya görüşleri, sosyo kültürel meseleleri çok farklı.
En basiti sen altın düşkünüsün ben pırlanta.
Fakat, senin çevren ve eşin bu, daha da değişmez.
Tv de gördüğün, bir yerlerden duyduğun hayatlara özenmeyi bırakmalısın.
O adamın aylık geliri, gideri belli.
Senin istediğin yaşam ise adamın maaşının en en az 5 katına denk.
Olmaz canım bu, imkansız!
Nerede akşam orada sabah gezemezsin, fiyatına bakmadan alışveriş yapamazsın, bir yemeğe gidip 500 tl yi gözden çıkaramazsın.
Avrupaya gidip alışveriş yapamazsın.
Çünkü eşin parayı zor kazanıyor, ayın çoğu gününde evde olmadığını sen söylüyordun.
O adam didine didine alın teri ile kazanırken, sen hesapsızca harcayamazsın ve bunu da bekleyemezsin.

Senin derdin kocanla uyuşmazlığın değil, istediğin hayatı yaşayamamak...
English home, starbucks vb yerler seni kesmiyor.
Sen versaceler, hermesler peşindesin.
Kocan korku filmi sevse de, istediğinin limitsiz yaşamı veremediği için yine mutsuz olacaksın.
Ya ayağını yorganına göre uzatmaya çalış, ya da boşanıp zengin koca ara.
Başka çare yok...

Iyıde herseyın en markasını alırım dıyen sen , dört tv var yazık gunah paraya dıyen sen ? Israf olduğunu düşünsen gıdıp en pahalı kıyafetlerı almazdın . Tutarsızsın

Ne kadar bos bir hayat!
Amac olmadan gezip tozuyorsun sonra baska bi derdin olmadigi icin esini yada aileni bahane ederek dert yaratmaya calisiyorsun. Bence kendine acilen bi is bul yada bi hobi, belkide esinin cocuk teklifini degerlendir!
Bu adamla 7 senedir yasayan sensin, madem begenmiyorsun birak, birakmiyorsanda ayak uydurmak icin cozumler uretmeye bak.
Yanlis ulkede yanlis ailedesin, sen kraliyet ailesinde olmalisin yada kardashian'larmi desem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…