valla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum
yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok
Ya limoncu yazmıyım yazmıyım dedim ama senin nezih zevk dediğin starbucks'ta kahve içmek. Bunu başka konuda yazmıştın çünkü. Birde en iyisi en iyisi yazılıyo konularda. Söyle bakalım hangi marka vallahi merak ediyorum en iyisi dediğiniz takımları. Kiğılı bile en iyisi değil orda 2000 tl takımlar.
iste sadece elektonige harcar para ona 300 veriri mesela sinemaya vericegi 20 tl ona cok zarar gelir mesela en ufak örnek yaniSon teknoloji takip eden bir esin var. Eğer anlattigin gibi olsaydı 1 tv birde çanak anten yeterdi bence.
Limoncu seni az cok konularindan biliyorum sen calisamazsin bosanip babanin evinede gidemezsin bosansan ayrida oturtmazlar zaten seni.kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der
simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es
böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni
siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok
söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi
ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill
siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....
iste sadece elektonige harcar para ona 300 veriri mesela sinemaya vericegi 20 tl ona cok zarar gelir mesela en ufak örnek yani
ıste orta yol bulunmuyo mesela aska korku filmi romantık komedi yada gizem vs vs aksiyon dısınsa asla bi filme gitmez hani yanlız takılıyorum zaten artık kendi basına gidiyorum sinemaya ama banada yazık yani gencecik kız tek basına takılsın ya bi insanın yemek yeyisi bile insanı delirtirmi 7 senedir kullansın kullanmasın catal bıcak mesela her zaman koyarım ve et dısınsa kullanmaz buda beni deli ediyo yani bıcak kahvaltıda her zama kullanılır özenlik titizlik yok adam bulsa kac liraya aldıgım takımların altına gazte kagıdı koyucak o kafada yaniiEşini değiştirmeye çalışmak yerine orta yolu bulmaya çalışmalısın . Mesela bir hafta aksiyon filmine git eşinle onunla sevdiği şeyleri yap , bir sonrakin de korku filmine gidin , günü senin sevdiğin şekilde tamamlayın . Bazen de yalnız takılın . Sadece bir tarafın isteklerinde diretmesi de olmaz , karşı tarafa haksızlık olur .
Madem seviyor , seviliyorsun karşılıklı birbirinizi idare edecek , zaman zaman fedakarlık göstereceksiniz . Evlilik böyle bir şey .
eee biraz yani yanımda bi biblo gibi bu kadar da olmamalı bi es birlikte paylasım fikir alıs verisi ne biliyim o bisey yapsında ben sasırıyım arada yaptıgı olur mesela ama cokkkkkkkkkk nadir yeni yeni ingilizce film izletiyorum 20 dizimden daha 2 sini izliyo mesela cok hosuam gidiyo böyle ortak zevkimiz olsun oda biraz ugrassın desin karım sunu yaparsam sevinir mutlu olur desinŞimdi limoncu bu adamla yurtdışına çıkan sensin yılbaşı programları yapan da sensin tatile oraya buraya giden de sensin. Eee ?? Bunlari senin planlaman mi sorun ?
is burda markada degil esim kendisini bunlara layık görmüyo nedir yani 300 500 olsun ille 2000 lik bi takım alıcak degilsin 100 liralık bi gömlek benim esime cok degil bunu kendine cok görüyo mesela buna cok kızıyorum her seyde ya acıma bazı seyler de yani bi mangala gittikm acımaz mesela cünkü seviyo eti orda 2 kisi ickisiz tabi 150 lira verir ama bi balıkcıya giderYa limoncu yazmıyım yazmıyım dedim ama senin nezih zevk dediğin starbucks'ta kahve içmek. Bunu başka konuda yazmıştın çünkü. Birde en iyisi en iyisi yazılıyo konularda. Söyle bakalım hangi marka vallahi merak ediyorum en iyisi dediğiniz takımları. Kiğılı bile en iyisi değil orda 2000 tl takımlar.
valla o yoruma o yazılır 3 senedir burdayım ne konum olursa olsun sürekli senin zevk aldıgın hobi haline getirdigin biseyi birisi dalga gecerse anca cvp o olur bi kere yazan birindne bahsetmiyorum burdaYorumlarınız beni baydı buraya bi konu açtıysanız gelen yorumlara saygılı bi şekilde cevap vermelisiniz kafa atmak nedir çok mahalle ağzı cıks...
Anladım. Adam sana batıyo artık. Değiştiremezsin onu.is burda markada degil esim kendisini bunlara layık görmüyo nedir yani 300 500 olsun ille 2000 lik bi takım alıcak degilsin 100 liralık bi gömlek benim esime cok degil bunu kendine cok görüyo mesela buna cok kızıyorum her seyde ya acıma bazı seyler de yani bi mangala gittikm acımaz mesela cünkü seviyo eti orda 2 kisi ickisiz tabi 150 lira verir ama bi balıkcıya gider
150 lirayı cok görür yada baska kaliteli bi yere götürdüm güzel bi doga manzarası yada sehir gezisi planlarım ona cok gelir bu ama sacma sapan gereksiz esyalara verir demez buda bi degisik bi sey gidelim görelim
suan belediyede bi yere girmeye calısıyorum bakalım orası olursa bakıcam artık ne yapıcagımaNerelerdeydin belimoncu28 ozledik valla
Bosancan mi adamdan.
Senden iyisi şamda kayısı yani.
Boşa gitsin.
Önce altınları kurtar tabi.
Onlar önemli !
Dişlerini bornoza süren adamdan ne hayır gelecekti bak hatırladım bir daha kötü olsun simdi.
Sen daha iyilerine layıksın
ne diyim cok beyendin sanırım dislerini bornoza silen bi koca allah sanada nasip etsinNerelerdeydin belimoncu28 ozledik valla
Bosancan mi adamdan.
Senden iyisi şamda kayısı yani.
Boşa gitsin.
Önce altınları kurtar tabi.
Onlar önemli !
Dişlerini bornoza süren adamdan ne hayır gelecekti bak hatırladım bir daha kötü olsun simdi.
Sen daha iyilerine layıksın
ne diyim cok beyendin sanırım dislerini bornoza silen bi koca allah sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?