evlilik ....

Son teknoloji takip eden bir esin var. Eğer anlattigin gibi olsaydı 1 tv birde çanak anten yeterdi bence.

Limoncu seni severim
Bi cogundan durust oldugunu dusunuyorum !
Ancak senin hayatta amacsizlik gibi bir problemin var bunu daha once de soyledim .
Ornegin sabah kalkmaktaki amacin ne ?
Onu bir dusun ..
Oglene dogru kalkip bos bos tv ye bakip sonra ver elini kahveciler ,durumculer ..
Aksam ya annene ya evine don ..
Boyle bir hayat seni her zaman sIkacaktir emin ol..
Oncelikle elinde olanlara bakalim ..
Isin yok en kotusu de calismamayi dusunmemen !
UretMiyorsun ..
Bu hayatta hep tuketen taraftasin ..
Ama hayata gelmis herkesin bir amaci olmali!
Ikincisi 7 yildir evlisin 7 yildir adam degismemis
17 yil evli kalsanda degismeyecek!
Bu onun sucu degil adamin kumasi bu ...
Sen bu kumasi kabul etmiyorsun ..
Ama tum bu kabullenmezligin yaninda bosanmiyorsun ..
Cunku babani da kabul etmiyorsun ..
Ama herkes sana uyamaz bunu da biliyorsun ..
sIKIya gelemiyorsun ..
Ama bir seyleri degistirmek istiyorsan tasin altina elini koyup once sen degiseceksin ..
Bu ulke pahali bir ulke ..
Sen 2000 lirayla lady di gibi yasayamazsin ..
Ama istiyorsun
Bu mumkun degil ..
Adamdan da,babandan da ,hayattan da beklentilerini dusur yoksa daha cok uzulursun bunu senin iyiligin icin soyluyorum ..
Etrafa bakilirsa iyi bir adamla evlisin ..
Ayak uydur ..
Biraz da o mutlu olsun ..
Belki SIKIlmistir senin egzantrik hallerinden ..

O ne ayol orası da mahalle cafesine döndü.

Limoncu seni az cok konularindan biliyorum sen calisamazsin bosanip babanin evinede gidemezsin bosansan ayrida oturtmazlar zaten seni.
Esini seviyorsan orta yolu bulmalisiniz oturup anlasin uzun uzun konusun gerekirse maddeler yazin ve ikinizde bunlara uyun.

Şimdi limoncu bu adamla yurtdışına çıkan sensin yılbaşı programları yapan da sensin tatile oraya buraya giden de sensin. Eee ?? Bunlari senin planlaman mi sorun ?

ıste orta yol bulunmuyo mesela aska korku filmi romantık komedi yada gizem vs vs aksiyon dısınsa asla bi filme gitmez hani yanlız takılıyorum zaten artık kendi basına gidiyorum sinemaya ama banada yazık yani gencecik kız tek basına takılsın ya bi insanın yemek yeyisi bile insanı delirtirmi 7 senedir kullansın kullanmasın catal bıcak mesela her zaman koyarım ve et dısınsa kullanmaz buda beni deli ediyo yani bıcak kahvaltıda her zama kullanılır özenlik titizlik yok adam bulsa kac liraya aldıgım takımların altına gazte kagıdı koyucak o kafada yanii

Şimdi limoncu bu adamla yurtdışına çıkan sensin yılbaşı programları yapan da sensin tatile oraya buraya giden de sensin. Eee ?? Bunlari senin planlaman mi sorun ?
eee biraz yani yanımda bi biblo gibi bu kadar da olmamalı bi es birlikte paylasım fikir alıs verisi ne biliyim o bisey yapsında ben sasırıyım arada yaptıgı olur mesela ama cokkkkkkkkkk nadir yeni yeni ingilizce film izletiyorum 20 dizimden daha 2 sini izliyo mesela cok hosuam gidiyo böyle ortak zevkimiz olsun oda biraz ugrassın desin karım sunu yaparsam sevinir mutlu olur desin

Nerelerdeydin be limoncu28 ozledik valla

Bosancan mi adamdan.
Senden iyisi şamda kayısı yani.
Boşa gitsin.

Önce altınları kurtar tabi.
Onlar önemli !

Dişlerini bornoza süren adamdan ne hayır gelecekti bak hatırladım bir daha kötü olsun simdi.

Sen daha iyilerine layıksın

is burda markada degil esim kendisini bunlara layık görmüyo nedir yani 300 500 olsun ille 2000 lik bi takım alıcak degilsin 100 liralık bi gömlek benim esime cok degil bunu kendine cok görüyo mesela buna cok kızıyorum her seyde ya acıma bazı seyler de yani bi mangala gittikm acımaz mesela cünkü seviyo eti orda 2 kisi ickisiz tabi 150 lira verir ama bi balıkcıya gider

150 lirayı cok görür yada baska kaliteli bi yere götürdüm güzel bi doga manzarası yada sehir gezisi planlarım ona cok gelir bu ama sacma sapan gereksiz esyalara verir demez buda bi degisik bi sey gidelim görelim

Yorumlarınız beni baydı buraya bi konu açtıysanız gelen yorumlara saygılı bi şekilde cevap vermelisiniz kafa atmak nedir çok mahalle ağzı cıks...
valla o yoruma o yazılır 3 senedir burdayım ne konum olursa olsun sürekli senin zevk aldıgın hobi haline getirdigin biseyi birisi dalga gecerse anca cvp o olur bi kere yazan birindne bahsetmiyorum burda

Anladım. Adam sana batıyo artık. Değiştiremezsin onu.

suan belediyede bi yere girmeye calısıyorum bakalım orası olursa bakıcam artık ne yapıcagıma

ayrıca sen merak etme ben malımı kimseye vermem

ne diyim cok beyendin sanırım dislerini bornoza silen bi koca allah sanada nasip etsin

ne diyim cok beyendin sanırım dislerini bornoza silen bi koca allah sanada nasip etsin

Ay sana düzgün bir sey yazilmiyordu di mi
Benim beğendiğim beni begenmez beni beğenini ben beğenmem mod on.

Şükür geceleri dış fırçalayıp yatan kocisim var.
Allah sana da öylesini nasip etsin canims

Sinemalara gide gide oradaki yaşamlara özenmis olabilir misiniz acaba... Hayır anlattiklariniz kadarıyla esiniz gayet normal.. Siz boyle o filmlerdeki şatafatlı hayatları örnek alıyorsunuz kendinize bu özentilik neden anlam veremedim. Adam evinde rahat rahat yemek yicek bırakın yesin çatalı bıçağı napicaniz isterse eliyle yesin nolcek... Evlilik karşılıklı kabullerle olur illaki herkes birbirine yüzde yüz uymak zorunda değil ama sevmisseniz bu sekilde kabullenip evlenmisseniz daha bi söz söyleme hakkiniz yok. Beğenmiyosaniz ayrılın koca adamı degistiremessiniz bu saatten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…