evlilik ....

ev islerinin hic bir zaman kadının görevi olmadıgını her daim savunmusumdur kadın dısarda calısmıyor diye evde tüm isleri o yapıcak diye bisey mi var bana göre degil bu isler yapıyomuyum evet ama mesela burda görüyorum kız kendi calısıyo genede temizlikci tutmuyo hic ugrasamam valla esim isinde biraz yükselme cabası var belki 1 sene icinden olur ütüden nefret ederim mesela esim eger sef olursa haftalık 4 saatlik bi kadın tutucam tüm gömlek pantolon ütülesin meselaa ben bu islere layık görmüyorum kendimi ellerimi neden yıpratıyım belki burdakilere garip gelicek ama öyle annelerimiz kocalarına yapıyoda noluyoo yada burdaki calısan kadınlarımız 7 24 yapıyosunuzda 1 kere yapmıyosunuz adam ne yapıyon ki diyo erkeklere pek acıma performansım yok benim sanırım

Saraylı mısın kız limoncu ? Hangi hanedandansın ?

benim yazdıklarım cok cok cok üst düzel bisey degil ki cnm herkez baska iste neden diyoru bi memur almadın yada bankacı kı memur daha iyi yesil pasaportu var vs neden standartımı düsük tutuyım kı eskilerin neden memur istedigini simdi daha iyi anladım yani rahat hayat yasam herkez ister esimin cevresi hic okumamus ve beden isi yapanlar zevkleri pek yok

eşinin çevresinin okumamışlığından yakınan birinin "HERKEZ" yazması .... =D ayyy güldüm buna.
Ahahahah yaaaa vallahi ne komik insanlar var şu hayatta.
sen dünyayı kendi etrafından ibaret sanıyorsun gördüğüm kadarıyla.
insanların başkalarını küçümsemeden önce kendine bakmaması bu yüzden olsa gerek.

Hımmm 2 bin lira ile altın kaplamalar falan, iyiymiş...Eşimin maaş kartı kredi kartı bende falan deyince neyse..

Kendisi şaka galiba...

Aynen oyle zaten. Bi uye vardi cok hayal kuruyorum dizilere ozeniyorum falan derdi. O kabul ediyordu hic olmazsa. Bu da onun gibi ama kabul etmiyor, yakinda kafayi yemez insallah..

Demek altın huzur vermiyormuş
Bende altın atamadım kenara diye üzülüyordum

Konuna dönersem bilmem, nasıl 7 yılda bu kadar farklı uçlarda oldunuz
Öncede vardı da sen mi fark etmemiştin

limoncu kız bir işe gir çalış bak para nasıl kazanılıyor bir test et..
dönüp dolaşıp konu özü aynı sorunlarla ortaya çıkıyorsun..
ama istiyorsun ki gökten insin istediğin hayat ..
tamam aşık olmuşsun gözün görmemiş e boşanabilirsin de bu da bir seçenek ..
yaşadığın hayattan memnun değilsen düzeltme yoluna gideceksin şikayetlenip kendini doldurmanın bir faydası yok..

ya adamı olduğu gibi kabul edip yola devam edeceksin yada boşanacaksın..
ha birde çalışıp istediğin hayat standartlarında yaşamak için katkı sağlayabilirsin..

bu 3 hikmetten biri seç beğen al..

yazdıklarınızı okuyunca insanın kahkaha atası geliyor. erken evlenen genç kızlarda bu sıkıntı oluyor galiba.çünkü bi kaç kez daha bu koca beğenmeme sorunsalıyla karşılaştım. bence sebebi erkekler kızları küçükten gözü açılmadan bağlamak istiyorlar ki kızlar başka erkekleri tanımadan direkt kollarına düşsün ve kendi eksikleri meydana çıkmasın. amma ve lakin maymun gözünü bi zaman sonra açıyor da hiç aynaya bakmıyor:)ama bu sadece sizin sorununuz değil. şimdi burda anladığım kadarıyla aileniz yobaz. kocanız kültürsüz. siz sosyal yaşamda aktif değilsiniz. (itiraz etmeyin hoy hoy avm gezip starbucksta kahve içince sosyal olunmuyor) aktif olmamanızdan kastım çalışmıyorsunuz. para kazanmıyorsunuz. kusura bakmayın ama hem kocanızın parasını yiyorsunuz hem onu beğenmiyorsunuz. olabilir beğenmeyebilirsiniz ama ölçütünüz farklı. siz para harcayınca 100 liralık gömlek giyince kültürlü sizin tabirinizle "nezih" olunduğunu sanıyorsunuz. üzgünüm ama ikiniz de oldukça cahilsiniz. sizin kocanız yaka paça dağınık gezen dişlerini bornoza silen bir adam. siz de türkçeyi 200 kelimeyle konuşan, ev hanımlığı yapan kocanızın eşisiniz yani. kendinizi üstün görmeye kalkmayın. eminim o nezih dediğiniz standartları %99undan bi habersiniz. bu yüzden de komiksiniz.
eger konumu farklı bi acıyla bakarsan daha İNSAN SI bi ilestiri yapabilrisin is esinin parasını alıp gezmek degil burda kac kisi var esinin maasıyla gecinen onlar cesart gösteremeyip sorunlarını yazmadı diye ben neden susuyım ki esim maas alıyo diye ona tabi saygılı susan biri olcak halim yok nice cobanlar var kendini gelistiren esim neden yerinde saysın 100 liralık gömlek giymek temsicli cnm ben 100 liralk gömlek giymem esim anca kendine o degeri veriri onu alır
konu cok baska biseydi sen nereye cektin

sahsen bende esimle ikimizde birbirimizi kullanıyoruz ben özgürlügümü gezme tozmamı cok seviyorum esimin maas kartı kredi kartı zaten bende olmadı kız kardesimle kültür gezileri yapıyoruz ee esimde düzenli ev düzenlik cinsellik muhabbeti ki cinsellikte istedigim söylenemez vs vsvs

kültür turlarına filan katılmana eşin bişey demiyor mu.
maaşlı bir çalışanmış sonuçta.
öyle aman aman ekstra bir harcama da yapamazssınız gibi.
hem dilediğin gibi gezip tozuyor harcıyor ve eşin bişey demiyosa öp te başına koy o adamı sen:))

limoncu kız bir işe gir çalış bak para nasıl kazanılıyor bir test et..
dönüp dolaşıp konu özü aynı sorunlarla ortaya çıkıyorsun..
ama istiyorsun ki gökten insin istediğin hayat ..
tamam aşık olmuşsun gözün görmemiş e boşanabilirsin de bu da bir seçenek ..
yaşadığın hayattan memnun değilsen düzeltme yoluna gideceksin şikayetlenip kendini doldurmanın bir faydası yok..

ya adamı olduğu gibi kabul edip yola devam edeceksin yada boşanacaksın..
ha birde çalışıp istediğin hayat standartlarında yaşamak için katkı sağlayabilirsin..

bu 3 hikmetten biri seç beğen al..
siz heralde ben hic calısmadım falan zannediyosunuz bekarkende evliykende calıstm müsteri hizmetleri takım lideriydim cok bilinen firmalarda aam kendi tercihim cıktım artık belediye yada kpsss isi arıyorum kendime

Sen galiba kocanın zengin zevkleri, asil bir görüntüsü ve yaşantısı olsun istiyorsun. Sana lüks bir yaşam sunsun, el üstünde taşısın istiyorsun. Ama burada şöyle bir ayrıntı da var. Sen eşine ne veriyorsun? Gümüş işlemeli çatal bıçak takımı ya da o güzel yemek takımın dışında, eşine verebildiğin şey nedir? Aynayı bir de kendine tut. Eşin senin neyinle gurur duymalı? Bildiğin üç beş mekan ve marka dışında hayatında ne var? Ne kazandırıyorsun eşine? Belki de en başta kendine şunu sormalısın "Ben ne kazandım? Bunca yıldır neyi başardım?".

Sorsan oda bilmez la:KK48:
Limoncu sadece modern saniyor kendini, ama nerdee.
Evlenicek olan kizlara " ben altin istemedim keske isteseymisim, siz bol bol isteyin, sandikla isteyin, cuval cuval isteyin' diyen kadindir kendisi.
Moderndik hani? Hangi avrupa ulkesinde kiz altin istiyor damat ailesinden?
sapsik güzel bi tiye alma olmus hani sana göre avrupada alın istenmez aam avrupada haklar kanunlar kadınlardan yana kendince hecinsini vurcan ama yanlıss altın nedir para para kimdeyse güc ondadır evlilktede istede hayattada yeterli altının olursa ayrılınca kadın kendine hayat kurabilir cnn senin icin dalga gecilicek bisey olabilri ama benim icin cok öenmli ayrı ben altı n istemedim asla yazma cnm keske daha fazla isteseydim yazmısımdır en fazla iyi oku yazdıklarımı

Sen galiba kocanın zengin zevkleri, asil bir görüntüsü ve yaşantısı olsun istiyorsun. Sana lüks bir yaşam sunsun, el üstünde taşısın istiyorsun. Ama burada şöyle bir ayrıntı da var. Sen eşine ne veriyorsun? Gümüş işlemeli çatal bıçak takımı ya da o güzel yemek takımın dışında, eşine verebildiğin şey nedir? Aynayı bir de kendine tut. Eşin senin neyinle gurur duymalı? Bildiğin üç beş mekan ve marka dışında hayatında ne var? Ne kazandırıyorsun eşine? Belki de en başta kendine şunu sormalısın "Ben ne kazandım? Bunca yıldır neyi başardım?".
valla herkez benim gibi esi olsun ister bi kere cok dogrucu dürüst bi insanım kendimi garantiye almam demek yanımdakinide garantiye almam demek tir altınlar bunu teminatı olsun esim kendi gibi biriyle evlense anca az önce örnek verdiya biri bagdas kurup eliyle karpuz yerde heralde sosyellesmek bi yana anca kızcagını annesine hizmet ettiren bi mangalcı olurdu ben esimin basıan gelmis bende ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi kadınım bi kera namusuma kimse laf diyemez

adamın yerim cevremdeki herkez basımıza bisey gelse ilk seni arardık derler her konuda cesaretliyim vs vs yazıcak cok sey var yanide bunu esim bile diyo sen bana 10 numata fazlasındiye

Back
X