evlilik ....

hayal ettiğiniz hayatı yaşamak için eşinizin gelirinin baya yüksek olması gerekiyor. bilmiyorum oyle mi? yani ben bir takım elbiseye 2000 lira verebilecek bir aile tanımıyorum mesela çevremde. ki hepsi meslek sahibi insanlar.bence iyi yaşamak lüks yaşamak değildir. iyi yaşamak küçük zevkleri keyfe dönüştürmektir. insan bir resttaurantta 200 lira bir yemeğe vereceğine gidip bir salaş bir yerde iki köfte ekmeğe 20 lira verir ama o anın tadını çıkarır. bilmiyorum tabii, bu benim hayat felsefem.

Valla seni de anlattığın gibi biri olarak görmüyorum, sen de biraz kültürlü geçinip, aslında bir çok insanın yaptıklarını yapıyorsun yani.
Kocanla uyumsuz olduğunuz belli. Bir de kusuruma bakma ama kocanı çok ama çok mantıksız buluyorum. Böyle biriyle tabii ki hayat geçmez. Eline geçen kuş gibi maaşla eve 4 tv ve bunun gibi bilimum gereksiz elektronik eşya taşıyıp duran zekada biriyle ben de yapamazdım açıkçası. O yüzden kabul et, sus otur vs diyemiyorum. Böyle biriyle ömür çürütmek haksızlık yani. Ha şu da var, seni bu adamdan başkası çekme . Bulmuşsun vur kafasına al ekmeğini safın birini, evlenmişsin. Yanlış anlama ama bak ailen bile sana bir yere kadar tahammül ederken elin adamı hiç çekmez. Normal birini bulamazsın yani. Kendin çalışıp kazanıp kendi yağında kavrulabileceksen boşan. Aileme giderim vs diyorsan, olmaz o iş.
iste
:KK70:
Bence bu limoncu ali ağaoğlunun kadın versiyonu ama ağaoğlunun henüz çulsuz zamanları:KK53:
Gözünü hırs kibir bürümüş eski Türk filminden fırlamış gibi yemin ederim şaka ya:skandal:
Ahahahah bide beyazın ben şok ben manşet dediği reklam filmindeki gibi :bicak:
Hem elit! hem kaba!
Ay valla bu hep konu açsın ben 7/24 kk dan çıkmam yok böyle bi model:skandal:
terbiyesiz misin kızım sen konumu kpattırmaya mı calısıyosun defol konumdan yaa sen kendi aileni benzet bakalım birine nasıl olır ahlaksız

Madem bu kadar modern kafadasin her şeyi erkek yapsın demeyeceksin. Modernlik bu değil. Senin dediğin gibi adamlar yani karısını tatillere operalara götürenler senin kadar geleneksel düşünmez. Sen önce kendi kafa yapını değiştir. Üzgünüm ama hep bana hep bana diyorsun sanki. Adam calissin, paranı versin, seni gezdirsin ama sen ailesiyle görüşme hicbir şey yapma...Bu kafayla zor yani. Kaldi ki öyle bir anlatmissin ki sanki Monaco dan düşmüşsün ama aslında alakası yok. Sende eşinde bildiğin yurdum insani iste ki bu hiçte kötü bir ozellik degil.
yaa aslında iyi bi ise girirsem belki kendimden de korkuyorum cünkü maasım olursa ese gerek kalmıcak hayatımda belkide esim bu oldugu icin böyle düsünüyorum dur suan iyi bir yere ise girmeye calısıyorum bakalım ondan sonra bakıcam ne yapıcagıma

ama sana söyle anlatıyım esim saf falanda degil isine geldimi cin akıllı ama gecenlerde

laptop un ekran resmini degistirdim marilyn monroe nun resmi ve laf sokan bi sözü vardı taabi üstünde bikini bizimkinin bana cevabı bilgisayarda cat pat bilir yani yaa bu ne böyle virüs mi girdi bu kadın gittimi kac kere kapattım laptopu gülermisin aglarmısın böyle cok yaptıgı sey varr gülünc yanii

onu sen al cnm sana daha cok yakısır kendince kimi tiye aldıgını sanıyosun sen korkuyosun yazamıyosun burda sıkıntını millet yüzüne vurucak diye ben o cesareti siz dilli düdük gibi ötün diye yazmadın dalga geciyosan konumdan defollll dalga yeri degil burasıı

E noldu şimdi iki dakikada cennet mahallesinde ki Pembe'e bağladın.
Viskinden iki yudum al, Beethoven'ın biraz sesini aç ve gevşe. Biz fakirler yüzünden sinirlerini germe mazallah yüzün kırışır.

Keşke zamanında kafayı kullanıp ders çalışaaydın iyi bi meslek sahibi olsaydın. Anlattığın gibi bi insansan potansiyelin var açıksın rahatsın kullanmıyosun. Enerjini boşa harcıyosun. Ama şu an evde oturmak senin seçimin. Eş Yurtdışı vs konularında seni anlıyorum. Seni güzel ortamlara sokacak senden daha bilgili küştürlü bi eş hayal ediyodun. Tv ne ya hakkatten. Oturup bütün gün tv izleyen bi adam beni bayar. Ailene ait evde oturduğunu biliyorum. Eşinin eh işte denece maaşı var. Yani yaşadığın hissi ben olsam ben de yaşardım. Kocan olmasa da sen bu standartlarda bi hayat srücen zaten. Kocanın seni soktuğu başka bir ortam çevre yok. Ama bu koca da senin seçimin. Her şeyi en baştan değiştirecek gücün var mı? Boşadın bu adamı işe girip çalışıcan mı?

Bilmiyorum bu yaştan sonra kafanın dank etmesi tuhaf olmuş. Seni anlıyorum ama insan bi yaştan sonra da hayatında huzur ve dinglik istiyor. Macera peşine düşecek yaşı geçtik. Bunları 18 yaşındayken görebilmek marifet olan. Ben olsam bu saatten sonra kocayı dürtükler azcık kendime ydurmaya çalışırdım.
iste ask diyorum baska bisey demiyorum cnm 21 yasında ne olur herkez dedi ama ben dinlemedim göüzüm kör oldu esimi görünce sesini duyunca ama hic birbirimize göre degiliz hicccc

iste tek sorun güzel bi isimim olmaması ona göre karar vercem ya zaten tek takılıyodum dahada rahat olucam bendede maas oldugu icin ki esiminde maas kartı kredi kartı hep bendedir

belki ruhum biraz daha dinlenir ama hep ben plan yapıyorum hep ben keske biraz karısının zevklrinden anlayan esim olsa

kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der

simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es

böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni

siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok

söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi

ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill

siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....

bu muhabbetlerın sonunda eşini begenmeyenler genel de Aldatıyor canığğmm ..:oha:.

kaç yıldır burdayım zıttını gormedım...eşine fazlaysan şayet ayrıl gıtsın daha iyisi mi yok(SANA) :D

Anlatımda sevgi aradım en ufak hissedemedim. Eşine saygıda duymuyorsun. En kötüsüde ondan ayrılırsam ailem bana karışır rahat hayatımı yaşayamam diye boşanmıyorsun. Burdan benim çıkardığım sonuç sen bu adamıkullanıyorsun. Adam hem çalışıp sana bakıyor sen o adamın alın teriyle takılar alıp sinemalara kafelere tatillere gidiyorsun hemde adamı aşağılıyorsun. Yani daha iyi bir seçeneğin olsa yarı yolda bırakacaksın ama şu an için en iyisi bu diye katlanıyorsun. Yada can sıkıntısından bak ben böyle kadınım benim sözüm geçer havası vermek için balon konular açıyorsun. İki türlüde sıkıntı büyük... Cümlelerinin başı sonu belli olmayan kendini ve duygularını yazarak ifade edemeyen biri için büyük cümleler bunlar.
sahsen bende esimle ikimizde birbirimizi kullanıyoruz ben özgürlügümü gezme tozmamı cok seviyorum esimin maas kartı kredi kartı zaten bende olmadı kız kardesimle kültür gezileri yapıyoruz ee esimde düzenli ev düzenlik cinsellik muhabbeti ki cinsellikte istedigim söylenemez vs vsvs

Bu ne marka takıntısı yahu
Merak ediyorum limoncu 2000 tl maaşla şu dediklerini hakikaten yapabiliyor musun ?
Evime giren maaş neredeyse 4 katı ama ben hala o dediklerini yapabilecek düzeyde degilim :)
Yurt dısına tatile neden gidemiyorum diye kendimi yemiyorum mesela.
Gümüş kaplamalı takımlarım yok, kütahya porselen :KK70:
Ben bu işin sırrını merak ettim dogrusu
Evde yemek yerken bıçagı sadece çok gerekli olan yerler haricinde kullanmayız mesela.
Hani patates kızartması yerken çatala üçer beşer alıp agzımıza atıyoruz :)
Yani senin dertlerin gerçekten çok şaşırtıyor beni bazen.
Kaliteli yaşam diyorsun iyi de senin ki daha çok lüks hayata giriyor.
benim yazdıklarım cok cok cok üst düzel bisey degil ki cnm herkez baska iste neden diyoru bi memur almadın yada bankacı kı memur daha iyi yesil pasaportu var vs neden standartımı düsük tutuyım kı eskilerin neden memur istedigini simdi daha iyi anladım yani rahat hayat yasam herkez ister esimin cevresi hic okumamus ve beden isi yapanlar zevkleri pek yok

tüm sayfaları tek tek okudum üslubun kendını bişey sanman vs vs vs bi kere zihniyetin cok yanlış...eşine oyle acıdım kı..ALLAH TEZ ZAMANDA KURTRASIN SENDEN...NE SANIYOSAN KENDINI ARTIK :) inanamıypğğğruuoom :)

bu muhabbetlerın sonunda eşini begenmeyenler genel de Aldatıyor canığğmm ..:oha:.

kaç yıldır burdayım zıttını gormedım...eşine fazlaysan şayet ayrıl gıtsın daha iyisi mi yok(SANA) :KK70:
oooo bunu karsıyım iste allah yazmasın aldatma kötü bisey gönlün baskasına kaydıysa bosan sonra yap o isi

Limoncu sendeki bu model kocayla kimse yapamaz
Adam uc kurusluk maasi gerizekali gibi kalkip teknolojiye yatiriyor sanki evi uzay ussuymus gibi
Ustune bu adam pis
Catal bicaksiz yemek mi yenir? Elle yesin diyenlerin evine gelsin bakalim elle yiyen, kahvaltiliklari bicakla kesmeden ortadan catalini sokup sokup yiyen birisi de gorelim:KK66: ben oldugu gibi kalan ne varsa atiyorum midem bulaniyor, herkes ne rahat
Ben olsam bosarim bu adami,net. Daha once de soylemistim
Hukumet gibi kadinsin. Sen istemedikten sonra seni kim baba evine zorla dondurebilir ki? Calis kendi hayatini kur, aska gelmis gelecegi gorememis kacmissin bu adama diye omrunu onda tamamlayacaksin diye bir kural mi var?
helal olsun bee alnınden öpüyorum seni tatlım :)))

sahsen bende esimle ikimizde birbirimizi kullanıyoruz ben özgürlügümü gezme tozmamı cok seviyorum esimin maas kartı kredi kartı zaten bende olmadı kız kardesimle kültür gezileri yapıyoruz ee esimde düzenli ev düzenlik cinsellik muhabbeti ki cinsellikte istedigim söylenemez vs vsvs
Eşinle birbirinizi mi kullanıyorsunuz:işsiz:

Kız limoncu kıymetini bil bu konu kapanırsa toptan kodesi boyliycaz bak senin için göze aldım:halay:

Yahu adam eğlenmeyi çok gezmeyi sevmiyor olabilir ama huyu suyu güzelse neyi dert ediyorsun ki anlamadım boşanamam ailem despot diyorsun yani ailenin yanına gidersen istediğin gibi gezip tozamazsın ee adamdan ayrılamıyorsun ne yapacaksın ayrıca çok donanımlıyım diyorsun eşini beğenmiyorsun eşin de sen bana göre üstünsün diyormuş ne üstünlüğün var merak ettim çamaşr yıkamak ütü yapmak mı üstünlük? 2 yıllık üni mezunu olmak mı üstünlük? çalışıyor musun evde mi oturuyorsun ne yapıyorsun madem sana yetmiyor o zaman gir bir işe çalış kazan paranı ayrıl yani. Ama tabi çalışmak sıkar hazır parayı harcamak varken dimi valla ben bir üstünlük göremedim. Ben hem lisans mezunuyum hem çalışıyorum hem evime bakıyorum ama hiç eşime üstünüm demedim ya da eşim mühendis o bana ben senden üstünüm demedi birbirimizi küçük görmedik bu nasıl bir şey ya.
ev islerinin hic bir zaman kadının görevi olmadıgını her daim savunmusumdur kadın dısarda calısmıyor diye evde tüm isleri o yapıcak diye bisey mi var bana göre degil bu isler yapıyomuyum evet ama mesela burda görüyorum kız kendi calısıyo genede temizlikci tutmuyo hic ugrasamam valla esim isinde biraz yükselme cabası var belki 1 sene icinden olur ütüden nefret ederim mesela esim eger sef olursa haftalık 4 saatlik bi kadın tutucam tüm gömlek pantolon ütülesin meselaa ben bu islere layık görmüyorum kendimi ellerimi neden yıpratıyım belki burdakilere garip gelicek ama öyle annelerimiz kocalarına yapıyoda noluyoo yada burdaki calısan kadınlarımız 7 24 yapıyosunuzda 1 kere yapmıyosunuz adam ne yapıyon ki diyo erkeklere pek acıma performansım yok benim sanırım

Back
X