Ya limoncu ben seni anliyorum, bazen insan dogustan farkli olabiliyor. Sen de oylesin sanirim. Bak ben de sevmem ev isini yemek yapmayi vs. Mumkun olsa evimi hizmetcilerle doldururum aynen

bunlarin hepsi hayal tabii. Seninle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir adamla sirf ask icin kucuk yasta evlenmissin. Ben seni destekliyorum valla bosa su adami. Guzelce ise gir calis bak keyfine. Burda herkes gommus seni ama ben biliyorum ki uc kurus maasla bulgaristanlara kayak yapmaya giden, kibrislara kumar oynamaya giden ve bu tatillerin parasini 12 ay taksite boldurerek odeyen insan cok ulkemizde. Ben yapilsin evet dogru olan bu demiyorum ama insanlr yapiyor iste, ben yapamadim o ayri.kisacasi bu tur zevkler sadece parayla alakali da degil, insanin icinden gelmeli. Cogu konuda haklisin ama yerine dusememissin derler ya aynen oyle.
Sen bozma moralini, calis ve de at su adami cunku birbirinize uygun degilsiniz
Keske zamaninda okusaydin soyle guzel bir unide, master doktora falan yapsaydin. Zira zehir gibi bir zekan var, alasini yapardin eminim.
Ama inan hic birsey icin gec kalmis sayilmazsin. Calisirsan tum hayallerini kismen gercege dondurebilirsin. Sen akilli kadinsin bana gore.