evlilik ....

eger konumu farklı bi acıyla bakarsan daha İNSAN SI bi ilestiri yapabilrisin is esinin parasını alıp gezmek degil burda kac kisi var esinin maasıyla gecinen onlar cesart gösteremeyip sorunlarını yazmadı diye ben neden susuyım ki esim maas alıyo diye ona tabi saygılı susan biri olcak halim yok nice cobanlar var kendini gelistiren esim neden yerinde saysın 100 liralık gömlek giymek temsicli cnm ben 100 liralk gömlek giymem esim anca kendine o degeri veriri onu alır
konu cok baska biseydi sen nereye cektin
Ben sana esine saygi goster herseyini kabul et demiyorum. Once CALIS para kazan sonra kocani begenme.su durumda kocan uzerinden parazit gibi yasayip bi de ustune adami itin bi tarafina sokuyorsun. Ne davarligi kaldi ne bisey

sen merak etme kendi düstügümhataya cocuklarımı düsürmem tabiki tahsilini yapsun bosunamı altın yapıyoruz yurt dısınsa okusun master yapsın gerekirse ev bile satılır cocukların okuması icin ben mesea diyroum keske bana daha farlı acılardan okula devam etmemi sunsalardı babam özelde bi ünüde oku dedi eve 20 dakka arası ben göz hapsinde olmak istemedim oysaki halaarım almanyadaydı neden onlarn yanında bi üniye yollamadıparaysa zaten vardı babamda yani maksat benim kafamı cezbetmek belki o zaman esimle bile tanısmazdım

bunu yazıyorumk, herkezin bi seye tutkusu vardır ordan yala cıkıcan ebebeyin olarak istedigin kalıba sokucan eger bi kızım olursa tabıkı okuması cok öenmli iyi bi meslegi olsun benim gibi 21 de evlenmicegi icin yurt dısına gitemk icin esini beklemesin gitsin alsın annesinide pariste alısverise götürsün dimi ama :))
Ebebeyin ne ola ki :KK53:

Aslinda durust bi tarafin var bence de limoncu. Ama goremedigin seyler durustlugunden cok fazla
valla keske herkez benim gibi olsa burdakiler millet 5 sene önce actıgı konuyu önüne getiriyo diye konu acamıyo ne yapıcaktm yani esimi komsumamı cekistireydim hic sevmem öyle seyleri bari burda farklı düsünceler farklı fikirler okuyorum

valla keske herkez benim gibi olsa burdakiler millet 5 sene önce actıgı konuyu önüne getiriyo diye konu acamıyo ne yapıcaktm yani esimi komsumamı cekistireydim hic sevmem öyle seyleri bari burda farklı düsünceler farklı fikirler okuyorum[/QUOTE
Sen kendini oldugundan fazla iyi goruyorsun. Sana kotusun demiyorum iyi biri olabilirsin ama cok eksiksin madem burada tavsiye istiyorsun ben soyle iyiyim ben boyle iyiyim demiceksin. Cok iyiysen buyur coz sorunlarini. Bak benim hic seninki gibi sorunlarim yok. Kocam hoduk degil. Uyumumuz iyi. En onemlisi bicak kullaniyor:) ben senden daha iyi durumdayim suan:) ama soyle biset var muhendisim essek gibi calisiyorum ayni zamanda master yapiyorum bazen gece 2lere kadar ders calisiyorum. Yemek yapiyorum utu yapiyorum. Evi temizliyorum. Bostanda kic buyutmuyorum yani bilmem anlatabildim mi

Ya limoncu ben seni anliyorum, bazen insan dogustan farkli olabiliyor. Sen de oylesin sanirim. Bak ben de sevmem ev isini yemek yapmayi vs. Mumkun olsa evimi hizmetcilerle doldururum aynen;) bunlarin hepsi hayal tabii. Seninle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir adamla sirf ask icin kucuk yasta evlenmissin. Ben seni destekliyorum valla bosa su adami. Guzelce ise gir calis bak keyfine. Burda herkes gommus seni ama ben biliyorum ki uc kurus maasla bulgaristanlara kayak yapmaya giden, kibrislara kumar oynamaya giden ve bu tatillerin parasini 12 ay taksite boldurerek odeyen insan cok ulkemizde. Ben yapilsin evet dogru olan bu demiyorum ama insanlr yapiyor iste, ben yapamadim o ayri.kisacasi bu tur zevkler sadece parayla alakali da degil, insanin icinden gelmeli. Cogu konuda haklisin ama yerine dusememissin derler ya aynen oyle.
Sen bozma moralini, calis ve de at su adami cunku birbirinize uygun degilsiniz
Keske zamaninda okusaydin soyle guzel bir unide, master doktora falan yapsaydin. Zira zehir gibi bir zekan var, alasini yapardin eminim.
Ama inan hic birsey icin gec kalmis sayilmazsin. Calisirsan tum hayallerini kismen gercege dondurebilirsin. Sen akilli kadinsin bana gore.

Ya limoncu ben seni anliyorum, bazen insan dogustan farkli olabiliyor. Sen de oylesin sanirim. Bak ben de sevmem ev isini yemek yapmayi vs. Mumkun olsa evimi hizmetcilerle doldururum aynen:KK66: bunlarin hepsi hayal tabii. Seninle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir adamla sirf ask icin kucuk yasta evlenmissin. Ben seni destekliyorum valla bosa su adami. Guzelce ise gir calis bak keyfine. Burda herkes gommus seni ama ben biliyorum ki uc kurus maasla bulgaristanlara kayak yapmaya giden, kibrislara kumar oynamaya giden ve bu tatillerin parasini 12 ay taksite boldurerek odeyen insan cok ulkemizde. Ben yapilsin evet dogru olan bu demiyorum ama insanlr yapiyor iste, ben yapamadim o ayri.kisacasi bu tur zevkler sadece parayla alakali da degil, insanin icinden gelmeli. Cogu konuda haklisin ama yerine dusememissin derler ya aynen oyle.
Keske zamaninda okusaydin soyle guzel bir unide, master doktora falan yapsaydin. Zira zehir gibi bir zekan var, alasini yapardin eminim.
Ama inan hic birsey icin gec kalmis sayilmazsin. Calisirsan tum hayallerini kismen gercege dondurebilirsin. Sen akilli kadinsin bana gore.

12 taksitle Avrupa turu yapmayı koca parası yiyip kendimi piremses zannetmeye tercih ederim. Bu arada tatilleri peşin yaparız biz ama böldürene de saygım var neticede ÇALIŞIYOR ödüyor :KK66:

12 taksitle Avrupa turu yapmayı koca parası yiyip kendimi piremses zannetmeye tercih ederim. Bu arada tatilleri peşin yaparız biz ama böldürene de saygım var neticede ÇALIŞIYOR ödüyor :KK66:
Canim var iste boyle cesit cesit insan
Ben her zaman calisan kadin olmaktan yanayim, koca parasi yemek gercekten cok itici evet, ama bu ulkemizin gercegi bu degil mi? Kadin erkek is bolumu bu sekilde yapilmis otomatikman:) erkek disarida calisir eve para getirir,kadin da evde ev isi yapar. Cok var kocasinin maddi manevi ozellikleriyle tatmin olmayan kadin.
Bu arada 12 taksitle tatil yapan sadece kari koca beraber calisanlar degil ki, onlarda da sadece erkek calisiyor mesela. Kadin evde.
Ben bu yasam seklini kesinlikle savunmuyorum, evet limoncu kendisini cok guzel degerlendirmis, is bulur da calisirsa asla kocaya ihtiyaci kalmaz limoncunun;) bunu ben bile burdan gorebiliyorum. Belki de bilinc altinda bu vardir, bosanmak istemedigini acikca soyluyor belki de ise bunun icin girmemistir bunca yil

Ya limoncu ben seni anliyorum, bazen insan dogustan farkli olabiliyor. Sen de oylesin sanirim. Bak ben de sevmem ev isini yemek yapmayi vs. Mumkun olsa evimi hizmetcilerle doldururum aynen:KK66: bunlarin hepsi hayal tabii. Seninle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir adamla sirf ask icin kucuk yasta evlenmissin. Ben seni destekliyorum valla bosa su adami. Guzelce ise gir calis bak keyfine. Burda herkes gommus seni ama ben biliyorum ki uc kurus maasla bulgaristanlara kayak yapmaya giden, kibrislara kumar oynamaya giden ve bu tatillerin parasini 12 ay taksite boldurerek odeyen insan cok ulkemizde. Ben yapilsin evet dogru olan bu demiyorum ama insanlr yapiyor iste, ben yapamadim o ayri.kisacasi bu tur zevkler sadece parayla alakali da degil, insanin icinden gelmeli. Cogu konuda haklisin ama yerine dusememissin derler ya aynen oyle.
öpüyorum seni cnm sin :))

Kocana hükmedemediğin gerçeğini kabullensen cok daha mutlu olacaksın aslında.

O bomboş evde 55 ekran tv kadar bile değerin olmadığını düşündüğün icin tüm bu mutsuzluğun

7-8 binlirayi kim cikarip masaya koyabiliyor ki. Sahsen bende 3e 4 e bolduruyorum. Bu normal bisey. Butun tur firmalari da zaten taksit yapiyor:) ama limoncunun olayi asgari ucretle marlboro icip iphone 6 kullanmaya benziyor. Tabi onun durumunda maas hanesinde 0 yazili

cnm be ben, hic tanımamıssın 12 taksitle avrupa turu mu komık olma al paranı öyle hic tatilde para heabı yapılmazz ama nasılda sana cuk degmis ucu hella olsun arkadasa

Elle yemek normal görülmüş?? Evde ailesinde herkes öyle yapıyormuş,elit kesim bile?? Peyniri çatal bıçakla mı yiyormuşuz?? Pardon arkadaşlar iyimisiniz siz? Elle yemenin nesi normal? İğrenç..taş devrindemiyiz biz? Pislik..o kişiyle aynı sofrada bile oturulmaz,midesi kalkar insanın..yıl 2016 Allah aşkına biraz toparlanalım,en azından bir yemek adabını öğrenelim ya..medeniyeti sosyetiklik olarak algılayan kesim olduğu sürece biz ülkece medeniyet atlayamıcaz..

Back
X