evlilik ....

valla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum

yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok
her yorumunda hava atmak var nedense :D

Canım sen 7 yılını geçirdigin ve boşanmayı da düşünmedigin adam hakkında bu şekilde konuşup bi de kendinden lady gibi bahsetmezsin:KK12:. İstedigin çatal bıçak takımını kullan, istedigin kadar da gezmeyi sev bunlar hiç bi şeyi degiştirmez. sorununa da herhangi bi çözüm bulmaya çalıştıgını da düşünmüyorum. çoğu kişinin de dedigi gibi tek yaptıgın kendini göge çıkarıp kocanı yerden yere vurmak.

kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der

simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es

böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni

siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok

söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi

ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill

siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....

Adami pek bir eziklemissin be guzelim, sen bu adami alirken hic mi flort etmedin bir insanin zihniyetide hayat tarzida belli olur yani evlenmeye gerek yok bunun icin. Bana kalirsa sen esinden baya bir sikilmissin hayatinda yenilik istiyorsun. Kocanin kisiliig dunyaya bakisi sana uymuyormus bunu fark etmenin 7 yil almis olmasida ilginc tabiki. Adami eziklemene gerek yok oda onun karakteri sonucta herkes gezmeyi eglenmeyi sevmeyebilir kimisi ev kusu gibi evde takilir surekli.
Adami gecmisinie kulturune hayat gorusunede laf soylemek icin bi gec kalmissin. Ya elidekiyle idare edeceksin yada soylenmeyi kesip kocan uzerinde calisacaksin, erkek dedigin oyle lafla sozle aliskanliklarini degistirecek gelisecek bir varlik degil. Adama hayal ettigin hayatin iyi yonlerini anlat, gezmeden tiyatrodan sinemadan aldigin keyfi kazanimlarini anlat , adamin ilgisini cekecegini dusundugun seylere yonelt. Sen sadece kendi gezmeni keyfini dusunme bugun bir koca kolayla adam edilmiyor yillarin emegini sarfediyor herkes yani.
Oyle soylenmekle olmaz is basina derim ben.

Adama o kadar hakaret et davar de görgüsüz de öyle de böyle de sonra o adamla aynı evde yaşa??? Ben olsam herifin yüzüne bakamazdım! Bir de paha kalite değildir ! Ucuz bir mal bile yıllarca gidebiliyor yıpranmadan. Siz surekli uçuk fiyatta olan şeylerden bahsetmissiniz sanırım sizde biraz kibir var ! Ne yani bir insan ucuz mal alınca davar mı oluyor ? Anlamadım mantığı beynim yandı ! Bu kadar şikayetçisiniz madem boşayın kocanızı... !

kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der

simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es

böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni

siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok

söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi

ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill

siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....

Valla ben birşey anlamadım...Bu nasıl bir Türkçe, bu nasıl bir kendini ifade???

ilahi limoncu kardeş eşin cahil ailen cahil sen Galler Prensesi
Taşıyamıyor bunlar seni :halay:

Bide ben 2 yillik uni mezunuyum demezmi tee allahim ben yillaraca yuksek okulda 2 yilliklarin neredeyse tum bolumlerinin dersine girdim arkadasin bahsettigi seviyeden gayette haberim var yani cidden insanin bir durup kendini bilmesi lazim kendini bilmezsen boyle cok guzel atar tutar konusursun.
Valla ben birşey anlamadım...Bu nasıl bir Türkçe, bu nasıl bir kendini ifade???
2 yillik universite mezunuymus neresini anlamadin aaa cik cik cik

Eşiniz madem maraba gibi + kaba + asosyal + size pis ++++++....... bunca sene neden birliktesiniz o vakit.
Eşinizle birbirinizin açığını kapatmadıkça zaten tam anlamıyla aile olamazsınız ki.
Adamı yerin dibine sokmak nedir yani?Yazık valla

Evde 4 tv var 3 uydu var. Altın kaplama vs alet edevatlar var. Ama huzur yok saygı yok sevgi yok. Size tavsiyem atın şu tv yi altın zırtapozlarını malları... Evin penceresini açın içeri huzur girsin güneş girsin hava girsin. Sizin bunlara ihtiyacınız var. Güneş görmeye, içinizin kofluğunu giderene kadar güneşlenmeye ihtiyacınız var.

Bosan. Kendin gibi bi koca bul..
Birlikte gümüş kaplı yemek takımında suşi yer, iş yemeklerinde tuvalet/smokin giyer 12 çeşit meze tadar, sabahları ropdöşambırlarınzla uyanır, einstein adında bi köpek edinir, Starbuck'da çılgınlar gibi coffie içerken kuantum fiziğinden falan konuşursunuz... Uuuu beybi :KK76:

Ne kadar bos bir hayat!
Amac olmadan gezip tozuyorsun sonra baska bi derdin olmadigi icin esini yada aileni bahane ederek dert yaratmaya calisiyorsun. Bence kendine acilen bi is bul yada bi hobi, belkide esinin cocuk teklifini degerlendir!
Bu adamla 7 senedir yasayan sensin, madem begenmiyorsun birak, birakmiyorsanda ayak uydurmak icin cozumler uretmeye bak.
Yanlis ulkede yanlis ailedesin, sen kraliyet ailesinde olmalisin yada kardashian'larmi desem!
:işsiz: aynen çok amaçsız ve boşa geçen bir hayat

yazdıklarınızı okuyunca insanın kahkaha atası geliyor. erken evlenen genç kızlarda bu sıkıntı oluyor galiba.çünkü bi kaç kez daha bu koca beğenmeme sorunsalıyla karşılaştım. bence sebebi erkekler kızları küçükten gözü açılmadan bağlamak istiyorlar ki kızlar başka erkekleri tanımadan direkt kollarına düşsün ve kendi eksikleri meydana çıkmasın. amma ve lakin maymun gözünü bi zaman sonra açıyor da hiç aynaya bakmıyor:)ama bu sadece sizin sorununuz değil. şimdi burda anladığım kadarıyla aileniz yobaz. kocanız kültürsüz. siz sosyal yaşamda aktif değilsiniz. (itiraz etmeyin hoy hoy avm gezip starbucksta kahve içince sosyal olunmuyor) aktif olmamanızdan kastım çalışmıyorsunuz. para kazanmıyorsunuz. kusura bakmayın ama hem kocanızın parasını yiyorsunuz hem onu beğenmiyorsunuz. olabilir beğenmeyebilirsiniz ama ölçütünüz farklı. siz para harcayınca 100 liralık gömlek giyince kültürlü sizin tabirinizle "nezih" olunduğunu sanıyorsunuz. üzgünüm ama ikiniz de oldukça cahilsiniz. sizin kocanız yaka paça dağınık gezen dişlerini bornoza silen bir adam. siz de türkçeyi 200 kelimeyle konuşan, ev hanımlığı yapan kocanızın eşisiniz yani. kendinizi üstün görmeye kalkmayın. eminim o nezih dediğiniz standartları %99undan bi habersiniz. bu yüzden de komiksiniz.

Limoncu ismini gorunce " karmakarisik noktasiz virgulsuz yazan hanfendi" diye hatirlardim. Aynende senin dedgin gibiymis.
Bundan snra baska hatirliycam limoncuyu. Kocasinin parasini yiyip, adamin canak hobbisini yersiz gorup( evet yersiz olabilir) ama kendi altin kaplamali setini zaruri bulan hanfendi diye hatirliycam.
Ama halada yetmiyor.
Adam canini verse " intihar seklini begenmedim, daha şata fatli olabilirdi, o ne oyle fakir gibi bugazindan ip asmalar felan" derdi kanimca.

Bir an aklıma bir replik geldi.. Millet fakir karanfil bırakıyor , ben gül bıraktım. :KK70::KK70:

Kendini megalomanca övüp ailen, kocan herkesi cahil yapmışsın. Çok ukalaca buldum. Ailen baskıcıymış kocanla zincirlerini kırmışsın, şimdi adamı beğenmiyorsun. Tek tabanca, alem cahil, ben hayatın bilmemnesiin seven mikemmel bir insanım, yok millete kafa atarım. Kusura bakma ama sarı saç, siyah kaş, avam bir tip canlandı gözümde. Hiç sevmem senin gibi anasını dahil aşağlayabilenleri, dayanamadım.

Bir an aklıma bir replik geldi.. Millet fakir karanfil bırakıyor , ben gül bıraktım. :KK70::KK70:
Limoncu yan gelip yatarken " ben zenginim" demenin hayalini kurarmayi hak goruyosa kendinde. Bence ali agaoglu calsip didinmisken tabikide " ben gul biraktim" diye ovune bilir. Hakkimi? Hakki!
Limoncu sen sus!

kraliyet ailesinin asil prensesi limoncu, ve maraba, cahil, köylü eşi. eşin, ailesi ve senin ailen hepsi cahil. ama bi tek sen medeni, görgülü ve asilsin. her yemekte çatal bıçak mutlaka olurmuş, yaprak sarmasınıda bıçakla keserekmi yiyosunuz asil premses :KK70:sen kesin evlatlıksın. bi araştır bakalım hangi kralın,lordun, prensesin kızı çıkcaksın.hemen cahil maaraba eşinden boşanır, sana layık asil bi prensle evlenirsin.
ailen despot ve eski kafalı olduğu için, boşanamıyosunda seni kabul etmicekler diye. eşinide sevmiyosun senin asilliğine yakışmıyo. iki ucu b.klu değnek. ne çektin be yazık :kusmuk:

Back
X