evlilik ....

Kendini megalomanca övüp ailen, kocan herkesi cahil yapmışsın. Çok ukalaca buldum. Ailen baskıcıymış kocanla zincirlerini kırmışsın, şimdi adamı beğenmiyorsun. Tek tabanca, alem cahil, ben hayatın bilmemnesiin seven mikemmel bir insanım, yok millete kafa atarım. Kusura bakma ama sarı saç, siyah kaş, avam bir tip canlandı gözümde. Hiç sevmem senin gibi anasını dahil aşağlayabilenleri, dayanamadım.

"Ben modernim, herseyin en guzeline layigim" diyen. Sari sac( en unlu kuafore gittistir cunku ne kadar pahali o kadar kalite, ama gidip kaliteden anladigini soyleyip en zevksiz rengi secmistir) siyah kas( dovme bile olabilir), gozler lens, yanaklari botoxlu, takmis takistirmis. Boynunda gumus ve altin karisimi 4 farkli kolye, kulaginda buyuk altin kupeler( altindan baskasi kesmez haa, catal bicak takimi bile altin sen dusun), gunluk bi gunde 5 i bi yerdeyi takan, kuyumcu gibi gecen, sonradan gorme bi tip.
Tamda bu diye hayal ettim bende. Ama sorarsan kendisi " modern'. Ben buna gorgusuz derim. Uff yine baji yiycem yaa. Ama duramdm

Bu ne marka takıntısı yahu
Merak ediyorum limoncu 2000 tl maaşla şu dediklerini hakikaten yapabiliyor musun ?
Evime giren maaş neredeyse 4 katı ama ben hala o dediklerini yapabilecek düzeyde degilim :)
Yurt dısına tatile neden gidemiyorum diye kendimi yemiyorum mesela.
Gümüş kaplamalı takımlarım yok, kütahya porselen :KK70:
Ben bu işin sırrını merak ettim dogrusu
Evde yemek yerken bıçagı sadece çok gerekli olan yerler haricinde kullanmayız mesela.
Hani patates kızartması yerken çatala üçer beşer alıp agzımıza atıyoruz :)
Yani senin dertlerin gerçekten çok şaşırtıyor beni bazen.
Kaliteli yaşam diyorsun iyi de senin ki daha çok lüks hayata giriyor.
mesela çatal bıçaktan girdik konuya. kesilmesi gerekli olmayan seyler örneğin peynir servis tabağına alınınca bıçakla kesilmez. ayıptır. görgüsüzcedir. çatalla böler yersin. o yüzden evde her yemekte bıçak kullanılmaz.örneğin taze fasülyeyi çatala itelemek için bıçak kullanan bi görgüsüz konu sahibi ablaya çok nezih gelebilir:)
beef yersen bıçak eyvallah da her yemeğe bıçak tam bir sonradan görmelik üzgünüm:)

sayın elit bağyann neden pro değilsiniz aceba?
ha birde limoncu değil de limon gibi sıkmasyoncu olsun lütfen

Bu ali agaoglundanda beter anacim.
Ali beyimiz bari calismis didinmis ulasmis bi makama. Bu limoncu " yan geliyim yatiyim zengin oluyum" havasinda.
Yazik ya kocasina acidim. Ne yapsa yaranamiyor.
Naapsın oda bide onun ağzından dinlemek vardı :KK53:
Tam bi sonradan görememe karısını :KK70:

valla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum

yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok
vay bee sen de neler seviyorsun ve biliyorsun da bi eşini bilememişsin.İşte sadece aşk karın doyurmuyor derler çok doğru.Benim eşim de yengeç burcu para oldummu ailesini gezdirir de ama genelde pek gezmeyiz 2 çocukla zor oluyor tabi sabrediyoruz.Ben çocuklardan önce eşimle sinemaya gider gezerdim ama alışveriş,tiyatro vb yerlere o izin verirdi tek giderdim,bnde birlikte gidelim isterdim fakat kızmazdım kendim giyinir giderdim sonuçta karışmıyordu sıkıntı yapmaya gerek yok.Eşin seni seviyorsa yalnız takıl nolcak ki bunu için mutsuz mu olunur yaw ,hayatta öyle sıkıntıları olanlar varki sense nelere takılmışsın.Otur elindekilere şükret!gez toz gelirse o da gelir baskı kurma

Eşin fabrikada forklift operatörü olarak calisiyordu. Maas ortalamasi 1.500 tl maximum 3.500 tl. Sen zaten calismiyorsun.
Oyle bir yaziyorsun ki nezih ortamlar, herseyin en pahalisi, en kalitelisi yok yurt disi gezileri, bilmem ne :D yok gumus takimlarda yiyormuşsun filan. Sanırsın holding sahibi ile evli :D biraz yuksekten ucmuyor musun sence? Biraz kendine gelmelisin gibi geliyor yoksa üzülürsün.

Havyar mı oda ne ben bilmem öyle zengin şeysini:rolleyes:
Limoncu daha iyi bilir :KK53:
Sorsan oda bilmez la:KK48:
Limoncu sadece modern saniyor kendini, ama nerdee.
Evlenicek olan kizlara " ben altin istemedim keske isteseymisim, siz bol bol isteyin, sandikla isteyin, cuval cuval isteyin' diyen kadindir kendisi.
Moderndik hani? Hangi avrupa ulkesinde kiz altin istiyor damat ailesinden?

ama bak her konuna yazdık

boşsun adama sarıyorsun diye

bir de sonuçta seni bu adamla zorla evlendirmediler sen bu adama kaçtın

ama adamın oturuşuna bile takıksın adamı asla beğenmiyorsun

tek olumlu özelliğini yazmadın şimdiye kadar

neyse onu da geçtim de aktif hayat deyip yıllardır evde oturuyorsun

bu da çelişki

ben buradan bakınca seni o tarif ettiğin olmadığını söylediğin kadın gibi görüyorum

zira çoluğun çocuğun da yok neden yıllardır evdesin

bir açıklaman da yok

dışarı hayatını kendin kurmalısın

adam neden sana dışarı hayatı kursun ki onun kumaşı bu

bak başka konuya yazdım şimdi biz öncesinde çok aktif dışarı hayatı olan insanlardı çocuk oldu 6 yaşına geldi onsuz bir yere gitmedik daha

yani sen bu zamana kadar boşuna zaman kaybediyorsun

gir işe bir çalışma hayatı ile tanış sonra yine yazışır gerekirse sana destek oluruz

Eşin fabrikada forklift operatörü olarak calisiyordu. Maas ortalamasi 1.500 tl maximum 3.500 tl. Sen zaten calismiyorsun.
Oyle bir yaziyorsun ki nezih ortamlar, herseyin en pahalisi, en kalitelisi yok yurt disi gezileri, bilmem ne :KK70: yok gumus takimlarda yiyormuşsun filan. Sanırsın holding sahibi ile evli :KK70: biraz yuksekten ucmuyor musun sence? Biraz kendine gelmelisin gibi geliyor yoksa üzülürsün.

Neee vallaha bizden zengin sandım şimdi maaş ortalamasi yazmeycem yanlış taraflara kayar da

Ama söyle diyim limoncu bi konsere gitsek ben en onlerde olurken sen baya gerimde kalabilirsin de sen de ki bu havalar ne baskanim. 3.500 tl ile lüx nasıl yaşanacak ?? Nezih ortamlar bilmem neler..Ohh yazdım rahatladım

Back
X