Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sormamalısın. Hemen o tarafa haber uçurabilir. Bu da pek hoş olmaz. Hamileyse bi kaç aya belli olur öğrenirain nede olsaAldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.
Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?
canım eski konularını okudumAldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.
Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?
Çok beğendim çok doğruŞems-i Tebrizi'nin çok sevdiğim yazısını paylaşmak istiyorum seninle. Ne zaman yüreğim daralsa okurum. Umarım sana da iyi gelir...
Sus gönlüm…
Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm…
Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakk’a karşı yanlış kelâm çıkmasın.
Sus gönlüm…
Bir elif miktarı sus… Az kaldı bahara.
Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım…
İnan bana…
Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz…
Sus gönlüm…
Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus…
Sus gönlüm…
Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk’u buluncaya kadar.
Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm…
Her susuşun bir cevap olsun.
Her susuşun, sabrın olsun.
Her susuşun, duan olsun.
İçten yakarışının adı olsun susuşun; bekleyişinin, umut edişinin, inancının…
Özlediğin şeylerin vurgusu olsun, susuşun…
Sükûta ses, bîçâreliğe çare olsun…
Sus gönlüm…