Evlilik

Evet kötü bişey
bende aldatıldım ve bosandık.
Tek fark benimkiler evlenemedi. Çünkü ben gayet ilişkilerini sömürdüm eğer duysaydım bişey yaparmıydım ama gene karıştırırdım bir ortalığı.

Sorun ne olurdu benimde bir çok şikayetim olan kocamı elimden alması değilde , kendime bunu yediremezdim.

Neyse senin olayına gelince henüz yenimi olaylar bilmiyorum elbette ne kadardır ayrıldınız, ne durumdasın, sosyal hayatın nasıl
Eger hersey cok taze ve henuz kırgınsan bosanmaya karsı dava ac ve davayı yargıtay gorsun
o zaman görürüz bakalım evlenebiliyolarmı evlenemiyolar mı?
Cocuga gelınce bunuda kafana takma cok ıyı bı ılıskının meyvesı gıbı durmuyor

Aldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.

Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası :KK43:
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?
Bence sormamalısın. Hemen o tarafa haber uçurabilir. Bu da pek hoş olmaz. Hamileyse bi kaç aya belli olur öğrenirain nede olsa

Sormamalısın, nasıl olsa birkaç aya öğrenirsin bir şey varsa. Şu an sorman seni küçük düşürür. Vakur durmalısın.
Böyle vakaları görünce aklıma şu Kalp Gözü falan geliyor Kötürüm olup ocağına düşmese bari.
Yoluna bak sen de mutlu olmaya çalış.

Sakın sorma, kendini küçük düşürürsün. Allah onları bildiği gibi yapsın de ve takip etmeyi bırak. biliyorum çok zor ama kendini buna zorlayacaksın, bunu yapmaya mecbursun. O sayfaya tıklamayacaksın.
İleriye bak artık, zaten o adamdan sana bir yol olmazdı, sonu çıkmaz sokaktı. Yazıyordun, yazdıklarını biz görüyorduk ama sen görmek istemiyordun. Bak şunu unutma, böyle karaktersiz olan biriyle kimse mutlu olamaz. Belki o kadını aldatmaz ama başka yerden çıkarır karaktersiz yüzünü. Onların mutluluk pozlarına kanma.
Hadi çok düşük bir ihtimalde mutlu oldular varsayalım, seni mutlu edemedikten sonra başkasıyla ne yapmış ne etmiş bilsen ne işine yarayacak? Önemli olan sana karşı olan davranışlarıydı. mutlu değildin ki sen ? Neden kendini kandırmaya devam ediyorsun. O adam koca bir yalan.

Eski kocan evlenene kadar senin merakın gitmeyecek anlaşılan , hamile olsa ne olur olmasa ne olur o saatten sonra , adam evlense de sende önüne baksan artık.

Mrb canım benimde 2 yıl önce bir sevgilim olmuştu beni istemeye gelmişti evlenmeyi dusunuyoduk 1 hafta sonra duydum ki başka biriyle evleniyormuş onları düğün alışverişi yaparken gördüm üzüldüm aklıma geldikçe ama arayıp sormadım arkasına düşmedim ve 1 yıl sonra eşimle tanıştım istedi ailem vermedi kaçtım ailemle barıştım ve şuan o kadar güzel bi evliliğim var ki birde 6 aylik bi kızımız var demek istediğim belkide o senin için hayırlı bir eş değilmiş bunun için de üzülme unutmaya bak arkasinida arama o kaybetti sen değil

Sirf merakini gidermek icin o karaktersizle ilgili bikgi alirsan eminimki sonra buna yaptigina cok pisman olacak ve kendine kizacaksin.O yuzden bosver Allah a havale et bence. Seni onunla aldatan onu da bir baskasiyla aldatacaktir nasil olsa. Kendi hayatina odaklan ve onlari tamamen beyninden sil. Bir kac sene sonra umrunda bile olmayacaklar emin ol.

Aldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.

Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası :KK43:
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?
canım eski konularını okudum
evde hep yalnız tek basına bi hayat yasıcaktın bunları dusun
evlenince de aynı hayatı yasatacak onu dusun
kadınları cok mutlu etme huyları yok nasısa

Gidip böyle naif kadınları incitiyorlar ya... Kendime yapılmış gibi kötü hissettim, içim acıdı. İyi olacaksın ama sadece zaman gerekiyor. Lütfen kalitenden ödün verme, hamileyse de öğrenirsin yakında. Rabbim iyilerle karşılaştırsın, çok mutlu ol bundan sonra inşallah. Çok içten ediyorum bu duayı.

Şems-i Tebrizi'nin çok sevdiğim yazısını paylaşmak istiyorum seninle. Ne zaman yüreğim daralsa okurum. Umarım sana da iyi gelir...

Sus gönlüm…

Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm…

Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakk’a karşı yanlış kelâm çıkmasın.

Sus gönlüm…

Bir elif miktarı sus… Az kaldı bahara.

Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım…

İnan bana…

Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz…

Sus gönlüm…

Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus…

Sus gönlüm…

Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk’u buluncaya kadar.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Sus gönlüm…

Her susuşun bir cevap olsun.

Her susuşun, sabrın olsun.

Her susuşun, duan olsun.

İçten yakarışının adı olsun susuşun; bekleyişinin, umut edişinin, inancının…

Özlediğin şeylerin vurgusu olsun, susuşun…

Sükûta ses, bîçâreliğe çare olsun…

Sus gönlüm…

Kesinlikle arama hele ki iliskisini face te duyurdugunda tebrik edebilicek bi kisiyi asla arama gecenledde konu acmistin biriyle tanisicaktin ne oldu merak ettim canim

bütün bu olumsuz hissiyatlarınızı suya bırakın, akıp gitsin...önünüze bakın, kötü bir geçmişin en güzel tarafı geçmişte kalmasıdır. sormayın, insani bir dürtü, ruh halinizi tahmin edebiliyorum ama kendinize bunu yapmayın. sizin kontrolünüzde olan tek şey, kendinizle ilgili yapacaklarınız, planlarınız, geleceğiniz. bunlara odaklanın sadece...

Şems-i Tebrizi'nin çok sevdiğim yazısını paylaşmak istiyorum seninle. Ne zaman yüreğim daralsa okurum. Umarım sana da iyi gelir...

Sus gönlüm…

Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm…

Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakk’a karşı yanlış kelâm çıkmasın.

Sus gönlüm…

Bir elif miktarı sus… Az kaldı bahara.

Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım…

İnan bana…

Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz…

Sus gönlüm…

Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus…

Sus gönlüm…

Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk’u buluncaya kadar.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Sus gönlüm…

Her susuşun bir cevap olsun.

Her susuşun, sabrın olsun.

Her susuşun, duan olsun.

İçten yakarışının adı olsun susuşun; bekleyişinin, umut edişinin, inancının…

Özlediğin şeylerin vurgusu olsun, susuşun…

Sükûta ses, bîçâreliğe çare olsun…

Sus gönlüm…
Çok beğendim çok doğru

Uzak durun. Ne gereği var uzulmeye boş yere. Zaten olan olmus bitmiş. Onlar yoluna siz yolunuza.

Mügişim,bebeğim,
Senin derdin üzüm çalmak değil ki bağcıyı dövmek.
Ara o bağcıyı ya da çık karşısına döv gitsin.

Back
X