- Konu Sahibi bluecat1111
-
Lohusa depresyonundasınız..gece enaz 4 saat kesintisiz uyumanız lazım..ailelerden destek isteyinEşim her zamanki gibi ilgili, onda bir değişme yok. Planlı bir gebelikdi. Eşim bebek bakımında ve ev işlerinde de çok yardımcı ama gece uykusu tamamen bende sanırım beni en çok zorlayan kısım bu.
8 aydır çalışmıyorum, pandemiden dolayı sosyal bir aktivitemde olmadı malesef bu da beni biraz sıkıyor
1 buçuk ay öncesine kadar yine 4 saat uyuyabiliyordum ama sanırım diş sorunumdan şu aralar yenidoğan dönemi gibiyizLohusa depresyonundasınız..gece enaz 4 saat kesintisiz uyumanız lazım..ailelerden destek isteyin
Hiç duymamıştım bir araştırayım onuCocuk dogduktan sonra 6 ya da 8. ayda baska bir depresyon var diye biliyorum. simdi internette bulamadim ama infulencer Pucca"da olmustu o yazmisti diye hatirliyorum, Bir arastirin isterseniz bu ruh halinizin nedeni o olabilir.
Çok haklısınız sanırım biraz daha çaba lazımOlur tabi, özellikle anne/babalığa yeni yeni alışmaya başlarken olur. Eve yeni biri geliyor tüm bakımı size ait olan, tüm zamanınızı alan, planlarınızı değiştiren. Böyle bir değişikliğin evliliğe yansımaması, iki kumru döneminizi aratmaması tuhaf olur asıl. Yorulursunuz, birbirinize ilginiz bölünür, uyku saatleriniz değişir, cinselliğin rutini bozulabilir.
Ama kalıcı olmaması için farkındalığınız olmalı ve daha çabuk düzene sokmaya ikinizde çabalamalısınız.
Kesinlikle eşimde değil tamamen bendeki anlamsız ruh haliyle alakalıHayatımdan mutsuzum, napayim? Hmm esimden/sevgilimden ayrılayim Bi de bakalım öyle nasıl olucak...
Bu çok yanlış bir bakış açısı. Sorun eşiniz değil gibi duruyor.
Evliliğimin 7. Yılında bebeğimiz oldu,Eşim her zamanki gibi ilgili, onda bir değişme yok. Planlı bir gebelikdi. Eşim bebek bakımında ve ev işlerinde de çok yardımcı ama gece uykusu tamamen bende sanırım beni en çok zorlayan kısım bu.
8 aydır çalışmıyorum, pandemiden dolayı sosyal bir aktivitemde olmadı malesef bu da beni biraz sıkıyor
Çok normal canım ben de 4 yıl olacak evliyim 9 buçuk aylık bi oğlum var doğumdan önce ve doğumdan sonra olmak üzere iki kişi yaşamış gibi bu bedende. Zamanla duzeliyo sonra tekrar oluyo sonra tekrar duzeliyo. Artık eskisi gibi değil hayatımız ama kensinlikle eğer başka bir sorun yoksa duzeliyo. Ancak şartlar ne olursa olsun bağ isteyen bahçesine emek vermeli hiç bir şey öyle kendiliğinden olmuyo maalesefMerhabalar;
Şu aralar kafam öylesine karışık ve dağınık ki yorumlarınıza, tecrübelerinize çok ihtiyacım var..
Eşim ve ben severek evlendik. Yaklaşık 8 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu, 4 yıldır da evliyiz. Evliliğimizde inanın bir problem yok gibi. Ama ben doğum yaptığımdan beri(6 aylık bir bebeğim var) eşimle bir kopukluk yaşıyorum sanki. Kendimi ona çok uzak hissediyorum. Konuşmak dahi istemiyorum o derece bir soğukluk yaşıyorum. Ara ara boşanmayı bile düşünür oldum. Doğumdan dolayı mıdır, yoksa benim kendimle ilgili bir problem mi var çözemiyorum. Evlilikde böyle dönemler olması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?