Evlilikde kan uyuşmazlıgı

küçük kız pozitif ise 3. bir çocuk ihtimaline karşı iğne yapmaları lazımdı.3. cocugunuz oldu ve negeatif oldu o zaman ne olacak çocuk hayati tehlikeler yaşayacak.iğne olmadıgınızdan emin misiniz olmadınız ise 3. çocuk da çok risk var haberiniz olsun.ilk çocugunuz negatif olduguniçin iğne yapmamışlar ama 2 . de olmanız lazımdı

3. Düşündüğümde bu bilginizi de konuşurum doktorla inşallah. Zaten hastaneler bu ihtimalleri gözetiyorlar diye düşünüyorum. Belki de serumla veriyorlardır iğneyi. iddialı laflar etmek istemem. Sadece korkulacak ve önlem alınmayacak bir durum olmadığının altını çiziyorum. Herkes için hayırlısı olsun

3. Düşündüğümde bu bilginizi de konuşurum doktorla inşallah. Zaten hastaneler bu ihtimalleri gözetiyorlar diye düşünüyorum. Belki de serumla veriyorlardır iğneyi. iddialı laflar etmek istemem. Sadece korkulacak ve önlem alınmayacak bir durum olmadığının altını çiziyorum. Herkes için hayırlısı olsun
internette bir search edin tehlikeleri konusunda bizim söylediklerimizi pek dikkate almayacaksınız.

Esimle aramda kan uyusmazligi var haftaya yani 28. Haftada bi igne vurulacak o kadar.Hersey Allahtan

bizde de var ben negatif eşim pozitif, gebe kaldım doğumdan sonra çocuğumun kanına baktılar eğer ki benim gibi negatif olsaydı sorun yoktu ancak pozitif olduğu için benim 2. gebeliğim sıkıntıya giriyormuş yani şöyle anlatim, vücud pozitif bebeği anne karnında yabancı madde olarak algılayıp ona vücuttan atacak silah arıyormuş sistem pozitif kan grubuna yabancı olduğundan depolarda silah bulamayıp antikorlar silah üretmeye başlıyormuş onlar o silahı üretinceye kadar sen ilk çocuğunu pozitif olarak doğuruyorsun doğum yaptıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 6 saat içinde sana iğne vurmaları gerek o antikorların pozitif kan için ürettikleri silahı yok eden bir iğne... oldu ki diyelim sen bu iğneyi vurulmadın bu sefer 2. gebe kaldın ve o çocukta pozitif bu sefer sistem hemen yabancı maddeyi tanıyor ve daha önce ilk pozitif bebeğe yetişmeyen silahlar depolarda olduğu için piyasaya çıkıyor ve gebeliği sonlandırmak için çalışıyorlar... gebelikte tehlikeye giriyor.

Bebegn ölü dogması daha üzücü ama ya allah göstermesin
eşimle bende de kan uyusmazlıgı var igne oldum hamilelikte ve dogumdan sonra. kızımın kan grubu pozitif . ayrıca annemle babamda da kan uyusmazlıgı var ve biz 8 kardeşiz :) korkmayın cok sıkıntılı bir durum degil

Bizde var 4 sene önce ilk çocuğumu doğurdum ama hamileyken iğne falan olmadım, doğumdan sonra ilk iş oğlumun kan grubuna baktılar, ardından bana ANTİ-D iğnesi yaptılar, kutusunu verip bunu sakla muhakkak dediler.

Evlilikde kan uyuşmazlıgı olan arkadaşlar gebe kalındıgında ne gibi sorunlar oluyor bizdede uyuşmazlık varmiş sonucları ne olur

Artik tipta bunun caresi var hamilelik basladiginda doktor bir tedavi uyguluyor ve bir sorun cikmiyor merak etmeyin onceden bilip doktorunuza danisirsaniz gebe kalmadan hicbir problem cikmaz

Bu konuda düşuk yapms kişileri fln duydumda karamsarlıga kapıldım braz

resmi nikahli opluta bu sebepten dusuk yapilmasini anlamiyorum ben cunku resmi nikah icin saglik kontrollerinde cikiyor ve kadin erkek bunu bilerek evleniyor sayet raporu veren doktor azicik sorumluluk sahibi ise bunun ne zaman kullanilmasi gerektigini onemli bir bilgi oldugunu soylemesi gerekirki ileride onlarda kendi doktorlarini bilgilendirsinler.

Benm arkadasimda kan uyusmazligi vardi dış gebelik gecirdi kan uyusmazliklarida o zamn anlasildi. Bidaha hamile kalirsa duzenli igne kullanilcakmis sanirim. Cocuk dusunceginiz zaman mutlaka doktor kontrolnde yapn

Gebe degilim ama nikahımız oldu yenilerde orda ogrendk uyusmazlık oldugunu benm kafama takıldı braz ilerde bi sorun olurmu diye

benim de eşimle kan uyuşmazlığımız var,ama 2 tane sağlıklı evladım var çok şükür.Hamilelik döneminde belli aylarda 3 kez tedavi gördüm,tedavi dediyin 10 günlük bir iğne ve 1 hap sadece.

emın ol cogunlugun kan uyusmazlıgı vardır
ıgne oldum ben dogum yaptıgım gun 2. cocuk ıcın onlem olsun dıye
ılk cocukta bırsey olmuyor

internette bir search edin tehlikeleri konusunda bizim söylediklerimizi pek dikkate almayacaksınız.

Hanımefendi sizin anlayamadığınız da şu sanırım, ben üçüncüye hamile değilim. Olası durumda evde doğurmuyorum uyuşmazlık olduğu için zaten hastanedeyim. Ayrıca sanki iğne vurdular da ben bir şey olmaz dedim gibi garip bir hal içine girmişsiniz. Merak etmeyin int de aratmama gerek yok. Kadın doğumcu ve genetikçi arkadaşlarım bile sizin kadar yangına körüklemgitmediler. hamilelikte iğne olmanın yeterli olduğunu söylediler. Sizin de içiniz rahat etsin yani. Hastalıklar konusunda int i değil uzmanları kullanıyorum.

Hanımefendi sizin anlayamadığınız da şu sanırım, ben üçüncüye hamile değilim. Olası durumda evde doğurmuyorum uyuşmazlık olduğu için zaten hastanedeyim. Ayrıca sanki iğne vurdular da ben bir şey olmaz dedim gibi garip bir hal içine girmişsiniz. Merak etmeyin int de aratmama gerek yok. Kadın doğumcu ve genetikçi arkadaşlarım bile sizin kadar yangına körüklemgitmediler. hamilelikte iğne olmanın yeterli olduğunu söylediler. Sizin de içiniz rahat etsin yani. Hastalıklar konusunda int i değil uzmanları kullanıyorum.
bir şey olmaz olayini başlatan sizsiniz attiginiz mesajlara donun bir bakin.o iğne dediğimiz şey doğumdan hemen sonra olmanuz gereken bir igneydi. Burada insanlari yanlus yonlendirmeyin uzmanlardan öğrenecek olsaniz şimdiye ogrenirdiniz malum 2 doğum yaptiginizi soyluyorsunuz

Back
X